|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet pokanje sklepov
16.2.2005 19:48:35   
Titty
Punce, to temo sem že pred cca.mesecem dni načela,ampak sedaj je stanje res že kritično.
Mojemu malemu še vedno zelo veliko poka v sklepih (mu skoči kost iz skledice) in to povsod:kolena,kolki,komolci,ramena,tudi zapestja. Ne vem več kaj naj naredim,saj se ga včasih prav bojim malo močneje primit,ker se mi pod roko spahne al koleno al rama al...:( Dajem mu vitamin D3,tako da to nebi smel biti problem.
A res nima nobena podobnih "težav"? Pediatrinja mi je rekla,da pač nekaterim poka,drugim ne, da pa je kao normalno. Ampak to res ni normalno,ker vsakokrat prihaja prav do spaha v sklepih,upam,da ne bo naslednja stopnja zlom...:(

Res ne vem več...a mi zna katera dati še kako mnenje na to temo?

Še to:začelo se je nekje pri 4.mesecih in še kr traja.:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet pokanje sklepov
16.2.2005 21:36:45   
Gina
Nič ni to narobe. Meni že celo življenje poka povsod, kjer hočem. V členkih, zapestju, komolcu, rami, čeljusti, vretencih, gležnjih, kolenih, kolkih....Počim kadar hočem in kolikokrat hočem. Nikoli nisem imela počene kosti, pa tudi boli me nič. Meni se zdi, da je to premalo sklepne tekočine in tu ne moreš nič pomagat. Ne vem sicer koliko mi poči, če me kdo stisne k sebi, ampak po moje ne, ker sem pač malo večja, kot tvoj dojenček. Je pač take sorte. To nima nobene veze z zlomi in tudi boli čisto nič, ko to narediš, samo grozno se sliši. Jaz sem včasih tako ljudem nagajala, ko sem bila manjša.
Če te pa preveč skrbi, pa piši zdravnikom na med.over.net, pa te bodo še oni pomirili.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet pokanje sklepov
16.2.2005 22:40:40   
tinica
Našmo Tin-u so tudi zelo pokale kosti pri starosti dveh mesecev, sedaj pri štirih mesecih pa se je to umirilo oz. saj jaz ne opazim več. Prej je pa bilo res grozno za vsako malenkost so mu pokale!

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?