|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VREČKA ZA URIN
13.6.2008 9:13:40   
panapi
Zanima m kako ste ujele urin pri deklicah v tisto vrečko.user posted image user posted image moja punčka je stara 4 mesece pa moram do naslednjega pregleda to narediti. sestra v posvetovalnici je nekaj razlagala sam meni ni nič jasno!¨ ste imele tudi ve probleme???????
user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 9:16:44   
urška
mojemu so to sicer kar v ZD nalepli, potem so malo počakali in oddali. drugače pa vrečke dobiš v lekarni, nekako se potem nalepijo na luliko in pač počakaš da se polula. vrečka ne bo prijela, če bo koža prej namazan s kremo. to je vse kar vem. 

(odgovor članu panapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 9:19:22   
*pepelka*
Pri punčkah je to teža, kot pri fantkih. Naši je kar sestra v ZD to naredila. Najprej jo je dobro umila, nato pa jih je vrečko prilepila gor na luliko. Pri prvi je šlo vse mimo, pa čeprav je to naredila sestra, ki to počne večkrat kot mi starši, potem pa ji je dala še eno vrečko in smo ponovno čakali, vmes pa smo ji dajali veliko čaja. S skupnimi močmi nam je le uspelo.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 9:21:57   
lelčy
Vrečko nalepiš na spolovilo, pa počakaš, da se polula, nato ji pa nežno odlepiš dol in odneseš v roku ene ure v labaratorij. Tako sem morala jaz narediti, če je pa zdaj kaj drugače, pa ti bo sigurno kera še povedala.

(odgovor članu panapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 10:02:27   
Anonimen
Pri nas vem, da pri starejši je šlo brez problema v prvem poskusu, z malo je bilo pa za pop... mislim, da je v enem  šestem poskusu uspelo... no ine sem to povedala v posvetovalnici in so user posted image user posted image , čes v smislu, kaj pa je to težkega... No pa smo nekaj dni potem pristale v pediatrični, kjer so ji seveda spet vzeli vodo po istem postopku, pa so sami gor lepli in čistili, pa je uspelo v 3. poskusu... S tem, da sem jim v zadnje rekla, naj jo pač ne zavijajo v plenico, ampak bova pač počakali, da se polula...

Drugače pa tako kot pravi Lelčy  "Vrečko nalepiš na spolovilo, pa počakaš, da se polula, nato ji pa nežno odlepiš dol in odneseš v roku ene ure v labaratorij", ker po mojih izkušnjah in kot pravijo v lekarni, da lahko potem otroka zaviješ v plenico in čakaš -> potem ni s tem nič.

< Sporočilo je popravil Miša99 -- 13.6.2008 10:05:21 >

(odgovor članu lelčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 10:03:26   
abi
Jaz sem sla 2 X po vrečke v zdrav.dom pa nam na koncu še  NI RATALO user posted image .
Vse sem delala po napotkih in vedno je bila vrečka odlimana plenička pa mokrauser posted image .

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 10:15:31   
petra a
sej ni nobena umetnost,mi2 sva že izkušene na tem področjuuser posted image

v glavnem moraš paziti,da bo temeljito skopana,vrečko se da na čisto kožo,torej ne smeš uporabljati kreme!...fino je,če jo še prej z fiziološko obrišeš in seveda osušiš...potem pa tisto vrečko nalimaš tako,da pride tisti del z epruvetko spodaj (logično,v nasprotnem primeru ti bo štrlela v luft)na kožico med spolovilom in ritko,preostali del pa nalimaš tako da zaobjameš celo spolovilo,pa paziti moraš,da res vse lepo zapopaš,ker če boš imela vmes špranjo,bo teklo ven...pa pije naj ti veliko,da se prej polula,če še to ne zaleže,pol pa daj nogice pod mlačno vodo,tudi to pomaga da se prej polulajo...ko se polula najprej vzami dol epruveto in jo zapri,nato šele vrečko...ponekod želijo da prineseš v laboratorij samo epruveto,nekateri želijo še vrečko.pa dobro je,da vodo čimprej oddaš v laboratorij (1 uro po vstavitvi vrečke),če jo ma gor 2 uri se zna zgoditi,da bodo prisotne bakterije,zato ji daj res veliko piti.

tko,upam da ti bo kaj pomagalo,sej bo šlouser posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: VREČKA ZA URIN
13.6.2008 10:19:34   
tani33
Res ni umetnost, a za vsak slučaj si priskrbi  kakšno rezervno, ker le redko uspe v prvem poiskusu.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?