|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina (drugič)
8.5.2009 22:25:00   
tominikapiki
Sem že odgovarjala drugi uporabnici in istočasno spraševala o našem problemu, pa nobena  ni naprej odgovorila. Torej. Naš enoletnik (ki je pred enim mesecem začel hodit v vrtec) ima že dober teden (kar mu jo merim) vročino 38-39,2. Fora je pa v tem, da je imel že ene 5 dni prej, preden sem sploh začela merit T, izcedek iz noska. Torej, lahko da je že takrat imel vročino, pa tega sploh nisem vedela, je pa bil ves jokav in cmerav (kar nikoli ni). Zdravnica mu je po enem tednu uradnega merjenja T dala Amoksiklav. To je bilo v sredo. Včeraj je bil brez vročine, danes zjutraj 37,8 (ampak merjeno v ritki, torej malo manj), zvečer 38,4. Amoksiklav dobiva zjutraj in zvečer po pol kapalke, je pa vik in krik, ko mu dajemo, ker prav ne mara (malo tudi uide ven). Kar malo me skrbi, da traja vročina toliko časa, sploh pa po antibiotiku! Jutri imava sicer kontrolo, ampak, povejte mi, a je imel kateri od vaših otrok (sploh pa tako majhen) tudi toliko časa vročino in kaj ste ugotovili? Mali sicer malo manj je, drugače pa zgleda čisto ok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina (drugič)
9.5.2009 14:16:40   
bskrle
So viroze, kjer je vročina lahko 7 dni. Vročina kljub AB je, ker verjetno izvor bolezni ni bakterijski.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vročina (drugič)
10.5.2009 13:30:22   
maja1488
Naša punca ima vročino že 4 tedne. Pride pa mine. Nimam pojma kaj bi bilo, vzrok je baje virozne narave, zato AB ne dobiva. Sem ravno na MON vprašala kaj bi lahko bilo, pa čakam odgovor.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vročina (drugič)
12.5.2009 13:55:39   
pikica_30
Naš je imel 5 dni vročino od 38-39, smrkal je pa že prej 1 teden, pa mu tako kot ti nisem merila vročine, tako da jo je lahko imel tudi kaj dlje. Pri zdravniku so ugotovili vneto žrelo, ampak po brisu so videli, da je virusno in ne bakterijsko vnetje (pri tem dobiš antibiotike in je v 1 tednu ok) in zato samo lahko počakamo, da mine. No, sedaj je res že boljše. Pri virusnih obolenjih zdravniki nimajo kaj napisati in zato je treba samo čakat, da mine. Veliko naj pije!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?