|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica Jane
10.9.2008 13:47:43   
Detece
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-0-do-13-kg/jane-avtosedeZ-matrix-cup/034878420421292860 

Ali ve katera kakšne so te lupinice? Ali so kaj boljše v primerjavi z Maxi Cosi. Namreč naj bi jo imeli jutri v akciji za 50 %- pikapolonica.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lupinica Jane
10.9.2008 14:00:24   
Anonimen
MC in Römerjeve lupinice imajo na testu za varnost najboljše ocene ... Jane lupinice so glede varnosti slabše
http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif
(ta tabela je letošnja, v lanski so pa podatki sedežev, ki jih v tej tabeli ni)

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lupinica Jane
10.9.2008 14:17:07   
_sanja_*
V akciji so od 10.9. - 30.9. in sicer -50% za stare modele. Imajo pa različne barve različne cene (100€, 112 € in 128 € - poglej katalog od Pikapolonice).

Je pa ne priporočam. Že prazna tehta 8 kg... Res je težka, jaz sem jo komaj nesla, ne predstavljam si, da bi jo mogla potem še z otrokom. Gre pa za košaro in avtosedež 2v1, kot veš. Jaz sem bila zainteresirana zanjo, dokler je nisem šla sprobat v Pikapolonico, potem pa nič več.

Jaz sem se potem raje odločila za 3v1 sistem, tako da imamo košaro in avtosedež posebej. Tako ga bom v košari vsaj lahko kam nesla, ker ni pretežka. Pa tudi v avtosedežu. Jaz sem zbrala Chiccota, je pa tudi Jane 3v1 sistem odličen.

Glede varnosti ti je pa že Otika odgovorila. Moraš pa upoštevati še to, da je Jane Strata (samo avtosedež) precej boljše ocenjena kot Jane Matrix (avtosedež + košara 2v1), ki je na tem testu ni (vsaj jaz je ne vidimuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lupinica Jane
10.9.2008 14:23:48   
Detece
Super, hvala za koristne informacije. Bom kar pri Maxi Cosi ostala.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lupinica Jane
11.9.2008 10:03:35   
katarinas
Se tudi jaz strinjam z zgoraj napisanim - jaz sem imela ta avtosedež (ki ni lupinica) sposojen, še dobro da ga nisem kupovala, ker je res težek, sama z otrokom ga nisem mogla nesti, za voziček je bil sicer super in fajn je ta varianta da je nastavljiv v štiri položaje...samo se je spet zataknilo pri avtu - ta avtosedež paše bolj v kakšne enoprostorce, ki imajo dovolj dolge pasove - mi imamo manjši avto in sploh tega avtosedeža nismo mogli privezatuser posted image

Jaz če bi zdaj kupovala bi sigurno kupila samo lupinico in košaro posebej.

Maxi cosi je čisto v redu, jaz imam starejši model še od sestre in ga še vedno uporabljamouser posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lupinica Jane
11.9.2008 11:20:27   
ThinkPink
Ta matrix je namenjev kot lupinica in košara hkrati. Meni osebno so Jane vozički super (imamo Slalom Pro), z lupinico pa sem bila čisto nezadovljna. Če bi še enkrat kupovala,bi kupila MC.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lupinica Jane
12.9.2008 8:51:02   
Čarli08
Matrix je težka in je vedno dosegala slabe teste. Brala sem tudi veliko polemik glede možnosti namestitve v ležeči položaj v avto ...
Jaz sem Slalom Pro izločila iz igre prav zaradi lupinic, ker se niso najbolje odrezale na testih. Zato smo vzeli Buzza, da nanj Maxi Cosi paše - koliko dejanjsko uporablajti lupinico na vozičku, je pa spet druga zgodba ...

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: lupinica Jane
14.9.2008 10:14:49   
katja_p
Mi smo vzeli Jane Nomad - košara, lupica, športni del - vsak posebej. Kar se tiče lupinice (Jane Strata) mene moti samo to, da nima podstavka za v avto. Moram pa it vprašat, če jo je možno na kakšnega izmed nastavkov postavit. Ker men je malo zoprno s temi pasi v avtu s ukvarjat.

< Sporočilo je popravil katja_p -- 14.9.2008 10:15:13 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: lupinica Jane
14.9.2008 21:40:45   
lindy
Mi imamo tud Jane slalom pro in sem zadovolnja z vsem, vozičkom, košaro in z lupinico, je pa res da je bolj majhna in otrok v njej verjetno ne more bit prov dolgo, sploh če je mal večji!

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: lupinica Jane
17.9.2008 15:06:46   
Čarli08
Po nekaterih informacijah naj bi letos jeseni izdelali podstavek za Jane Strata, vendar nisem preverjala, če so jo res - je za povprašat v Pikapoki.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?