|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   psiha in nosecnost
20.7.2008 18:56:19   
keke
lep pozdrav!!! danes sem se močno sprla u službi z svojim sodelavcem in sem začela jokati,noseča pa sem 5 mesecev.in se zanimam kako je ta psiha uplivala na mojega otroka.
hvala za odgovor.je mogoč katera bila že u taki situaciji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: psiha in nosecnost
20.7.2008 19:04:20   
Majuska
Logično je, da si v tem času bolj občutljiva in  malce bolj čustvena, ampak otroček bo tole brez problema preživel, nič bat user posted image

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: psiha in nosecnost
20.7.2008 19:09:08   
benika
Ah ja, mogoče bo otrok malce bolj živčen in psihično labilen po rojstvuuser posted image  

Nič mu ne bo manjkalouser posted image  Pač te dajejo hormoni in si zato bolj občutljiva. Če bi vsaka zadeva vplivala na otroka, potem nam bog pomagej.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: psiha in nosecnost
20.7.2008 19:55:39   
blaža
Jaz sem bila v prvi nosečnosti pod velikim stresom, ker sem zaradi rizične nosečnosti bila od začetka na bolniški, delodajalka pa mi je nehala dajat plače in mi je bila dolžna že štiri,tako, da si nisem mogla kupit niti kilo sadja, mož si je poiskal še eno službo, tako, da ga ni blo cele dneve, jaz sem najprej shujšala 11 kil in se šele po četrtem mesecu začela normalno redit( Pri drugi nosečnosti sem šla na začetku dol12 kil in sem bila skozi na infuziji do četrtega meseca in pol) Imam pa čudovita fantka. Nimata nikakršnih problemov, sta zelo zdrava in žilava. Ne se sekirat. Tudi jaz sem bila obe nosečnost občutljiva, sodelavcu in vsem ostalim pa sporoči ,DA SE NOSEČNIC NE ŽIVCIRA!!!

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: psiha in nosecnost
21.7.2008 20:32:55   
keke
a pa se katera sekira.napreč jast sem zelo nervozna in živčna.nič mi ne paše.živčna sem preveč.zakaj to?a to kaj na otroka vpliva.a je katera od doživela kaj podobnega.hvala za odg.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 20:43:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu keke)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: psiha in nosecnost
21.7.2008 21:47:50   
benika
a pa se katera sekira.napreč jast sem zelo nervozna in živčna.nič mi ne paše.živčna sem preveč.zakaj to?a to kaj na otroka vpliva.a je katera od doživela kaj podobnega.hvala za odg.


Hormoni te dajejo. Bo bolšuser posted image

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: psiha in nosecnost
22.7.2008 7:39:09   
5ra_28
Ne skrbi. Vsakodnevni stres, ki nas spremlja v življenju je za otroka normalen! Tudi če se kdaj skregamo ali smo razburjeni, to še ni nič hudega. Tudi otrok se navaja na te hormone stresa in postaja proti tem odporen. Meni gre na jok vsakih nekaj dniuser posted image  (ali ob lepih besedah mojega dragega, ali če kaj tageka vidim, slišim za kak dogodek..da se o občutljivosti ne menimo user posted image ). Od mojega sem že dobila nov vzdevek, jokica user posted image , NE skrbi.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: psiha in nosecnost
22.7.2008 11:12:29   
ključek
jaz sem v podobni situaciji..............user posted image user posted image user posted image .....pred kakšnim tednom nazaj smo se skregali s sosedi, ker urejamo okolico in jim je šlo v nos, da smo na njihovo zemljo (ampak res samo zemljo s travo, niti trava ni pokošena ne ničesar) usuli malo naše zemlje, ker delamo betonsko ograjo. in so začeli groziti z izvedenci, odvetniki, policijo, visokimi odškodninami..............in jaz sem že tako "bolj občutljiva", sedaj v nosečnosti pa sploh. in user posted image  je prve dva dni dobesedno norel po trebuščku, imela sem občutek, kot da ga je vsake toliko časa "streslo" ali kako naj se izrazim..............user posted image ................to ima lahko posledice????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: psiha in nosecnost
22.7.2008 12:30:52   
5ra_28
Lahko da bi ti norel po trebuščku, tudi če se ne bi  tam skregali. Si mogoče le bolj opazila, ker te je skrbelo. Saj drugače se otroci ne bi rojevali, če ne bi bil vsakdanji stres in življenske situacije normalne.
Ene imajo tako finančno stisko, da ne morejo spat, pa se otroci rodijo zdravi.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: psiha in nosecnost
22.7.2008 13:24:34   
benika
No punce, zdej pa že nehajte pretiravat. Če smo vam lepo povedale, da otročku občasen stres ne škoduje, potem je to to. Drugačna pesem bi bila, če bi mamica živela v vsakodnevnem stresu. Pa še takrat je vse, kar se lahko zgodi to, da otroček malce slabše pridobiva na sami teži. Sedaj se pa umirite, ker tudi samo premišljevanje o tem, kaj vse lahko povzroča majhen stres, biolj škoduje vašim živcem kot pa mali pikici. 

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?