|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke
3.3.2005 21:09:32   
Dari

Ojla :)
Kako ste kaj dame? Jaz sem ze cel teden z učenci v šoli v naravi in že pošteno pogrešam mojega možeka :( Se mi zdi da ga tud :duda: pogreša ;)
Povejte mi, ali vaši dragi že čutijo gibe :duda:? Čeprav najin :duda: veselo brca (predvsem zvečer), pa se takoj, ko ati položi roko na bušija umiri :zmeden: A so tudi vaši mali tako žleht?
Sicer pa je res tole zdaj čudovit čas. Dobro se počutim in ta teden ogromno hodimo na okrog pa se :duda: prav nič ne pritožuje :bravo:
Tud sitna nisem več (moja tema potolažite me) in buši mi je tko všeč. Pa zdaj tudi že vsak takoj opazi, da bomo imeli dojenčka. Pa nosečniške hlače tud s ponosom nosim, čeprav je še vedno najudobnejša trenirka.
Lepo crkljajte svoje drage in božajte trebuščke.

PS A se veliko pogovarjate z "bušijem"?

Nočka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijke
3.3.2005 21:46:52   
Pia73
Moj je predvčerajšnjim prvič začutil :duda: pa še to zelo blago. Imam tudi izkušnje iz prve nosečnosti, da je to težko ujeti,...predvsem na začetku.

Jaz se tudi dobro počutim le tisti blesav "izcedek" me jezi,... Buši je fajni, 07.03. pa imamo morfologijo in bomo spet videli našega fantiča!

LP :nosecka: Pia73 19t 6/7

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijke
3.3.2005 22:19:19   
sovica3
Pozdravljene :nosecka:!

Jst sem v 20. tednu, pa sem v bistvu šele zdaj začutla :duda:, sem bila kar malo žalostna, ker se kar ni hotel premikati.

Moj dragi bi tudi že rad začutil, pa res kot nalašč takrat strogo miruje! :zmeden: Pa saj bo... Še preveč in premočno...

Rok imam 18. julija, rodila bom v Lj., v šolo grem pa 4. aprila v staro porodnišnico. Pa na telovadbo se bom tudi vpisala, sem včeraj klicala tja, mi je ena zelo zelo prijazna gospa vse razložila.

Pa ve? Boste šle ali že hodite?

Z bušijem se pogovarjam bolj poredko, ampak veliko več kot prej... Tako lep občutek je, ko se otroček notri premika... 9nebesa

Lepo nočko vsem, predvsem pa lepo nosečnost!


(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijke
3.3.2005 22:25:33   
petraCBU
Moj dragi ima pa nekoliko treme pred mojim naraščajočim trebuščkom. Skoraj vsak dan ko pride s službe kar z nekakšnim spoštovanjem in nejevernostjo pogleda kako okrogla postajam. Je bil od prej navajen, da nikoli nisem imela nič odvečnega okoli pasu in kar v glavo mu ne gre, da zdaj v meni rasteta dva majhna človečka. Pred nekaj dnevi mi je položil roko na trebuh in prvič začutil premikanje. Reakcija: velike oči, kar malo zadrege in tak saj-ne-morem-verjeti smeh "joj lubi, kok simpatično"...:)
Hja, nosečnosti (še) nisva načrtovala, pa mogoče rabi malo več časa, da dojame, da bo očka...:)
LP
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijke
4.3.2005 8:29:28   
Meceno
Sama sem v 20.tednu in 3.dni , če mi ne bodo kaj 17.3. spremenili na morfološkem pregledu ,se pa z bauhijem tu in tam pomenim , sam mi je včasih mal nerodno , sploh če je dragi zraven .
Glede na to , da sem prvič :nosecka: , sem bebo hitro čutila , in neverjetno tudi moj dragi od samega začetka , ko še ni bla brcka :bravo::bravo::bravo:, me pa tudi malo bolj drugače gleda , sedaj ko se vsaki dan bolj kaže trebušček 9nebesa.
Res pa je tudi da sem še mlada in hodim v šolo , sicer izredno in imam kar nekaj dela , sicer ni tako hudo ;), sva pa :duda: načrtovala in logo da mi ni žal, kljub obveznostim .
Moj dragi pravi da želi biti očka , se pravi bo:duda: on čuval ko bom jaz v šoli , je pa po poklicu projektant in lahko kakšno stvar tudi doma dela . :bravo:

Lp:nosecka:

Želim lepo nosečnost vsem :nosecka: in čim prej še kaj napisat kak ste kaj julijke :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijke
4.3.2005 8:52:52   
Anonimen
Meni je pa ravno včeraj moj dragi rekel, da mi je fejst fouš, ker jaz skoz čutim brcanje. Pravi, da bi on tud hotel ta filing.
Hja, a mislte, da mi bo fouš tud takrat, ko bom rojevala :)-

Smo pa fejst važni, ker smo včeraj dobili nov vožiček in lupinico :bravo: hvala mami :love:
Ne morem verjet, kakšni užitki so bili ob sestavljanju in razstavljanju :)- Edino našemu :kuza: ni bilo nič jasno.

Sem pa tudi jaz ene izmed tistih :nosecka: , ki čist preveč ponosno okoli hodimo in kažemo trebuščka :ups:

:hudicek: pa tale sneg...le kdaj bo...vsaj junij :zmeden2:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julijke
4.3.2005 9:23:05   
rouzi
klasika. brca ko ponorel, samo da položi roko na trebuh fant, konec. konec !!!! sicer je 3x že čutil, samo glede na to, da me brca že dobre 3 tedne, je to nič!! sem kar malo razočarana, on pa še bolj, samo ni kaj. še malo bo treba počakati.
lp

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julijke
4.3.2005 9:25:39   
bobek05
Jaz zaključujem 23t in tudi moj :duda: že veselo brca (še posebej rad v moj mehur :) ). Tudi meni to ves čas počne, da ko ati da roko na trebuh, se naekrat umiri - tako da to zdaj malo izkoriščam. Zvečer preden grem spat (in mi moj :duda: ne da miru) prosim moža, da mi namaže trebuh ali pa da položi roko na trebuh, pa je takoj mir in lahko v miru zaspim.
Brce pa zdaj posluša tako, da da uho na trebuh pa je...

Jaz imam morfologijo v torek (8.3.) - mogoče se bo tudi kaj videlo (če je :modri: ali :roza:).

Vsem :nosecka: prijetno nosečnosti in pustite se čimveč razvajat

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julijke
4.3.2005 10:32:06   
Grascakinja
Hej, julije!

Mi tudi brcamo ko ponoreli - 22t 1/7 - sploh mamo v mehur in tko, ko pa ati da roko na bušata, pa nič :(( . Se že vidi, kako bo pol, ati bo glavni, njega se bo ubogalo... :)-:)-
Sicer pa pridno zbrca tudi ginekologinjo v sondo od UZ, včeraj pa sva morala potem ko sm padla po tleh in si zvila gleženj, še v porodnišnico pogledat, če sva OK, pa je zbrcalo tudi elektrode od CTG. Dete naše bo ziher ritmična gimnastičarka al pa fuzbaler (jaz slutim prvo)... Na morfo nismo še nič videli, ampak saj bo kmal...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julijke
7.3.2005 19:04:18   
Romcka
halo pupe:) moj mali clovek tudi pridno brca...kok je to lustno...pa kaki dan bolj telovadi, kaki dan manj...moj lubi je cutil 'nekaj' , pa se mi je tok fajn zdelo...Jaz sem bejbija ze 2x vidla in skozi ga cutim, on pa je kr mau prikrajsan za to:((
Z busijem pa se tudi jaz samo bolj na skrivaj menim...Vcasih se zalotim, da mu se v sluzbici kej recem, ce me orang brcne..pa je sicer vsem lustno, samo meni je hecno:metulj:
Jutri imam morfologijo in moj lubiko bo prvic videl bejbija...pa tudi jaz komaj cakam da vidim kaki je...zadnjic je imel 5cm...sedaj pa ima baje ze okoli 25cm (ce sem prav prebrala:)
Pupe uzivajte in vlikkkk se smejte:bravo:
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julijke
7.3.2005 19:12:00   
Meceno
Romcka potem pa jutri sporoči kaj bo, če se :duda:ne bo skrivala ;).

Lp :nosecka: +:duda:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?