|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rzočarana nad ginekologom
25.1.2005 21:11:30   
beba76
Istega G imam že 13 let in dobro je speljal moji dve nosečnosti, danes pa me je razočaral!!
Že ko sem stopila v ordinacijo, sem ugotovila, da ima slab dan. Pogleda moje izvide od krvi (delali so mi neke preiskave za jetra, jer mam žolčne kamne) in jih brez komentarja da v karton, meni pa reče, naj grem na tisto mizico. Vprašala sem, kakšni so izvidi, pa je hladno odgovoril, da je dobro. Pa me pregleda (btw. noseča sem 30 2/7, pa še vedno šari po meni s tistim :hudicek: železom:(() in brez komentarja pošlje, naj se grem oblečt.

Pridem nazaj in on kar piše... Pa mu povem, da me žolč neprestano boli in kaj mi je rekel?!? "Ja, boli, do konca bo bolelo in to zmarom bolj, pa tudi po porodu ne bo boljše." Mislim, tolažba pa taka!! Pol še ga vprašam, če se da kaj dogovorit za CR, glede na to, da sem ga prvič imela, drugič pa sem ful težko rodila z vakuumom, ker mam preozko medenico. Pa me je spet fajn potolažil, da se ne da nič in da se bo videlo, ko se bo sam porod začel. Meni pa je Pušenjak na sosednjem forumu predlagal, naj se zmenim za CR.

Ker še vedno ne vemo spola (:duda: ne pokaže), sem še bila radovedna, če bom naslednjič imela UZ. Pa spet šok: "Tri ste že imeli, več pa vam ne pripada." Saj sem res imela tri (10t, 21t, 26t), ampak je bil zadnji zaradi kamnov in je :duda: pogledal kar tako na hitro. In zdaj do konca nič več!!:((:(
Mislim, odnos pa tak!!! Če ne bi bila noseča, bi ga ziher menjala.

Upam, da ve niste naletele na kak slab dan, ali pa vsaj ni bilo tako očitno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rzočarana nad ginekologom
25.1.2005 21:41:22   
nejcko
Mislim... jaz bi ga nekam poslala. Praviš, da je sicer imel slab dan. Če je res samo to, bi se jaz poskušala prihodnjič kaj več zmenit z njim, tudi glede cr. Če pa je tudi drugače malo čuden, bi ga pa jaz kljub nosečnosti zamenjala. Sicer pa glede žolčnih kamnov greš lahko tudi k svojemu osebnemu zdravniku in naj ti še on kaj svetuje. Poskusi se obrniti na več naslovov. A je tale tvoj gin že star? Sliši se mi, kot da bi bil že vsega naveličan.

No, upam, da se bo vse dobro izteklo tako zate kot za tvojega otročka. Srečno in lp!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rzočarana nad ginekologom
26.1.2005 10:36:28   
Anonimen
Moj ginekolog je bil točno tak. Vedno. Dve minuti, da me je vaginalno pregledal in adijo.

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rzočarana nad ginekologom
26.1.2005 12:55:50   
pika78
Moj tudi tak. Par minut in konec. O toksoplazmozi niti besede (sem negativna). Tudi nikoli kakšnega nasveta. Slišala sem samo to, da sem se preveč zredila (5 kg do 21t). Ma, brezveze. Punce, ne se preveč sekirat zaradi takih.
Lep dan, Pika

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rzočarana nad ginekologom
26.1.2005 13:11:52   
beba76
No, vidim, da moj ni edini ampak je cel kup takih, ki bi jih bilo trba poslat na luno (tam menda ni nosečk in se ne bi imeli nad kom znašati ob slabem dnevu).
Pa kaj mu naj?! Do konca mam še slabih 10 tednov in vprašanje je, na kakšnega bi naletela, če bi se odločila ga menjat.
Bom že potrpela, dejstvo pa je, da bom na preglede od zdaj naprej hodila z naporom in samo in res samo v dobro mojega :duda:. Pa še na dva tedna me je začel naročevat!! Mogoče me pa rad vidi:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Srečno vsem in čimprijaznejše ginekologe!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rzočarana nad ginekologom
26.1.2005 15:34:05   
JASNA D
beba76 - da nimaš kje istega , kot jaz, tudi moj je bolj molčeč- pa UZ samo tisti, ki pripadajo. No, sicer jaz nisem več noseča, me je pa v nosečnostih tak odnos večkrat razjezil. Je pa tudi res, da sem mu zaupala.

Jasna

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rzočarana nad ginekologom
26.1.2005 18:26:55   
Žaža
Jaz sem med prvo nosečnostjo preživaljala takšno travmo z ginekologom in mi je še danes žal, da ga nisem menjala že med nosečnostjo. ZAto ti priporočam, da ga kar menjaš (če seveda res ni drugače ok, in je samo vstal z levo nogo).
Glede UV pa - pač tako je. JAz imam super g, res sem sedaj zadovoljna z njo, vedno si vzame zame čas, vse mi razloži, a več kot 3 UV tudi nisem imela (zadnjeva v 20t), čeprav jo vsakič še poskušam "nažicat".

Kar pogumno.

lp, žaža (34t)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rzočarana nad ginekologom
26.1.2005 21:09:17   
beba76

Moj je iz Murske Sobote. Aje kera s tega terena?



(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rzočarana nad ginekologom
28.1.2005 13:33:56   
lidia
Jaz sem ginekologa menjala med nosečnostjo, bil je siten, vsega naveličan, sem ga kar vprašala, če ma kakšne probleme, preden sem šla.

Ginekologa ne plačuješ zato, da boš žalostna in zaskrbljena in jezna. Sploh pa ne med nosečnostjo. Jaz sem imela kakšnih šest UZ, ker se je ginekologinji to zdelo potrebno, tak da tudi tukaj je marsikaj odvisno od prijaznosti in dobre volje in skrbi za nosečnostjo seveda. :metulj:

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rzočarana nad ginekologom
30.3.2005 20:43:46   
t0012037
Pozdrav
Sem prvič na forumu zato se opravičujem za mogočne napake.Moja gin.dr.anderle je živa groza.Noseča sem prvič,zato sem imela kar nekaj vprašanj,na katere žal nisem dobila odgovora.Razen žalitev glede kilogramov,da otroci in partnerji ne marajo debelih mamic.rok poroda je bil prestavljen na vsakem pregledu in po njenem 24 aprila.Na sreco sem dobila močne krče,se ustrašila in šla v bol.Jesenice na pregled,kjer me je sprejel Dr.Tratnik in ugotovil,da gre moja nosečnost h koncu.Ta teden naj bi rodila z umetnimi popadki,ker je otrok velik in posteljica odslužila svojemu namenu.Tako,nekaj na kratko o strokovnosti moje gin.Lahko bi povedala še več,a o tem drugič.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rzočarana nad ginekologom
30.3.2005 20:47:48   
Anonimen
Beba76.
Sem s tvojega terena! Je tvoj G. v zdravstvenem domu ali bolnišnici? Bi se dalo marsikaj povedat na to temo! Zaradi takih g. sem imela dve čiščenji, pri fiksiraju mi je tisto palico pritistnil na nožnico, pretrgani šivi po operaciji, aritmija srca zaradi vseh zdravil, ki so bila nepotrebna in in in in

Imam pa zdaj super g.

Bojana

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?