|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po nakupih?
26.1.2009 13:37:49   
SMELIKA
Živijo!

user posted image  pričakujemo v septembru in me zanima, kdaj ste kaj šle po prvih nakupih za novorojenčka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj po nakupih?
26.1.2009 13:42:44   
taly82
po večjih nakupih sem šla 2-3 mesece pred rokom.. takrat smo kupili posteljico, previjalno, voziček, lupinco, košaro.. obleke za dojenčka -  en kompletek sem kupila po nuhalni, drugače pa če imaš možnost, da dobiš od koga ne kupuj veliko, ker hitro prerastejo.. kakšno stvar niti enkrat ni imel gor, ker je prerastel..user posted image  ostalo sem kupovala kasneje, ko sem točno videla, kaj nujno rabim,.. nabere se en kup stvari ..

_____________________________

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj po nakupih?
26.1.2009 13:45:36   
MIHAILO
Zivjo...takole...jaz imam pdp 16.2. in sem po nakupih hodila skozi celo nosecnost,ker ne mores vsega naenkrat...ko sem sproti kaj videla sem kupovala,se posebej ,ko je bila kaksna akcija...oblacila in te drobnerije sem kupovala decembra in mi je zal,da ze nisem prej,ker mi je bilo bolj naporno s trebuhom se prepogibat,kot pa prej ,ko ga se nisem imela...tako da lepo si napisi kaj potebujes n aseznamcek in kar pocasi stvar po stvar kupuj...ne mores vse v enem nakupu kupiti ,ker je veliko tega in ker bi pozabil clovek...moj predlog je da kar sproti vse kupujes,bo lazje za tebe

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj po nakupih?
26.1.2009 13:49:24   
MIHAILO
se strinjam s taly glede oblacil...jaz jih imam tudi samo za zacetek malo ostalo bom pa potem,ko bom videla kak bo rastel in kaksno st. bo rabil in pa tudi ogromno se teh oblacilc tudi dobi,zato s tem ne pretiravaj,ce prav je tesko ,ko je vse tako luskano...ampak se huje je ,ce prevec kupis in nekatere stvari nikoli ne oblece...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj po nakupih?
26.1.2009 14:49:58   
bskrle
Odvisno od tega, kaj in koliko misliš kupovati.
Če vse, potem po 24 tednu, ko je jasno, da je  z otrokom vse v redu.
Če le nekaj stvari potem pa v 7 mesecu, seveda moraš stvari že prej ogledati.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj po nakupih?
26.1.2009 20:47:30   
poli*
Midva sva kar nekaj reči kupila že pred nosečnostjo user posted image . Potem pa vsak mesec kakšen body al pa majčko.... tko, ko sva videla kaj lepega. Taglavni nakupi pa so bili 2 meseca pred porodom. Si je pa fino kam zapisat, koliko majčk si že kupil in koliko jih še potrebuješ, da ni potem preveč vsega.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj po nakupih?
26.1.2009 21:56:37   
Piruri
Opremo si nabavljaj sproti-po finančnih zmožnostih...oblačilca pa si kupuj na razprodajah....oz. povprašaj kakšne kolegice, če ti lahko za prve mesece posodijo, saj se cunjice ne "obrabijo" preveč, ker takrat user posted image  zelo hitro rastejo in se ti skoraj ne izplača kupovat....če pa že kupuješ oblekice pa kupuj vse nad št. 62...

_____________________________

www.by-ab.si

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj po nakupih?
28.1.2009 15:49:21   
lea23
jst sem kupovala čez celo nosečnost, vsak mesec malo. od večjih stvari pa najprej voziček in lupinico, potem naslednji mesec previjalno mizo, potem posteljico...
oblačil sem kupila več kot preveč, ker sm kr stalno neki kupovala ( namesto da bi šla v trgovino s seznamom kaj potrebujem ).
tistih drobnarij kot so odeje, dude, brisačke, vlažilni robčki.. tega sem vse kupila preveč, in ko sem hodila po trgovinah sem zravn kupovala kr še ene neumnosti kot ropotuljice, nogavičke, brizala za prve zobke.. skratka nisem se mogla upret. pa sej so bile to poceni stvari, po en euro, dva, tri, pet, ampak na koncu se mi je tolk nabralo enih drobnarij ki jih itak nismo rabili.

če bi bila ponovno noseča, bi ( razen vozička, previjalna mize, posteljice in posteljnine ), vse stvari kupila po internetu po spletnih prodajah ( babycenter, pikapolonica, soncek ). vzela bi v roko seznam kaj vse potrebujem, in samo po internetu prečekirala cene, in tam kjer je najbolj ugodno bi naročila. tako bi kupila samo tisto kar potrebujem, in nebi spet po trgovinah nabirala neumnosti in vse tisto česar ne potrebujem.  

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj po nakupih?
29.1.2009 0:07:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
....če pa že kupuješ oblekice pa kupuj vse nad št. 62...

Joj ne tega delat ... razen če ti ginekologi ne zatrdijo, da nosiš res velikega otroka ... naša je stara 2,5 meseca pa so ji še vedno prav cunjice št. 56, v 62 je pa ko apol prazna vreča krompirja. No saj pajacki je res vseeno če so malo preveliki, ker daš itak štumfke čez ... samo bodiji morajo pa biti kar uliti, pa hlačke tudi, da jim ne padejo z ritke dol user posted image .
Drugače sem pa jaz kupila en pajacek po NS, po pohištvo sva šla v Ikeo ko sem bila v 7. mesecu, voziček sva kupila ko sem bila nekje v 6. mesecu ... veliko cunjic mi je posodila tetina prijateljica, jaz sem jih pa v 8. mesecu samo malo za dušo kupila. Pa je bila moja mami tako pametna da mi je svetovala, da se manj kot 56 sploh ne splača kupovat, pol se je pa tamala rodila in ji je bila še 50 malo velika, tak da sem jo po rojstvu poslala v trgovino po ene dva pajacka, da je tamala saj pribljižno nekako zgledala user posted image . Aja, pa če misliš kak fensi šmensi voziček kupit (npr. Mutsy-ja user posted image ), potem ga pejdi vsaj 2 meseca pred PDP naročit, ker če jih ni na zalogi se zna zgodit, da ful čakaš nanj.

(odgovor članu Piruri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj po nakupih?
29.1.2009 8:05:25   
lananai
Jst imam rok maja in sva kar dosti stvari že kupila. Postopoma. Ampak večino takrat, ko so kaj imeli v akciji. Tko da večino večjih stvari že imava. Splača se že malo prej pozanimat o stvareh, kaj ti je všeč, kje prodajajo, kake so cene... Potem pa tisti izdelek spremljaš po trgovinah in ko je akcija - hop v nakup! Se splača. Midva sva tko za voziček dobila 20% popusta. Po posteljico in posteljnino sva šla v Ikeo - to je vseeno kdaj greš, je pa mogoče lažje, ko še nisi preobilna. user posted image  Za oblekice pa tkole... Pozanimaj se, če ti lahko kaj posodijo prijateljice in koliko je tega. Potem pa kako lepo stvar kupiš, ko jo zagledaš (še posebej, če se ti zdi ugodna cena). V Hoferju in Lidlu imajo tudi dostikrat kako akcijo - baje je kvalitetno, samo malo moraš spremljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdaj po nakupih?
22.4.2009 10:59:03   
SMELIKA
Ojla bodoče mamiceuser posted image

Včeraj sva šle s sestro po prvih nakupih in kupile vse (nujne) stvari za novorojenčka. Sem v 19t.
Joooj, koliko lepih stvari imajooooo. Malce me je begalo, ker ne vem ali bo user posted image  ali user posted image  in sem iskala bolj nevtralna oblačilca. Vse sem dobila v BTC-ju v hali A5 in A6, na zadnje sva šle še pa v Babycenter mal pogledat.
In na koncu sem dobila vse (posteljica iz Spara, pajacke, majčke, copatke, kapico)in zapravila 250€user posted image user posted image  kar bom rabila za prvi mesec. Za naprej pa ne bom prej kot po porodu, ko bo jasno kaj bomo dobiliuser posted image


Pa ostale, ste že kaj nakupovale?user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kdaj po nakupih?
22.4.2009 12:28:55   
ksenjicka
Jaz sem v začetku 12 tedna nosečnosti pa sem kupila en pajacek z naramnicami iz pliša, en body z dolgimi rokavi, ene luškane copatke iz garna, ene čeveljčke v nevtralni barvi, ter slinček, nakar mi na pregledu ginekologinja pove, da bom imela dva dojenčka.....user posted image .

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kdaj po nakupih?
22.4.2009 13:03:04   
baby blue
uuuu ksenjicka to pa je presenečenje... user posted image čestitke

drugače pa jst sm za mojega bebeja kupla ene nogavičke ki so bile 3 v kompletu pa ene copatke oboje v beli barvi... pa en zelen bodi sva dobila ostalo bova pa zdej počasi... me že pošteno matra ampak sem se odločila da počakam do morfologije potem pa hitro po kako cunjico...

kar se pa opreme tiče sva pa samo gledala in se nagledala kupila pa še nič... to bova nekje konec maja v začetku junija... user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kdaj po nakupih?
22.4.2009 13:18:41   
anika87
Jaz bom začela kupovat po majskih praznikih. Nimam še čisto nič, razen blazine za dojenje, ker sem slučajno trofla rabljeno, in mi je super za sedet ko berem ali gledam televizijo.
Verjamem pa, da je težko čakat in bi kupila kar vse kar je cartkano zauser posted image , magar že v prvem trimesečju...user posted image


_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kdaj po nakupih?
22.4.2009 16:13:43   
mayci
Jaz sem pričela kupovati tam nekje v četrtem mesecu nosečnosti in sva potem vsak mesec kupila nekaj, ker je tako s finančnega vidika lažje...

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kdaj po nakupih?
22.4.2009 21:29:36   
josephine27
jaz sem šla po nakupih nekje dva meseca pred rokom. prej sem kupila samo voziček in avtosedež ( k sta bila v akciji) in posteljo ( k sem jo dobila v dar). sem pa po trgovinah že prej malo gledala te stvari.

_____________________________



(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kdaj po nakupih?
23.4.2009 6:25:23   
cukr07
Jaz bom tudi rodila v začetku septembra. Po nakupih nisem šla še nič, sem si pa stvari že malo ogledala tako da vsaj približno vem kaj bi rada oz. kaj bom sploh še rabila dokupit.
Posteljico in kar nekaj oblekic za začetek bom dobila od svakinje. Voziček in previjalno mizo nameravam kupit v maju ali juniju, ostalo pa še v juliju. Previjalno mizo bom naročila preko Recinkota, ker mi je všeč in je tam najcenejša. Voziček pa tudi že vem katerega bi imela in čakam, če bo slučajno kje v akciji.

_____________________________

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kdaj po nakupih?
23.4.2009 7:54:53   
anika87
No, če dodam še to, nisem napisala v prejšnjem postu.
Seveda imam tudi jaz že vse naštudirano, kaj in kje bom kupila, le kupila nisem še nič.


_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kdaj po nakupih?
24.4.2009 9:42:42   
ksenjicka
kje se splača kupovati v lj za dojenčke - rabim pa čisto vse za dvojčka in vem, da me bo sve prišlo dvakrat dražje, zato prosim kje bi dobila za svoj največ in tudi kvalitetno - rabim pa vse od vozička za dvojčke, posteljic, kozmetike, avtosedežev, oblačilc v glavnem vse iz nule

prosim na zs

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?