|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   supplement nursing system
10.9.2008 11:26:07   
Nataan
A katera uporablja in kje v Italiji se to lahko dobi? Pri nas ga ne prodajajo v trgovinah.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: supplement nursing system
10.9.2008 11:38:00   
špelin@
Mogoče bi kontaktirala kakšno LLLI svetovalko, če kaj vedo o tem (na MON-u imajo svoj forum Dojenje), glede na to, da mednarodna LLLI zadevo prodaja v svoji spletni trgovini KLIK

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: supplement nursing system
10.9.2008 12:51:09   
Anonimen
Wauuu, prvič vidim kaj takšnega!

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: supplement nursing system
11.9.2008 11:20:07   
Nataan
Prišla sem do tega izdelka, in sicer sem našla slovenskega zastopnika, podjetja AMS Meding, naročila sem ga kar po pošti, stane 50€. Sama več ne verjamem, da mi bo pomagal, sem že čisto obupala, mali mi spi na joškah, potem je pa lačen, brez nastavka se pa sploh noče več prisesat. Sama sem naredila napako, ko sem mu dajala čajčka po steklenički, ker je mel krče, preveč se je navadil tudi na dudo in je prišlo verjetno pri njem do ti. "sesalne zmede". Že teden dni se vsak dan borim z njim, da spije vsaj malo mojega mleka - seveda se pri tem neznansko dere in se noče prisesat. Le zakaj bi se, če pa po flaški mleko tako hitro teče in je sit v 5 minutah:) Ta napravica je moje zadnje upanje. Pa vam sporočim, kako se je obneslo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: supplement nursing system
11.9.2008 11:53:15   
špelin@
Super, da si zadevo našla, zdaj pa user posted image user posted image user posted image , da se bo dobro obneslo!!!

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: supplement nursing system
13.9.2008 22:19:37   
J.L.
sem šele sedaj videla, da ta tema obstaja, jaz pa sem ravno odprla novo. user posted image no če katero zanima, ga jaz prodam (novega) za 45e. kontakt preko ZS!

LP

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: supplement nursing system
14.9.2008 20:17:37   
Nataan
Živjo, kot sem obljubila, vam povem, kako se je obnesel ta pripomoček - pri nas se pač ni. Prvič je sicer zagrabil in res je lepo teklo, hkrati pa je sesal tudi iz moje dojke, vendar ko sem ga dala na drugo, ni čisto v sekundi priteklo mleko in se je še bolj razhudil, če temu lahko tako rečem:) In s tisimi cevkami pritrjenimi na moje joške, sem ga le s težavo pomirila. Verjetno se ta pripomoček bolje obnese pri otrocih, ki so mirni in lepo sesajo. Moj je takoj histeričen, če mu ne brizga v usta! Zdaj sem res obupala in počasi se bom sprijaznila s tem, da je konec dojenja. Mi je pa zelo težko, ker sem se zelo trudila, da bi ga dojila... sploh ne znam opisat, kako se počutim - kot da sem pogorela na polni črti, kar ne morem in ne morem se sprijazniti.. ste se tudi ve tako počutile, tiste, ki več ne dojite?

lp

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: supplement nursing system
14.9.2008 21:10:34   
bobika
Jaz bi se še poskusila truditi, čeprav vem, da je zelo težko. Sem se tudi sama full trudila in poskušala pa nama ni uspelo inn mi je še danes zelo zelo žal.Še vedno poskušam, pa je star že skoraj 4 mesece. Veliko nasvetov lahko dobiš na mon pri svetovalki za dojenje. Meni vedno znova dajejo upanje, čeprav ga je vedno majn.
Koliko je star tvoj otrok?

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: supplement nursing system
14.9.2008 22:41:14   
J.L.
Natan te čisto razumem. tudi meni je bad, ker male več ne dojim in se mučim z črpanjem, mleka pa vidno primanjkuje. moja mala je bila lahka in pa zaspanček ob dojenju, zato sem se odločila za črpanje. dodaten razlog so bile tudi moje vidno prepolne in napete, vozličaste prsi, zato sem pristavljala poredko in na veliko črpala. v začetku je bilo mleka ogromno, saj mala ni popila toliko, sedaj pa ji dodajam že cca kaka 2in pol m, obenem pa dobiva še moje mleko, le da tega komaj, komaj načrpam (cel dan veliko črpanj)za en sam obrok. poskušala sem z čaji za dojenje, sprejem za sprožitev izcejalnega refleksa sycontin ali nekaj podobnega, nabavila novo črpalko, saj sem bila prepričana, da "stara"ne funkcionira več, pred tednom nabavila SNS, vendar ni nobenega učinka ne pri proizvodnji/povečavi mleka po nevem koliko popitih pripravkih, da o dojenju sploh ne govorim. poskušala z nastavki za dojenje, na katere občasno vleče, vendar res REDKO. user posted image user posted image user posted image rada bi jo ponovno dojila (stara bo 5m) vendar zgleda, da ne zna niti noče vleči na mojo dojko. user posted image  

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: supplement nursing system
15.9.2008 7:47:13   
Nataan
Živjo!

Bobika, moj je star tri mesece, ravno jutri bo... saj se trudim, vendar ne gre in ne gre. Ko ga dam na joško, takoj začne tulit, le ponoči sesa, ker verjetno ne ve kaj ma v ustih. Ampak če ne bo čez dan, tudi ponoči ne bo mleka, a ne? Tudi na Med over net sem že prosila za nasvet in ga provala nahranit s kapalko:) Tako histeričen je ratal, da ga niti s flaško nisem mogla več pomirit! Sama sem naredila preveč napak, predvsem zato, ker so mi vsi govorili, da mi sigurno zmankuje mleka, če ga moram dojit vsako uro oz. vsaki dve... pa zdaj vem, da temu ni nujno tako. Moj je tudi zaspanček, takoj zaspi na joški in potem je seveda lačen, ko se zbudi. Po cele dneve sva presedela na kavču, nikamor si nisem upala it z njim, razen nekaj metrov stran od hiše, saj ko se je zbudil, sem morala hitro v hišo in spet dojit. Vem, da je moje mleko najboljše, vendar če tako pomislim, ne on, ne jaz nisva bila zadovoljna. Sedaj mu pač dam dodatek in spi uro in pol skupaj, lahko greva ven, tudi do trgovine nama je že uspelo prit:) Se pa neprestano sekiram, pa mi vsi govorijo, da naj neham s tem in da če jaz ne bom zadovoljna, tudi otrok ne bo. Tudi to vem. Bojim se, da sem padla v neko depresijo, vse skupaj me je izmučilo v teh treh mesecih, pa skoz je mel še krče, nič nisem spala, včasih samo kakšno uro na noč... verjetno tako res ne moreš funkcionirat na dolgi rok in bo treba pozabit na dojenje, čeprav mi kar solze pritečejo v oči, ko pomislim, kako lepo je met svojega otroka na prsih in ga nahranit in kako zdravo je to.

J.L. - ko si črpam, mi sploh ne gre veliko ven, mogoče 10 ml, tudi takrat, ko sem še imela več mleka, ni šlo s črpalko ....


Sem pa zadnjič slišala eno mamico, ki je rekla, da se je zavestno odločila, da ne bo dojila, da lahko gre zvečer na pivo in pusti otroka v varstvu, da ga lahko tudi drugi nahranijo po flaški. NO, jaz vem, da sem se vsaj maskimalno potrudila in da bi vse dala, da bi lahko spet dojila, pa čeprav me je to izčrpalo do konca.

Bodite v cvetju:)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?