|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   buzz ali speedi
17.5.2005 18:31:17   
mišika
vem da je bilo že kar nekaj govora o teh vozičkih pa vseeno upam da se bo oglasila katera, ki ima izkušnje s temi vozički. Kupila sem košaro dreami in lupinico maxi cosi, sedaj mi manjka le še voziček. Ne morem se odločiti med buzz-om in speedi-jem, dajte mi pomagat. Pri speediju pogrešam tisti obroč, ki varuje otroka da ne pade iz vozička, buzz se mi pa spet zdi precej ozek v naslonu...kaj pravite ve?lp in hvala za vaša mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   buzz ali speedi
17.5.2005 19:00:01   
Zea
Mi imamo Speedija in sem ravno zadnjič ustavila eno mamico, ki je imela Buzza pa sva malo primerjali.

Moja analiza:
- Speedi prenese težje terene, ker ime vsa tri kolesa velika; v nasprotju s tem ima (po poročanju te mamice) Buzz včasih probleme s sprednjim - manjšim kolesom (ki ga moraš zato pogosto čistiti), vseeno je Buzz tudi uporaben kot 'terenec'

- Speedi ima večjo prostornost, Buzz je bolj kompakten, zato mislim, da ga ne moreš tako dolgo uporabljati kot Speedija

- pri Speediju je možno regulirati višino naslonjala, ko je otrok v vozičku, pri Buzzu moraš dati otroka najprej ven, prestaviti naslonjalo in potem spet noter!

- Speedi je zelo velik, sicer je zelo vodljiv (tako kot Buzz), ampak ko ga daješ v avto je lahko problem; Buzz je zložen bolj kompakten; verjetno je Buzz, ker je ožji tudi boljši v trgovinah ipd.

- Kolikor se spomnim je pri Buzzu možno obrniti smer položaja otroka (da gleda naprej ali pa nazaj), pri Speediju pa to ni možno

- Pri Speediju mora biti otrok stalno privezan, pri Buzzu pa ga lahko ščiti le obroč (čeprav ti priporočam, da ga po 6 mesecu začneš kljub temu notri privezovati, saj lahko otrok tudi ven spleza ali pade)

- Teža je približno ista, vendar je Buzz manj neroden ko je zložen, saj je manjši

- Zlaganje Buzza je malo lažje (čeprav tudi Speedi ni neroden), ponovna postavitev Buzza pa je avtomatična, pri Speediju pa ga moraš vseeno sam postaviti, vendar jaz tudi to naredim z eno roko

Tako - upam, da sem bila v pomoč! Kakšna pa je cenovna primerjava?

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   buzz ali speedi
17.5.2005 19:19:32   
mišika
ej, hvala Zea za izčrpne in dobre informacije, veliko si mi povedala, cenovno je buzz malo dražji 92000 sit, speedi pa 69000 sit.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   buzz ali speedi
17.5.2005 20:33:56   
Mina1
Definitivno Speedya, mi imamo predhodnika, torej Maxi Taxi Speedy že četrto leto, torej služi sedaj novorojenčku oz. drugemu:duda: in ne sprašuj, kaj vse smo dali skozi;)

Tisti obroč pa niti ne potrebuješ, no, vsaj naš je imel 5-točkovno zapenjanje, pa je bilo o.k.

je pa drugače Buzz sila interesanten, pa tudi zelo drag, ampak tudi naš je bil takrat najdražji, a zato najboljši.

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?