|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 8:05:28   
Dari

Včeraj nisem imela časa, da bi še jaz kaj napisala, pa nas danes zopet dvigam na vrh :)

Včeraj smo pri nas doma zidali in polagali ploščice, tko da sem bla zvečer mrtva - stokrat se je treba dol sklonit pa kaj preložit... Me je zvečer bolel križ ko :hudicek:, ampak me je Dragi :love: malo pomasiral pa je blo takoj boljše. Danes pa sem spet kot nova :bravo:.Pa niti tok časa nisem imela da bi šla na sprehod :(. Upam, da bo dons boljše, čeprav se bo tudi delalo. Kako težko že čakam, da bo domek urejen. 9nebesa
Sicer kilce +5,5 , počutje zelo vredu, mozolčki so tud zginli in koža je lepa :bravo:, trebušček lepo viden in sem ga že malo pokazala tud sončku, končno imam tudi lep popek (prej sem imela čisto stisnjenega, zdaj ga vsaj vidim),:duda: pa tud pridno brca. Se z atijem gresta igrice - jaz ležim na hrbtu in ko mali brcne se trebušček zatrese in ga ati malo pobeza, pa :duda: spet brcne... Jaz pa 9nebesa9nebesa9nebesa.

In ja, komaj čakam da bo plača, ker pol grem v šoping za tamalga in pa seveda tud kaj zame :bravo::bravo::bravo:.

Lepo se imejte, bobožajte svoje :duda: in polubčkajte svoje :love:.
Dari
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 9:03:07   
anckabancka
Z nojo pikico sva pa včeri uživala v bazenu, prvič odkar sem noseča. :)

Bilo je prav luštno! Bila sem v vodnem parku v Bohinju in moram malo pohvaliti vse skupi. Voda čista, ljudi pa je bilo z mojima kolegicama vred samo devet! Tako, da je bil bazen in jacuzzi skoraj čisto naš naš. Zvečer sem bila na smrt utrujena in zelo zadovoljna, da sem izkoristila dan.

Dari, tudi moj mož se igra z malčkom v mojem bušiju. Ko brca, ga pobeza na istem mestu in pol mali brcne nazaj in spet ati potapka po trebuhu... Jaz pa tud uživam, ko vidim da se že zdej igrata. :)-

Drugače se počutim dobro, le utrujenosti se ne znebim. Mogoče je to tudi zaradi moje slabokrvnosti. Velikokrat popoldne ali zvečer kar padem v posteljo.
Pa krči v nogah me mučijo ponoči. Danes ponoči kar dvakrat. Najprej sem masirala eno nogo pol pa še drugo... Pred nosečnostjo sploh nisem vedela kaj je to krč, zdej pa kar naprej... :(

Punce, uživajte kolikor se da!

LP, Anči

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 9:05:14   
anckabancka
Sem pozabla še napisat, da je moj mož menda že slišal otrokov srček, ko je prislonil uho na moj trebuh. Je rekel, da drugo ne mora biti, ker je moj utrrip počasnejši. Sem mu kar fovš...
A je to še kdo poskusil?

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 9:40:47   
CIPRESA
Jaz pa sem včeraj preživela ves dan zunaj na soncu, ker je bilo tako toplo, zvečer pa me je po obrazu nekaj žgalo pa se pogledam v ogledalo pa vidim da me je opekel sonce. Saj nisem mogla verjet - marca pa me je sonce opekel:zmeden:
No drugače pa moram bolj počivat zaradi nizko ležeče posteljice, pregled imam ravno prvega aprila še enkrat ker moja G zadnjič ni nič videla ker je v sobo sijalo sonce, in me je 01.04. naročila ob 7h zjutraj da bo že tema :zmeden2: - nimam besed.

Trebuh pa je začel POSPEŠENO rasti in se mi zdi da vsak dan zraste za malo več, KG danes sem jih napolnila +6KG :bravo::bravo: - saj vem da pol nebomo tako ploskali ko bo treba hujšat.

Drugače pa zaenkrat še vse O.K., me je pa kar malo strah spet jit k moji G, ker bom spet žalostna zapuščala zdravstveni dom, ker ta ženska zna dobesedno RAZTRGAT človeka. Pa moram kar potrpeti, ker je pač ona tista ki mi piše bolniške liste.

LEP SONČEN DAN VSEM OD CIPRESE:nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 9:49:19   
BINCI
ojla punce se že dolgo nisem oglasila.Moj buši lepo pridno raste otroček tudi pridno brca kak dan bolj kak dan manj.Na žalost še ne veva kaj imava z dragim ker je imel otroček na pregledu popkovio med nogicama pa tako sva bila firbčna.No saj v končni fazi je vseeno samo da bo otroček zdrav.

kdaj boste šle v šolo za starše?

binci 22t in5/7:nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 10:13:54   
rouzi
še ena utrujena da ni za govort. očitno se mi je kri spet poslabšala, ker sem kot ena vreča, ki ne more stat pokonc. pa ne zato, ker ne bi jedla..:zmeden:
pa ravno zdaj, ko se je začelo lepo vreme.. saj komaj pokonci sedim v službi, kao naj grem potem na kakšen sprehod popoldne???

pikec-a je priden, brca, samo smo zamenjali dan in noč in je podnevi veliko bolj miren kot ponoči, ko se zbudim zaradi butanja v vse stene.. samo je tko fino, pa čeprav je ponoč. mene je že začelo grabit tisto, ko hočeš imet vse pospravljeno in pripravljeno, tako da je zdaj treba še toooollliiikkoo stvari uredit. še 3 omare morva dati delat, pa previjalno tudi. so vse ali tako drage ali pa mi niso všeč.

punce, je šla mogoče kakšna zaradi slabokrvnosti na bolniško, ali pa vsaj da je delala polovičen delovni čas?

kako pa boste koristile dopust pred porodniško? celega?

lep pozdravček od :nosecka:, ki komaj čaka da bo konec tega del.dne, da gre domov.

s&:duda:22/4


(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 11:17:04   
petraCBU
Jaz se bom za dopust pod nosom obrisala! Za 6 dni lanskega in kompletnega letošnjega. Zaradi rizične nosečnosti sem od prvega do zadnjega dne na bolniški, torej nimam kaj z dopustom, pa mi ga je precej žal, ker je za razliko od bolniške, 100% plačan. Tudi letošnjega ne bom mogla prenesti, ker bom za dvojčka itak celo leto in pol doma! To je po svoje seveda odlično, žal mi je pa, da nisem vsaj tistih lanskih 6 dni kam porabila - pa tok lepa jesen je bila!
Kaj čmo!
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 11:31:43   
pravljica
mene tudi zanima kako bo tole z dopustom, glede na to, da sem na bolniški verjetno do konca, pogodbo imam pa samo do konec avgusta :zmeden:
pa za papirje ne vem...rada bi jih šla čimprej urejat, da se mi šteje čim več plač za nazaj, ko še ni bla bolniška, pa ne vem, kdaj in kam in kako začet :zmeden:
a se že katera ubada s temi problemi...če pravijo da lahko greš urejat 60 dni pred porodniško, ki bi bila 28 dni pred pdp...to je torej 88 dni pred pdp...pri meni torej 9.4. (sobota)...11.4. ponedeljek...ampak ne vem, kam naj grem...a lahko grem že prej po papirje in 9.4. že vse skupaj tja prinesem
men je to taka zmešnjava da ne morem verjet
in katera plača se potem šteje za zadnjo...tisto ki jo dobim 5.4. - torej za mesec marec :zmeden:
ženske dejte še ve začet študirat o tem, da si mal pomagamo...to bo hitro :(

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 11:58:15   
ZVEZDICA 22
Pozdravljene!

Jaz imam itak samo še letošnji dopust, ker v začetku januarja dobila novo pogodbo, ki pa traja do 30.06.05,s tem mi pripada 10 dni dopusta in ga bom izkoristila pred bolniško.Itak pa bi morala biti že od začetka nosečnosti na bolniški, ampak kaj ko pa se tako fajn počutim in bi mi bilo tako dolgčas doma.Zdaj v prvi polovici aprila pa itak grem na bolniško.Se mi ne da več delat nič!

Trebušček pa je že tako velik.naše dete tako brca, da se mi kr trebuh premika sem in tja!

Komaj čakamo, da bo julij!A ne???

Bodite pridne!
N

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 12:33:10   
Romcka
se jaz, se jaz:)
delala bom do 1.5.05 in sem zlo dobre volje:sloncek:
potem pa bom koristila se 38 dni dopusta pa se nekaj nadur in potem je ze porodniska 28 dni prej...kak lepoooooooo:bravo:
No zaj pa se malo o pospravljanju..bogi moj lubiko ampak celo nedeljo smo pospravljali in cistili in glancali:) me ze full prijema tale euforija pucanja...in potem sva se bila vceraj v Ikei v Grazu in sem nabavla tok lustnih reci za otrosko sobico ..pa sva sla se v Toys&us in kupila blazino za dojenje...samo ne tako ko jo ma odejca (fixna v polkrogu)...tale se raztegne v kacico in ima not ene bunkice...pa sem spala kot angelcek:angel:
in se v H&M sva sla po majcke za mene..tak da sem danes extra dobre volje:)
in sedaj ravno jem kosilo pa zunaj je soncek...ahhhh LA VITA E BELLA:)
Pa se to me...jaz se zadnje cajte tak hitro razjocem...tko se extra od srece - po koncu kakega filma, ali knjige (berem Kurjo juhico za ljubitelje malih zivali.....:)
uzivajte vlikkkkkk
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 12:42:18   
Vrtnica1
Hojla, julijke!
Jaz sem bila pa ravno včeraj spet na UZ in smo spet potrdili, da je :modri:. Pa ta naš :duda: bo nogometaš, ker brca, da se mi že ves trebuh trese in to skoraj čez cel dan. Le tu in tam spi. Ravno včeraj je med UZ odpiral usta in si prst tiščal v usta - jaz pa v 9nebesa
Drgač se počutim še kar ok, ampak cel kup nosečniških težav me spremlja, ki jih drgač nikoli v življenju nimam: noge zatekajo, zgaga peče, slabokrvna, krči ponoči v nogah, nespečnost (zbujam se ob treh ponoči in ne morem več spati :zmeden:) in še in še.
V šolo za starše bova šla že kar naslednji mesec, mi je tudi sestra tako priporočila.
Za dojenčka nisem še nič kupila, imam pa že vse nagledano: od vozička do posteljice, oblekce bomo pa vse dobili. Srečneži, mi.
Moj trebušček je že zelo viden, meni se zdi ogrooomen, kako tudi ne, ko pa je naš :modri: že približno 650 g težak in okrog 25 cm dolg.
Komaj čakam, da ga spoznam, našega :modri::love:
Pridne bodite in uživajte sončne dni.
V. :rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:02:18   
Janika
Petra, tudi ce si na bolniški do konca jo lahko prekines in do porodniške nadaljuješ z dopustom. Od brata zena je bila celo nosečnost na bolniški na koncu jo je setra od G. vprasala ce bi sla kaj na dopust in je izkoristila dopust do porodniške.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:04:21   
Janika
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp?action=I

pomagas si lahko s tem linkom, gres po korakih.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:08:09   
Janika
Jaz odhajam na dopust pred porodniško 29.04.2005 imam ga 25 dni, potem pa porodniška. Letos je treba porabit ves dopust ker mi ga drugo leto brišejo. Drugo leto pa spet dobim novega in ga mislim porabit polovico kar takoj po porodniški, madonca sej bo glih poletje takrat, ostalo polovico pa prišparat za kaksne druge aktivnosti ali nepredvidene dogodke.

PDP 05.07.2005

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:10:24   
Janika
Vrtnica kam greš v šolo za starše. V Lj?
Mi katera ve povedat kdaj je v aprilu šola v Leonišču v Ljubljani-porodnišnica??
ko sem klicala za informacije mi niso hoteli povedat kdaj je v aprilu češ da naj grem raje maja, ker je bolj primerno it kasneje.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:11:38   
valentina.
Pa še jaz :).
Meni so tudi že pred mesecem ugotovili da sem slabokrvna, tako da zdaj jemljem železo - Retafer, ne vem še če kaj pomaga, ker sem še vedno tako zaspana ...
Petra in mogoče še kakšna: kar se tiče koriščenja dopusta; jaz sem tudi že od začetka na bolniški in tudi bom do konca. Splošna zdravnica mi je rekla, da se preko nje lahko zmenim s komisijo da se bolniška prej zaključi z namenom koriščenja dopusta. Bi bilo res škoda da ga tako izgubimo.

Drugače je pri nas tudi velika čistka in se mi zdi da bo kar zmanjkalo časa za vse uredit. Jaz bom verjetno kar že drugi mesec šla v šolo za starše, da mi bo malo bolj jasno kaj sploh v resnici rabimo. Še pri oblekicah sem zmedena zaradi velikosti itd. :ups:.

LP vsem :duda: in mamicam, valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:17:25   
Dari

Joj ste srečke z dopustom. Jaz delam v šoli in lahko koristim samo 10 dni dopusta, pa še to 5 dni med prvomajskimi in še pet dni zraven, vse ostalo pa je odvisno od ravnatelja. Lahko da mi ves ostali dopust propade :(( Jaz bi pa tko šla vsaj v začetku junija na dopust. Pa še v naslednje leto ga ne morem prenest, ker imam pogodbo samo do 31.8.2005 :(( Ah, bom pa šla na bolniško, če ne bom zmogla oz. če se mi ne bo dalo.

Lp

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:28:48   
rouzi
ja vrtnica, mene tud zanima, a si iz lj.?tudi jaz začnem že z aprilom hodt v šolo. sam ne vem pa kaj bom naredila ko grem za en teden na dopust, pa ne vem a morš to kaj nadomestiti al kako?

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 13:34:29   
PBJ
Jaz imam tudi rizično nosečnost in sem od 2. meseca v bolniški. Prejšnji teden mi je G ravno rekla, da naj ji naslednjič povem, od kdaj bom koristila dopust, da mi ona napiše bolniško do začetka koriščenja dopusta, zatem pa tako že nastopim porodniško.

LP:rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 15:01:15   
Anonimen
Janika, ne sekiraj se!! Kaj te briga, kaj so ti tam rekli. Ti kar pojdi zdaj v šolo. Jaz sem šla že februarja, pa mi noben ni nič rekel.

Začetek je 4. aprila ob 16ih ali 18ih v predavalnici Ginekološke klinike (stara porodnišnica). Sej ti na vratih piše PREDAVALNICA.
In tam dobiš urnike za naslednja predavanja.
Nalepke pa dobiš v novi porodnišnici vsak dan od 8ih do 15ih v sprejemni pisarni...rabiš pa samo potrjeno zdravstveno kartico.

To je to.

Drugač je moje počutje okej...sem pa tud jaz ratala en velik cmeravček :bravo:

Komaj čakam julij, da spoznam svojega fanta :love:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 15:04:58   
Janika
Tinka hvala lepa za info.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 15:51:35   
Grascakinja
Ajdi še jaz. 9nebesa

Gleženj sem pozdravila in včeraj oddelala prvi šiht po 14 dneh bolniške :angel:, takoj 10 ur dela :grrr: pa 2 uri vožnje sem in tja :grrr:, pa sem doma samo še v postlo padla.
Sem kar zadovoljna, da sem bila mal na bolniški, da sem se mal spočila od tega stresa na šihtu 9nebesa. Poljubčka moji asistentki, k je bla tko pridna in vse podelala namesto mene :love:.

Upam, da bom lahko izkoristila ves letošnji in lanski dopust, tako da bom že skoraj ves maj na dopustu :bravo:, ker se vedno težje vozim delat (pas tišči :(().
POZNA KATERA KAK POSEBEN VARNOSTNI PAS ZA :nosecka: NOSEČNICE???
V šolo za starše bi šla tudi jaz zato rada že aprila :bravo:.

:duda: pridno raste, se greva pogledat v četrtek, pa upam, da bo kaj bolj pri volji za nogice narazen dat. Brca non stop, samo atija noče :zmeden:. Nikakor. Ni važno, a ga lupčka, boža, se pogovarja z bebo, ne bo brcnilo. Ati ima že zdaj avtoriteto :zmeden::)-.

Babi je kupila že posteljico in posteljnino, vozička in lupinico tudi že imamo, previjalna je v delu, nekaj flašk in dudk tudi že imamo, cotke pa počasi kupujem, kadar me zagrabi.

Jaz sem na +5 kg in upam da ne bo preveč na koncu. Kožo imam skoz lepšo, nič več mozoljčkov, pa energije tudi vedno več. Samo tako naprej!!! :bravo:

Vam želim lep sonček do naslednjega pisanja!!! :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 17:59:03   
mayci
No, da se še jaz malo javim. PDP 24.7.
A ni lepo, ko je sonček in so dnevi tako topli in čisto pomladni! Jaz ful uživam in sem polna energije:rozica:. Trenutno sem na bolniški zaradi napornega dela in občasnih vrtoglavic, tako da imam res čas zase in za svojo pikico (ki to že ni več):).
Moji kilogramčki so samo +3, ampak je moja G rekla, da je to čisto dovolj.
Mali me vsak dan lepo brcka, samo še ne zelo močno. Sem pa neskončno srečna, ko ga čutim!9nebesa
Tudi midva z možkom se bova aprila udeležila šole za starše v Ljubljani.

Lep pozdravček vsem :nosecka:, pa si pišemo!
:kuza:
Mayci (22t1d) in :duda:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE ponovno
22.3.2005 18:35:47   
Pia73
PDP 22.07.2005 Naš mali :duda: pa je včeraj brcal kot za stavo, danes je pa bolj miren. Pa imam raje, če je bolj živahen. Sicer pa kg upam, da še + 8 kg,.. :ups::ups::ups: Na materinsko šolo pa ne bom šla, sem že dala enkrat to skoz.

Vreme je pa ravno za naše počutje,... 9nebesa9nebesa9nebesa

Lp Pia73 in :duda: 22t 4/7

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?