|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKANJE V SPODNJE PERILO
19.8.2008 20:57:15   
nastika
pozdravljeni Doma imamo punco ki je sicer zelo pridna. Imamo pa majhen problem ki se meni zdi velik. Naša punca še vedno kaka v hlačke in sicer celi dan po malo. Star bo decembra 4 leta čista pa je že kako leto in pol. Zdaj pa ne vem ali ima še čas da to uredima ali bi morala obiskati zdravnika? Hvala za odgovore in nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKANJE V SPODNJE PERILO
19.8.2008 21:12:48   
blaža
Naš petletnik ignorira ko ga tišči na veliko potrebo in pol zadnji moment, ko mu malo uide teče na wc. Sicer ponavadi uspe prit do veceja, mu pa tudi kdaj uide in pol ga kregamo, ker ne gre pravočasno. Smo mu vse razložili, da kako je zadrževanje blata škodljivo, ma se vedno zaigra in kao pozabi it na stranišče. Res, da se zgodi vsake toliko, pa vendar, ga skušamo tega odvadit, da pol ne bi dirjal na wc. Drugače je brihten fantek in ni z njim nič narobe. Upam, da bo to prerastel, mi je pa kolegica rekla, da je z njenim podobno in da vedno laufa na stranišče zadnji moment.

(odgovor članu nastika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAKANJE V SPODNJE PERILO
19.8.2008 22:14:05   
Spark
Pri nas je enako. Naša punči bo tudi decembra stara 4leta. In je od lanske pomladi suha. In tudi lepo je hodila na veliko potrebo. No pa je začela jeseni kakat v gatke. Bilo je kot da ji malo uide, in vsakič umazane gatke. Pa se je popravilo, pa se je spet pojavilo. Skratka vsake toliko časa se ji to zgodi in me blazno skrbi. Ugotovila sem, da ko jo kakat prime se vsede na tla in zadržuje kakec, pa še videla sem jo da se s prstki drži za ritko da ji ne bi ušlo. Sploh ne vem, kako bi jo prepričala, da gre lepo sama na stranišče, ker za vsako kakanje jo prosim, da morava na stranišče. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAKANJE V SPODNJE PERILO
26.8.2008 20:08:28   
karin412
Pri nas je pomagalo, da je vsakič, ko ni kakala v hlače-to je v kahlo ali na
wc,dobila nalepko,ki si jih je v trgovini sama izbrala. Narisala sem tabelo in vanjo je lepila nalepke. Hitro je pomagalo, včasih je še v hlače, vendar zdaj redko.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?