|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padel iz posteljice
22.7.2008 11:10:28   
biga
Včeraj je moj 14-mesečni sin padel iz zložljive posteljice. Mama je šla za minutko iz sobe in zaslišala bum, prileti noter, miško leži na tleh. Pravi, da je bolj jokal od strahu in se potem jezil na posteljico (ponavadi začne udarjati po tistem, kar ga je udarilo). Pa me je strah, da se je kako poškodoval, ker mama ni videla, kako oz. kam je padel. Kakšni so znaki, če bi bilo kaj narobe, da bi moral k zdravniku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padel iz posteljice
22.7.2008 11:13:53   
aleksandra 78
potrebno je spremljat če so spremembe v ravnoteži- če se njiha več kot običajno. Predvsem pa če bruha ali podobno. Drugač, moja punčka je tudi velikokrat padla, 2x s postelje direkt na glavo in sem seveda takoj klicala urgenco, pa so mi vedno samo to rekli- če bruha ali če zgublja ravnotežo-pripelješ, drugač pa ne.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: padel iz posteljice
22.7.2008 12:14:38   
_andreja_
tako majhni otroci se redko redko kdaj poškodujejo, kaj zlomijo, ker je vse še tako gumjasto... sploh če je padel iz posteljice ni panike, otroci so iz balkonov že padli pa jim ni bilo nič... ne sekiraj se

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu aleksandra 78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: padel iz posteljice
22.7.2008 12:28:38   
kristinaj
če je jokal in posteljico nazaj udarjal ni panike....... če bi obmiroval, ne jokal potem bi bilo narobe tako pa ni nič.....



_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: padel iz posteljice
22.7.2008 12:39:19   
Nina00
Poleg bruhanja in težav z ravnotežjem bodi pozorna tudi, če bo bolj zaspan kot navadno.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?