|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   policistični jajčniki - stanje po porodu
10.6.2009 12:30:42   
marjetica8
Sicer ne vem če to vprašanje spada v ta forum, ampak bom vseeno vprašala... Pred nosečnostjo sem mela policistične jajčnike in sem morala skoz bit na tabletkah, ker drugače so se mi skoz ponavljale ciste in sem bla že sita bolnice. Pol sem enkrat na zdravnikovo pobudo nardila premor med jemanjem in takrat zanosilauser posted image !!! Zdej imam en mesec starega fantka in me je ze strah spet dobit menstro...Dohterji so rekli da se to stanje po porodu lahko v 50% popravi. Me zanima ce je med vami kira k se ji je popravlo?

hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.6.2009 12:32:42 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: policistični jajčniki - stanje po porodu
11.6.2009 19:05:04   
vrtnica123
Meni se ni!!!

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: policistični jajčniki - stanje po porodu
24.6.2009 11:54:06   
pike
Oj,

tudi jaz sem imela ciste na jajčnikih oz. policistične jajčnike, zanosila sem s pomočjo Klomifena zaradi nerednih ciklusov po 7 mesecih . Drugih težav nisem imela. Ne vem pa, če so ciste zdaj, po porodu izginile. Bom pri naslednjem pregledu vprašala G.

(odgovor članu vrtnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 22:29:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: policistični jajčniki - stanje po porodu
2.7.2009 8:15:42   
Nyah*
Jaz sem pa ena tistih sreck, ki se ji je stanje popravilo skoraj za 100%user posted image user posted image user posted image user posted image .
Prvic sem sicer zanosila brez zdravil, je pa trajalo kar nekaj casa, M sem imela kar na 40 dni in vec,..., po prvem porodu pa sem bila cisto zdrava, niso najdli nobene ciste vec, se je ocistilo, kot je rekla moja G, ceprav je res, da sem imela bolj malo cist.

Drugic sem zanosila skoraj s pogledomuser posted image user posted image user posted image user posted image , res, prvic, ko sva rekla, da bi se enega user posted image , ampak med obema user posted image nisem nic tabletk jemala, M so bile cisto redne, ovulacije mocne kot user posted image .

Sedaj situacija spet ni roznata, jemljem KT, tut vnetja mam spet stalno, user posted image , ampak imam dva soncka, pa se ne sekiram vec tolikouser posted image .

Srecno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: policistični jajčniki - stanje po porodu
2.7.2009 18:05:37   
VRTNICA84
Meni se je popravilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj imam normalne cikluse.

_____________________________

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: policistični jajčniki - stanje po porodu
6.8.2009 23:08:20   
petrazg
Jaz imam sindrom pco in nisem nekaj časa zanosila v prvo. Ko sva se končno naročila pri Rešu za umetno, sem pred pregledom brez pomoči vseh zdravil zanosila user posted image user posted image user posted image Sem bila srečka nosečka... rodila fantka maja 07, brez menstruacije, zdravil spet postala nosečka in maj letos dobila drugega fantka. Stanje se ni nič popravilo, samo glavno je to, da imam dva prekrasna fanta...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: policistični jajčniki - stanje po porodu
7.8.2009 13:20:56   
stuhica
men se po prvem porodu ni nič popravlo... sem zanosila 3x z klomifenom tabletk ostalih nisem mela.. 1 in 2 je bilo IMN ... tretjič uspelo... rodila sinka dojila 14,5 mescev in dobila menstro po 16 mescih po porodu... potem pa spet po 2-3 mesce nč... zdej v 4 zanosila brez vsega.. brez tabletk.... k je bilo kr tud ginekologom čudn glede na to da sme ostal še brez enega jajcevoda po dveh IMN  ... tako da bomo vidl če s emi zdaj v drugo popravi stanje glede M ...

lep pozdravček


_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?