|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno hranjenje
13.3.2008 11:04:10   
nina166
Sin je star 21 mesecev in še vedno hoče ponoči pit benko. Ne glede na to koliko poje podnevi, se ponoči zbudi in zaspi nazaj samo med pitjem kakava. Zbudi pa se okoli 2.00 ali okoli 5.00 zjutraj, se je pa večkrat tudi zgodilo, da je se je obakrat in je hotel obakrat flaško. Začne se jokat, ko ga vzamema na roke se sicer pomiri, vendar ne zaspi nazaj, dokler ne popije svojega kakava, ko pa začne pit pa zaspi takoj nazaj med pitjem. Mene sicer to ne moti, ker mu mora dat kakav ati user posted image ...če ga vzamem jaz iz posteljice, se dere naprej in kliče atija, poleg tega pri meni niti ust ne odpre, če mu jaz naredim kakav. Sva že probala da mu nisva dala kakava ponoči, potem pa je štrajkal cel dan in je zelo slabo jedel (namesto da bi bolj). Moje mnenje je, da to dela zato, ker se hoče cartat pri atiju (velikokrat dela cele dneve, mali pa je nanj zelo navezan). Kaj bi ve naredile...naj mu še naprej delama kakava ponoči in počakama, da ga samo mine, ali naj mu ga ukinema? In kako naj to naredima?

Čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 11:13:35   
2 Sraki
Namesto kakava vodo.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 11:14:20   
Karina&Laura
Tud moja punca še pije ponoči oz. zgodaj zjutraj mmeko s kakšno kašico pa vem da ni dobro zaradi zobkov ker se dela karies pa je ne morem odvadit.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 11:15:05   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Namesto kakava vodo.


Smo že probali...ne pomaga user posted image  Niti čaj...hoče kakav in pika

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 11:31:14   
2 Sraki
Sem bila svoj čas varuška pri eni familiji. Sem nekega dne uletela na obisk in ugotovila, da še vedno uporabljajo flaške. Sem pobrala čisto vse, se dogovorila z otrokom, da pa je sedaj on prestar za flaške, ker to uporabljajo samo dojenčki in zadeva je bila rešena. Je sicer naslednji dan preprisani fantek vprašal svojo mamico, zakaj pa ni ene flaške skrila, pa je rekla, sej si vidu, da je še v pomivalni stroj pogledala in še tam pobrala tiste ki so bile tam. Nisem jih mogla skriti.

In to je bilo konec zgodbe z flaškami. Mogoče bi bil lahko zato povod očka, ki reče svojemu ljubemu sinu, da je pa on že pravi dec in da res ne rabi teh zadev.

Saj naj bi v splošnem po letu in pol res poskušali starši ukiniti te razvade otroku, ki mu v bistvu škodujejo. Morda mu ponudi naslednjič kakav v skodelici ali kozarcu, flaške pa res stran vržete, da ni nikjer nobene več na spregled. Očka pa naj le pocarta svojega otročka tako dokler sam ne bo prespal noči, verjetno ga res pogreša.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 11:37:37   
kristinaj
reči da ga je zmanjkalo....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 11:51:13   
Naja30
Poskusita ga odvaditi, tudi če bo kriza par dni ali bo štrajkal podnevi. Ko bo lačen, bo že jedel.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 13:54:02   
Jančika_
Če te zadeva res moti in bi ga res rada odvadila, mu pač ne dajta kakava in se naj dere, škodilo mu ne bo kaj ekstra. In sem prepričana, da se bo hitro unesel, ko bo videl, da mislita resno.

Če te pa ne moti, mu pa ni treba ukinjati flaše samo zato, ker drugi mislijo, da bi bil pa res že čas. Naš 20-mesečnik še vedno občasno nekje proti jutri spije flašo mleka in sem prav vesela, kadar se zbudi pred peto - v tem primeru spije flašo in zaspi nazaj do 6.30-7.00; če pa se zbudi po peti, lahko pa kr vstanemouser posted image . Kadar ponoči spije flašo, mu zobe potem na hitro fajn zdrgnem s pleničko, preden ga dam nazaj v posteljico - meni so namreč edini pomislek pri tem zobje.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 17:38:53   
mml
Namesto v stekleničko mu nalij kakav v kozarec ali skodelico...mgoče mu v takšni obliki ne bo tako všeč...pri naših znancih je učinkovalo...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 19:38:06   
Jessy
Še kako dobro to poznam. Neja je stara 2,5 let in je še prejšnji teden pila po flaši. Skoraj vsako noč se je zbujala in zahtevala mleko. Pred tednom dni pa mi je prekipelo in sem ji zvečer rekla, da me je zjutraj smetar vprašal, kdaj bo dobil njeno flašo, ker so mu jo že vsi otroci dali, le še njeno čaka (danes je točno 1 teden). Pa je rekla, da jo lahko dam zjutraj. Tisto noč smo ji še dali mleko, ko pa je zjutraj vstala, flaše ni bilo več. Bila je nekaj dni slabe volje in mleka tudi povohala ni iz kozarca. Enostavno je protestirala, je pa zato druge hrane več pojedla.
Včeraj mi je prvič rekla, da bi rada mleko iz kozarca in ga je 1 dcl tudi spila.

Samo flašo je treba dati stran, pa gre.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 20:50:16   
Naty_ka
Tudi pri nas se je to dogajalo. In tudi tam okrog dveh let. Najprej je hotel piti benko ob šestih. Pa sem rekla to je še ok. Pač zgodnji zajtrk. Potem se je ta ura prestavila na pet, pa potem na štiri in na koncu se je dogajalo to, da je šel ob osmih spat in je bil ob polnoči lačen. Dvoletnik in bi jedel tri - štiri obroke na noč.
In sem enkrat ponoči namesto benka v flaši, nalila mrzlo mleko iz hladilnika v kozarec in mu ga nesla.
Kar ga je najprej blazno zmotilo je bilo to, da si je moral sesti. Spil je en mikro požirek in ko je ugotovil, da je mrzlo mleko, mi je rekel: nebom več! Se ulegel nazaj in od takrat niti enkrat več ni prosil za benko ponoči.
Priznam, da sem bila kar šokirana, ker je šlo tako zlahka.
Probaj ti tud tako-oz. ata naj.
In ne se bat če podnevi poje majn. Pri nas je včasih tudi tako. Kak dan poje za celega slona, kak dan pa nič. Pa saj je dovolj star da bo sam povedal ko je lačen. Naš si zdaj gre že sam iskat user posted image

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nočno hranjenje
13.3.2008 21:03:27   
janca
Tudi naš ponoči pije. Ampak pri nas hoče soka ali včasih čaj. Sem mu probala dati vodo, pol je bilo šele joka. Tko, da mene to sploh ne moti. Ko zaspi, mu nalijem v flaško soka, mu postavim na omarico in jo spije ponoči, ko se zbudi. Včasih se zbudi še okoli treh ali štirih pa spet čaja. Pač vsatnem, mu nalijem in grem spat. Skoda časa za prerekanje. Bo že nehal piti po flaški, ko bo čas za to. Eni prej drugi kasneje, se ne obremenjujem s tem. Kar pa se zobk tiče, je pa prvi pogoj dedna zasnova. Moja hči je imela prve zobke snežno bele brez luknjic. Stalne zobe pa joj nič kaj lepe barve. Tko, da mislim, da se ne preveč obremenjevati s tem, pač očka naj naredi kakav pa naj gre nazaj spat.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?