|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodatek-gh
27.10.2008 14:58:16   
Anonimen
Pozdravljene.Mene pa nekaj zanima.Hčerko sem prenehala dojit in sedaj ji dajem po flaški aptamil.Flaško zelo rada izprazne,čeprav sva na začetku imele kar nekaj težav.Ko ji poskušam dati kaj po žlički pa noče in noče.Silim jo ne.Stara je 4.5 mesecev.Kolegica mi je rekla,da če otroci niso dojeni,rabijo prej GH.Je to res?Do kdaj ji lahko dajem samo mleko?Naj še povem,da je težka 7,400gr,velika pa 68 cm.Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dodatek-gh
27.10.2008 15:06:56   
3jeMi
user posted image ... zakaj pa prej, če je na AM?

Naš je tudi na AM, pa mi je patronažna rekla, da ko bo otrok začel mljaskati poleg mene, ko jaz jem, naj pa začnem z GH. Drugače pa čisto normalno po 6. mesecu kot dojeni otroci.

Jaz bi na tvojem mestu (v taki dilemi) poklicala svojo patronažno ali pa pediatra. Mislim, da ti ta dva lahko še najbolje svetujeta glede tega. user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 27.10.2008 15:07:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dodatek-gh
28.10.2008 7:53:09   
koala
Moj je sicer dojen, pa pri skoraj devetih mesecih poje zeloooooooooooo malo na žlico, tako da mislim da imata še vidve čas. A že kaže kaj interes za GH?

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dodatek-gh
28.10.2008 11:58:18   
Katjusa
jst sem mu nekje pr 4 mesecih začela dajat samo zvečer par žličk melčne kašice ker se je začel ponoči zbujat tako je pred zadnjim obrokom mleka zvečer pojedel par žličk kašice in potem sem mu ponudla še malo mleka in je spal potem celo noč..... drugače pa neglede na to je dojen al ni GH ni potrebna do 6 meseca čeprav večina začne z uvajanjem mičkeno prej.... odvisno je tud od otroka eni prej pokažejo interes eni kasneje našmu so se kr sline cedile ko sem jst kej jedla tak da sem mu tam nekje okol 4,5 mesecev že tud dala kdaj kej pač al malo jabolčne čežane al pa kako drugo sadje sem mu pa dajala večina vse prekuhano ker je lažje prebavljivo..... pol čez kak mesec pa tud že mal sveže jabolke (nastrgene seveda) al pa zmučkan krompirček.... tak malo za pokušino......

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dodatek-gh
28.10.2008 12:19:46   
Naina
Dokler ti sam ne pokaže, da želi jesti, ga po mojem mnenju ni treba siliti. Sicer sva se dojila tako, da z adaptiranim mlekom nimam izkušenj. Meni je pri 4,5 meseca sam začel kazat interes, pa sva začela potem pri 5 mesecih z nastrganim jabolčkom pred dopoldanskim spanjem in kak teden kasneje še z mlečnimi kašicami večer. Sedaj pri 8. imesecih je že skoraj vse, skupaj z nama. Vse pride ob svojem času - moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?