|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bradavice
5.11.2008 20:40:30   
Majabo
Nujno rabim pomoč!
Moj triletnik ima bradavice, pediater je rekel da so virusne. Izgledajo kot voden mehurček brez kakšnih črnih pikic. Dolgo je imel le eno, majhno, potem so se začele širiti. Pediater je rekel, da bodo na morju verjetno izginile, no, niso. Sedaj jih ima vsak dan več in izgleda prav grozljivo. Po notranji strani roke so, sedaj pa jih opažam tudi že drugje po telesu.
Enkrat sva jih že žgala pa ne vidim prav nobene razlike. Vem, da je potrebno stvar ponavljati, vendar sedaj ko čakam na nov obisk se mu je pojavilo že najmanj 10 novih user posted image . Da ne omenjam, da žganje otrok slabo prenaša. Je sploh primerno žganje, če govorimo o skoraj 50ih bradavicah???

Ima morda katera kaj izkušenj s tem? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bradavice
5.11.2008 20:48:31   
melanija
Jaz se spomnim da sem jih mela okrog 10 leta starosti na roki okrog 10. Vem pa da sem si jih nekaj časa mazala z vsemi možnimi žavbami, ki so jih predlagali (rumen mleček od neke rastline, figov mleček,...), na koncu pa mi je pomagala lekarniška tekočina za kurja očesa. Se dobi tudi tekočina za bradavice, samo tisto mi ni pomagala (po mojem mneju je bilo premalo močno).
Na isti način sem se lani poleti rešila ene, ki mi je ratala na kolenu.

Poskušaj s tem, ne boli, samo pazit moraš da namažeš samo bradavico in ne okoliške kože, ker potem bo postalo rdeče.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bradavice
5.11.2008 21:06:40   
kklara
Jaz sem imela kar probleme s tem, pa sem nabavla neko čudo... Wartner se mi udi, da se reče...je neka dozica pod pritiskom, tole posprejaš na nek delček, ki je priložen, in tega stisneš par sekund na bradavico...jo praktično zamrze (ful smešen občutek), najkasneje v roku 7 dni mi je pol sama od sebe odpadla.
Tale Wartner se je takrat dobil samo v specializiranih trgovinah, kot Sanolabor ipd., zdaj možno da se dobi že v lekarnah tud. Ne bom pa trdila..

V glavnem je za poskusit, sploh ni boleče.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bradavice
5.11.2008 21:10:06   
Piruri
Naša je imela tudi na palcu poleg nohta eno veliko bradavičko (virusno) in sem kar v lekarni dobila eno tekočino, ki ji je po treh nanosih uničila grdo bubo...ne vem, pa kako se imenuje...najbolje, da kar vprašaš tam...

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu kklara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bradavice
5.11.2008 22:25:27   
ajna12
Če se tako hitro širijo, a si prepričana da so virusne bradavičke?
Če jih ima tudi po telesu, so najverjetnejše moluske. To je enako virusna okužba. Te se pa odstranijo pri dermatologu z žličko- kohlea se ji reče.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bradavice
6.11.2008 7:06:19   
Volga
Jaz sem jih imela na roki, pred kratkim, so bile tako drobne, pa črne pikice so imele...no, jaz sem šla v lekarno po eno tekočino za bradavice, taka rumena pride, podobna kot jod, pa sem s tistim mazala večkrat na dan, enih 14 dni, pa so vse izginile, kar odluščile so se. So bile pa res grde. Tako da, mogoče bi probala s tem.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bradavice
6.11.2008 7:11:31   
marita
pri nas imamo isto težavo.user posted image

Moja punčka jih ima na notranji strani stegn, tud tam nekje 50, širijo se ji na trebuh. Bile sva 2x pri dermatologinji, 2x ji je zamrzovala z dušikom, nč pomagal. Pol sem sama doma probavala s temi pripravki iz lekarne, je blo še slabš, k so tolk drobne, da pride nekaj na zdravo kožo in je imela pol tisto okrog vse vneto in rdečo. Zginile pa niso.

Torej še ena s takim problemom, rešitve pa ne vem. Zaenkrat sem vse skupi pustila, ker se ji je koa komaj dobro pozdravila.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bradavice
6.11.2008 10:39:15   
Majabo
marita - točno tako je tudi pri dermatologu, otrok ima bradavico tako malo da se jo komaj vidi pa se ploscate so ne pa izbocene, tam pa mu jih zmrzujejo s tako veliko "bebi" palcko ki pokrije najman velikost graha. Zdi se mi nepotrebno, da ga ožge še vse okoli če ni potrebe...že tako jih je veliko!!

ajna12 - kako pa to izgleda??

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)


Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!