|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še vedno boleče bradavice
26.11.2008 12:15:18   
sams
Pozdravljene, sem preletela po tej temi (dojenje) pa nekako nisem našla odgovora na vprašanje (ali pa sem ga spregledala). Pravzaprav bi mi koristilo tudi kakšno mnenje, izkušnja... V glavnem, user posted image  ima 7 mesecev in se dojimo še zjutraj in zvečer. Vmes pa je GH. Z dojenjem imam že od začetka težave. Ko je steklo lepo in so me nehale boleti bradavice, je ena 2 meseca bilo super. Potem so se začele pojavljati ragade v intervalih. Torej, 2 tedna fuuuul boli, si mažem z Lanolinom, ki zelo pomaga. Pa je OK. Potem se čez čas spet začne. Težava je, da me pa sedaj že ful bolijo tudi čez dan na dotik in se prav bojim trenutkov, ko bo prišel večer ali pa jutro, ker ga takrat dojim. In tudi magičn Lanolin ne pomaga, saj mi je prej učinkoval že po 1-2 dnevih (postopno zmanjšanje bolečine), sedaj pa so bolečine že kakšen teden isto intenzivne. Na koncu dojenja (ki traja po šolsko 15 min na vsaki joški) mi kar solze tečejo. Mleka je še kar dovolj, ker ko ga stehtam pred in po uporabi, vedno spije min 150 mL, zato bi mi bilo res žal odstaviti. Ali ima še kakšna take izkušnje? Sej ne rabim nekega zdravila, pomaga že, če vem, da nisem sama. Ker se že pošteno smilim sama sebi. Sicer pa user posted image  lepo sesa in ne hlasta ali pa grize. Pozdravček vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še vedno boleče bradavice
26.11.2008 17:12:12   
AnciM
Meni so se groze z ragadami in razbolenimi bradavicami končale, ko sem jih začela mazat s svojim mlekom po vsakem podoju in posušila na zraku po vsakem tuširanju. Razne kreme pa pri meni niso delovale.

Držim pesti, da se more ne povrnejo nazaj.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še vedno boleče bradavice
26.11.2008 22:07:06   
jana81
v sanolaborju si kupi aquaflo blazinice,sicer so malo dražje, ampak za več dni... meni so ful pomagale, ker sem pri 4 in 6 mesecih imela total uničene bradavice

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še vedno boleče bradavice
27.11.2008 9:46:42   
pikolina66
meni so pomagale komprese od multimam, imajo v lekarni, sicer so kar drage, ampak se splača

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še vedno boleče bradavice
27.11.2008 13:05:41   
ronja
Mene je bolelo spet, ko sem zanosila, mogoče naredi test, če še nisi dobila m.

Sicer je pa tako, da če manj dojiš, se joške kar malo odvadijo in potem včasih bolj bolijo... Vem, da je mene manj bolelo, če sem večkrat dojila, vendar pa ji nisem hotela lih ponujat, ker sem bila pač že precej noseča in sem malo upala, da se bo sama odstavila s to metodo (ne ponujaj in ne odteguj), kar se je tudi zgodilouser posted image . mleka sem imela še vedno dovolj, tudi ko se je odstavila, je še nekaj časa bilo, še zdaj je malo, ampak to je verjetno že zaradi naslednje user posted image ...

Sicer je meni pomagal tudi bepanten (roza), nekatere pa prisegajo na neke obližke, ki naj bi pa ful v hipu pomagali, vprašaj v lekarni.

je pa tudi mene na začetku in pa zdaj na koncu tako bolelo, da sem včasih kar v blazino ugriznila... Če ti to kaj pomaga, ne vem, upam, da tiuser posted image .

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še vedno boleče bradavice
27.11.2008 21:41:52   
sams
Hvala punce za vse nasvete. Torej bom poskusila vse: sušenje na zraku sem že (ne deluje user posted image ), naslednje si bom kupila aquaflo blazinice, potem komprese in če ne pride M na predvideni dan, naredim še test. Poročilo sledi.
Ronja, a si imela težave z mlekom, ko se je mala odstavila? Si ne predstavljam, kako je, če se mleko "skladišči" ne da bi ga kdo uporabil... Res me zanima.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: še vedno boleče bradavice
27.11.2008 21:44:30   
sams
Aja, še to sem pozabila: jaz ko dojim od bolečin tako sopiham, da me moj user posted image  zafrkava, da sem kot kung-fu borec! Sedaj mi je smešno, takrat pa se ful jezim.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?