|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroci in tuš
12.11.2008 20:38:11   
Akil
Hojla!
Mene pa zanima kako mamice z malimi otroki, ki se radi kopajo opravite, če imate tuš kabino. Mi se namreč kmalu selimo in bomo sedaj imeli tuš in ne več banjo, ki je je bil navajen pri babici. Kako pa z novorojenčkom???user posted image   Kopalnica je premajhna, tako da možnosti za kad ni, razen če katera ve kje dobiti samostoječo kad dimenzij 100x100cm?user posted image


_____________________________

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroci in tuš
12.11.2008 20:58:39   
Gina
Naš ta mali je šel prvič pod tuš, ko je bil 2 leti star. Ni bilo problema. Sicer imamo tudi banjo zdaj, ampak je večkrat v tušu.
Ko smo imeli pa samo tuš, sem ga pa kot dojenčka kopala v kuhinji na mizi v mali banjici najprej, pipo sem imela izvlečno, pa sem mizo premaknila bližje in ga potem v banji skopala. Lahko bi tudi v kopalnici nekje, kjer bi imela prostor, pa ga nisem glih imela. To je ratalo malo sitno, pa sem ga začela kopat v banjici kar tako, da sem banjo dala v tuš kabino. Je bilo ok, ker itak je hitro zrastel in sedel, potem pa ni več težav. Še danes kdaj dam malo banjico v tuš kabino, da mu ne tankam ta velike banje. Ful uživa.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroci in tuš
12.11.2008 21:12:35   
lukec
Pri nas smo plastično otroško banjo postavili v tuš kabino (1mX1m) in se je kopal v njej dokler je ni prerasel pa še malo dlje, ker rad vsaj malo počofota. Po kopanju pa sem ga vedno še malo s tušem splaknila, tako da je bil navajen. Je par mesecev starejši od tvojega pa sedaj, ko se samo tušira, nimamo nobenih problemov.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroci in tuš
12.11.2008 21:36:21   
lelaval
Jaz sem tudi dala banico v tuš (tamali še zdaj včasih, da čofota), ker imamo samo tuš. Drugače pa jo nekje od 2 let brez težav stuširam (pa še hitreje je opravljeno user posted image )

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroci in tuš
12.11.2008 21:50:08   
jasna
Mi imamo visoko tuš kabino in je super. Komot se kopata skupaj starejša dva, pa tudi trije se včasih stlačijo notri. Meni je pa fajn za sedet, da mi  treba med tuširanjem statuser posted image . Pa za kaj namočit je tudi vreduuser posted image user posted image

Tule vsi trije not:
user posted image

Čestitam za nov domekuser posted image

Aja, tuširajo se pa odkar so znali sami stat in se držat za rob.

< Sporočilo je popravil jasna -- 12.11.2008 21:51:29 >

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroci in tuš
12.11.2008 22:02:17   
Anonimen
Lahko date otroško banjico v tuš ali pa kak večji lavor in vanj vodo ... lahko pa se kupi tudi kaj na ta način:
http://www.minisvet.si/bibabath-kad-bela-p-1039.php

< Sporočilo je popravil Otika -- 12.11.2008 22:03:33 >

(odgovor članu jasna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 0:06:42   
anckabancka
Naša tavečja dva se kopata v veliki banji Curver, ki sem jo kupila v Šparu. Postavim jo v tuš kabino in se zaenkrat še oba stlačita v banjo. Ful uživata, čisto drugače kot pod tušem. user posted image

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 9:08:44   
Naja31
Mi imamo to od minisveta. Super zadeva!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 9:18:29   
botrca
Dokler ni znal sam sedet in ni bil prevelik, sva ga kopala v banjici, zdaj pa nalijem vodo v tuš kabino in ga čisto normalno skopam ali sama ali pa se z atijem skupaj vsedeta. Tudi mi imamo zelo malo kopalnico ampak gre, vsega se navadiš. Star je 11 mesecev.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 10:16:04   
kajajaka
najprej glede novorojenčka oz. dojenčka: mi imamo plastično banjico in stojalo - da si križa ne lomimo user posted image  in se super obnese, ko bo sedela bomo banjico imeli v naši banji (da se ven ne prevrne).

A je tuš kabina že montirana ali še urejate kopalnico? Če je še čas se dobi tudi majhna vgradna banja (mi imamo kotno 120x120 cm). Naša kopalnica je velika le 3m x 1,2m, a smo ravno zaradi male želeli banjo in jo na Kolpasanu tudi dobili. Res je manjša a dovolj velika, da se še jaz stlačim notri, ko imam slučajno eno uro časa in si lahko privoščim kopanje namesto tuširanja user posted image .

Drugače smo pa v kopalnico stlačili še wc, umivalnik z ogledalom (najmanjši kopalniški blok) in seveda nujno potrebni pralni stroj (smo tudi ozkega kupili, ki se zgoraj polni) in moram povedat, da se v kopalnici še vedno lahko normalno gibljemo, čeprav je vse mini...
Če pa kopalnica že obstaja s tušom, pa povprašaj v Bauhausu, KolpaSanu... za samostoječo malo banjo (mislim, da imajo tudi 60x100 cm... samo ne vem, če je samostoječa). Seveda pa zanjo spet rabiš prostor...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 12:27:51   
lilka
Novorojenček: banica s stojalom, ki je bila najprej kar v spalnici, da je blo čim bližje povijalni, nato pa v kopalnici.zelo zelo super zadeva, ker se ne rabiš krivit zraven in je res fajn....

Potem smo že na morju prešaltali na tuš, tako, da mož sedi noter zraven nje, babi ima pa visokega in je skoraj kot bana, tam gre pa sama not in je prav super. Jaz nisem pristaš namaknja, sem bolj za tuširanje. Ko pa še ni znala sedet, napr. na morju pri 4M, sem jo pa jaz držala, mož jo je pa tuširal.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 12:33:22   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Mi imamo to od minisveta. Super zadeva!


Ampak to ni ravno za preveč divje otroke, a ne?user posted image

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Otroci in tuš
13.11.2008 16:42:28   
doroteja23
Mi smo našo takoj iz one male banjice prestavli v tuš! Imeli smo oni ležalnik in je tam notri uživala! Zdaj pa je stara tri leta in ji dam na tla v tuš kabini plenico jo postavim gor in lepo stuširam. Nikoli pa ni blo problema, da se nebi tuširala v tuš kabini.

lp

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?