|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anomalija maternice
7.4.2005 21:59:58   
Edna
Pozdravljene!

Zanima me, če je mogoče na forumu katera, ki so ji ugotovili dvorogo maternico, pa je kljub temu uspešno rodila?

Lp :nosecka:14t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Anomalija maternice
7.4.2005 22:37:42   
nejcko

Moja mama ima dvorogo maternico in je rodila dva otroka, čeprav so ji dejali, da po vsej verjetnosti, ne bo mogla imeti otrok. Obakrat je zanosila po naravni poti in tudi rodila po naravni poti. Kako je potekala njena nosečnost, si lahko prebereš na tem linku, da se ne bom ponavljala.
Imam pa kolegico, ki ima tudi dvorogo maternico in se že vrsto že kar nekaj let trudi zanositi. Pred časom je bila na umet. oploditvi, pa je bilo žal neuspešno. Je pa imela tudi še neke druge ginekološke težave.

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=34276&idk=94

Srečno!

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Anomalija maternice
8.4.2005 9:04:22   
Sinja
Pozdravljena,

meni so ugotovili, da imam dvorogo maternico in to hujše oblike. Gin. mi je predlagal, da bi šla na operacijo preden se odločim za družino. Pa sem ga vprašala če je po tem posegu možno tudi, da ne bom mogla imeti otrok. Odgovor je bil seveda pritrdilen. Zato smo se mi odločili, da bomo najprej probali brez posega. In uspelo nam je. Zanosila sem po naravni poti. Vedno ko sem šla na pregled mi je gin. rekel da je velika verjetnost SS ali prezgodnjega poroda. Pa nič od tega ni bilo. Tako je bilo in naša pikica se je rodila v 39. tednu, sicer s CR (ker se zaradi anomalije maternice ni imela prostora obrniti). Zato tudi v bodoče ne razmišljam o opreciji.
Razmisli, nekoč ko ni bilo UZ niso mogli ugotoviti katera ima anom. mat. pa so pravtako donosile.
Odločitev je seveda na tvoji strani. Sporoči kaj kako se boš odločila.

LP:metulj:

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Anomalija maternice
8.4.2005 11:47:08   
Edna
Hvala obema za odgovor!

V bistvu nisem še tako dolgo na forumu, da bi zasledila karkoli na to temo, zato sem se obrnila na vas in na vaše izkušnje. Hvala za link! Že dolgo pa me je imelo, da bi odprla temo in povprašala, če je dosti takih primerov ali sem kar ena zelo redkih. Pa vidim, da to ni bavbav in da nisem edina. Sicer me vsi, ki jim povem moje stanje zelo čudno pogledajo in skoraj ne verjamejo.

Zdaj sem noseča že drugič. Moja prva nosečnost pa je bila muka in strah od prvega dne, ko sem izvedela, da sem noseča. Tudi meni so rekli, da sicer zanositev ne bo problematična, bo pa bolj problem donositi. Bilo me je strah, da ne morem povedati! V bistvu šteješ vsak dan, do tistega tedna, ko pravijo da pa je že možnost preživetja ploda, če se rodi. Na srečo je moja nosečnost potekala brez posebnih problemov - sem sicer krvavela, pa niso vedeli zakaj!

Potem pa je v 38 tednu na svet prikukal moj mali sonček:duda:-tudi s CR. Zaradi vseh muk (psihičnih)pa sva se z možem odločila, da verjetno ne bova imela več otrok - pa glej ga! Tudi zdaj me je strah, ampak vseeno manj.

Nejcko, tvoji prijateljici pa želim veliko sreče in naj ne obupa!

Lp

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?