|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preklano nebo
15.3.2008 10:54:42   
ROmama
Mojemu bratu se je rodil sinko 6 tednov prezgodaj s preklanim nebom. Zaradi tega, ker ni mogel požirati, se je mamici nabirala voda in je posledično zavirala Matica pri razvoju. Od rojstva, 2,5 meseca, je že v bolnišnici. Mamica ga s trdno voljo uči piti po steklenički in ji za silo uspeva. Tudi za nogice ima  vsak dan razgibavanja, ker kup drugih pregledov. Največji problem pri vsem tem pa je, da Matic ne zadiha sam. Vdihne lepo, izdihne pa premalo, zato se mu nabirajo v pljučih plini. Zanima me, če ima katera mamica podobno izkušnjo, ker sta mami in ati čisto na koncu z živci in bi jima kaka spodbudna beseda prav prišla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preklano nebo
15.3.2008 13:07:21   
frutka_
Romana ne morem si niti zamisliti vaše stiske ampak poznam pa enega fantka, ki je imel volčje žrelo in je zdaj normalen, zdrav fantek. Upam, da bodo pomagali tako kot treba.
Fajn tetica si, da jima pomagaš!user posted image

Poglej še na forum med over net in poišči nasvete pediatra. Morda boš tam našla kakšno vzpodbudo!


Srečno!user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preklano nebo
15.3.2008 22:22:19   
* Mateja *
želim mu vso srečo in da bi se čimprej rešil bolnice. Ko sem jaz rodila, je imela  hčerka od cimre tudi tako anomalijo kot tvoj nečak. načeloma to ni takšna težava, saj se jo da operativno popravit. je pa vem da dobila umetno nebo al nekaj takega, da so jo lahko učili piti po cuclju!  

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preklano nebo
16.3.2008 8:35:43   
anajmad
Ko sva bile z Ulo na EINT,je bil en fantek z volčjim žrelom. Imeli so velike težave v začetku z dihanjem in kasneje s hranjenjem. Lepo zadihal je komaj čez dober mesec,pa je bil rojen mislim,da tam nekje v 36 T.Niti ne tako ekstremno nedonošen. Mamica ga je kasneje hranila po posebno prirejenem cuclju. No, jst sem jih srečala v Mostecu in je ful velik fant že bil takrat.Je pa rekla mamica takrat,da čakajo na operacijo. No,njegova sestrica dvojčica pa je bila v redu. Mislim,da se bo sčasoma vse uredilo.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preklano nebo
20.3.2008 10:12:10   
ROmama
Hvala za odgoovre. Matic je včeraj imel bronhoskopijo, vendar je vse BP, tako da je edini vzrok, da ne more dihati, na tak način preklano nebo. Zdravnik se je odločil, da ga bo dal domovuser posted image s kisikom in sondico z hrajenje. Starša bosta imela ogormno dela, ampak sta srečna, da bo doma.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Preklano nebo
20.7.2008 17:12:36   
24julij
ROmama kako je kaj z tvojim necakom?Jaz osebno imam z takimi otrocki izkusnje glede tega da sem zaposlena na oddelku kjer izvajamo posege,kjer odpravljamo te shize,oziroma luknjice.Verjamem da je starsema zelo hudo in da je tezava z dihanjem povezana z luknjico na nebu.Na koncu se bo izteklo vse uredu.Ce imate kakrsnjekoli vprasanje,mi lahko posljes ZS z veseljem vam pomagam z nasvetom,ce bo seveda kaj pomagalo.

Pozdravcek in vse se bo se lepo izteklo verjemite,to se vse popravi

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?