|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretje cepljenje
10.4.2005 10:50:28   
Miško
Mi imamo drug teden tretje cepljenje (davica, tetanus,oslovski kašelj, H.influenzae, otroška paraliza)in me že daje groza, saj je imel pri prvem cepljenju malo vročine (37°C) in je bil siten 2 dni, pri drugem cepljenju že več vročine (37,5°C) in je fajn jokal dva dni. Zanima me, če je pri tretjem cepljenju reakcija še močnejša (pri tistih otročkih, ki imajo reakcije)? Pediatrinja nam je sicer rekla, da je najmočnejša reakcija pri drugem cepljenju, ampak meni se to ne zdi logično.

Lp

Miško&Matija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tretje cepljenje
10.4.2005 11:07:23   
Kadija
Čisto možno, saj je druga sestava zdravila.Po moje.:zmeden2:Nika sicer ni imela nikoli reakcije, na srečok, zato ne vem sigurno, kako je s tem.Je pa tudi meni pedijatrinja rekla isto, celo še to, da so sedaj novejša, bolj prečiščena zdravila in da je reakcij manj, kot prej.:racka:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tretje cepljenje
10.4.2005 11:32:52   
buči
Pri prvih dveh cepljenjih pri našemu ni bilo reakcije, pri tretjem pa vročina 38,4, pa še sedaj se mu pozna pika na mestu, kjer je bil cepljen.

:kuza:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tretje cepljenje
10.4.2005 11:48:05   
total
Nikoli vročina nikoli sitni:)

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?