|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voda
6.8.2008 9:47:37   
Anonimen
Ojla punce
Moj mali bo star 3 mesece se polno dojiva in nikol mu nism dajala vode kadar pa sem mu jo je vse zbruhal.A je to normalno vedno kadar mu jo dam pa je to par kaplc on vse zbruha .Sploh mu je ne bom več dajala.Tud patronazna mi je rekla da če se doji da načeloma ne rabim vode ali čaja dajat.Sam to me skrbi ker je vedno tko po vodi ali čaju.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voda
6.8.2008 9:49:11   
Maxica
Mu že ne paše. Če se dojita polno, ne rabi nobene dodatne tekočine, saj se s prednjim mlekom najprej odžeja. Kar pusti vodo zaenkrat še pri miru.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voda
6.8.2008 10:22:48   
annie
Očitno mu res ne ustreza. Sicer pa je moje mnenje, da če ga polno dojiš ne rabi nobene druge tekočine. Jaz sem mu šele z uvajanjem GH pri 6m začela dodajat tekočino-vodo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voda
6.8.2008 10:27:16   
Vrtnica79
Ja, če se polno dojita tako ne rabi druge tekočine- sploh če jo zbruha.



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voda
6.8.2008 20:27:14   
leni5
Moja ima 3 mesece in tudi zavrača čaj in vodo. Vsake toliko ji ponudim, silim pa je ne, jo raje pogosteje dojim!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voda
7.8.2008 14:51:55   
Zanica
jaz sem mojo tudi polno dojila in edino poleti je dobila par žličk vode.  A moja tašča " kaj ji ne dajaš vode? otrok mora vsak dan po par žličk vode da hitreje pregovori!!"user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voda
7.8.2008 20:53:56   
sončnica14
No, zdaj sem pa malo pomirjena. Namreč jaz tudi polno dojim (4 mesece  star) in mu ne dajem nobene vode ali čaja (no včasih ko je res zelo vroče po žlički nekaj kapljic, ampak to je zanemarljivo malo). Izhajam iz tiste trditve, da polno dojeni otroci ne potrebujejo dodatne tekočine.
Vendar pa vidim, da večina mamic svoje otroke naliva z vodo in me potem začudeno gledajo, če jaz  nimam nobene vode s sabo (npr. na igralih...). Potem pa še moja mami stalno najeda da je revež žejen, tako da sem včasih že kar podvomila, ali je res OK, da mu ne dajem vode ali čaja.  Vendar pa sem tako "gor spravila" tudi prvega sina in čisto nič mu ni manjkalo. Tako da vztrajam pri tem.  Zdaj, ko vidim da nisem edina s takim mišljenjem mi je kar malo odleglo.
LP  

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voda
7.8.2008 21:10:11   
madasa
tudi  jaz sem moji user posted image  pri 3,5 mesecih večkrat po žlički ponudila vodo. Seveda je bila cela vesela a kaj ko je potem vse ven pljunila, tako da je imela vedno vse mokro pod brado in body. Sem poskusila večkrat potem sem pa odnehala, ker je bilo vedno isto.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?