|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave s spanjem ponoči
30.9.2008 10:38:46   
Ladybug_2007
Pozdravljene!

Ko brskam po forumih, se mi zdi, kot, da bi vsi dojenčki spali ponoči brez težav, samo naš ne user posted image . Pa najbrž ni tako? Zanimajo me izkušnje tistih mamic, ki dojijo in so imele ponoči težave s pogostim zbujanjem, pa so jih rešile. Pri nas smo se zbujali na začetku, potem okoli drugega meseca kar dobro spali, zelo kmalu pa smo se ponovno začeli zbujati. Zdaj teče sedmi mesec, mi pa se ponoči zbujamo na dve uri in ne uspe mi pomiriti male drugače, kot z dojenjem. Spi v svoji posteljici tik ob naši.

Prosim, pomagajte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave s spanjem ponoči
30.9.2008 10:46:52   
Doll
Dokler sem dojila se je mali zbujal na 1 uro ponoči.Ko smo ukinili dojenje pri 14 mesecih,spimo kot veliki :)
Po 13 ur v kosu

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: težave s spanjem ponoči
30.9.2008 11:24:44   
Naja31
Kar nekaj nas je ki tu na forumu skoz jamramo, da ponoči nič ne spimo user posted image , tako da ne skrbi nisi edina.

Pri nas je isto. Mali je star 6 mesecev, mogoče da je do zdaj 2x spal v kosu 5 ur, drugače je že uspeh če spi 3 ure. Jaz čakam da to preraste user posted image .amapk starejši sin se pri 3eh letih in pol še vedno zbudi vsaj 2 x na noč, tako da se bom še načakala.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: težave s spanjem ponoči
30.9.2008 11:44:31   
koala
Pozdravljena!

Definitivno nisi sama z problemom nespanja, moj bo kmalu dopolnil 8 mesecev, pa je prespana noč še vedno utopija. Zdaj je sicer nekoliko bolje, ko smo ukinili poznopopoldanski oz. večerni dremež, samo prespat noč pa še ne znamo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: težave s spanjem ponoči
30.9.2008 22:19:30   
benči
Pri nas je ista zgodba. Naša 8-mesečnica zvečer lepo zaspi okoli osmih, potem se pa skoraj vsako uro zbuja. Potolažim jo s čajčkom in dudico, pa čez uro spet... Sem pa ugotovila, da bolj mirno spi, če jaz zaspim z njo oz. grem spat istočasno.
Posteljico imam tik ob svoji in čez noč včasih pomaga tudi to, da se je dotaknem (odstranila sem tiste letvice v sredini, tako da dosežem). Se mi zdi, da nekje od 6. meseca zelo potrebuje dotik, stalno se me nekaj dotika, pa tud pogreša me bolj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: težave s spanjem ponoči
1.10.2008 10:35:23   
Ladybug_2007
hvala koala, hvala benči. saj vem, da bo vse to še prehitro minilo. Pa vseeno je fajn imeti kako noč, ko se malo bolj naspimo. Zato se veselim tudi drugih predlogov.

(odgovor članu benči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?