|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost in nosečnost
27.9.2009 21:50:12   
Anonimen
pozdravljene. 

pred nosečnostjo sva z možem imela redne spolne odnose (min 3x na teden, in več). odkar sem noseča se je to zreduciralo na 2x mesečno user posted image user posted image user posted image ok. najprej sm mislila pač imava obdobje, pa  stres, bolezen in smrt v družini. zadnje čase pa se mož vedno bolj in bolj zakopava v delo in zame nima več časa. ampak dela resnično 15-18 ur na dan, tako da ga velikokrat niti ne slišim ko pride spat, pol se pa itak že tko zgodi vstane. tud ko namigujem kej na seks, al pa se k njemu stiskam ni nobenega učinka, ker ima itak že cel dan splaniran, kaj bo delal in če se ne bo dost zgodi vstal bo katastrofa... in seveda v dnevnem planu mene ni zraven. poleg tega se mi zdi da je od začetka kazal zanimanje o poteku nosečnosti, me večkrat božal po trebuhu... zdej pa je tega vedno manj in manj. počutim se zapostavljeno in nezaželjeno. sploh ne vem kaj naj nardim... a je težava v tem da ga ne privlačim kot nosečnica? a ga je strah zaradi nosečnosti? a ga je strah otroka in je ljubosumen nanj? sploh ne vem kaj naj si mislim. rabla bi kak dan zase, za naju, da greva kam sama, to je pa skoz nekdo zraven, če ne drug pa telefon. kaj naj si mislim?


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolnost in nosečnost
27.9.2009 23:10:04   
Anonimen
te čist razumem...
tudi pri nama je že pri prvi nosečnosti šla spolnost navzdol...čeprav si je na koncu tudi sama nisem več želela..tako ogromen trebuh, pa nisem se počutila sexy...hormoni pač.
tudi po porodu in sedaj v drugiuser posted image je ostalo nekje na 3-4 mesečno....
na začetku mi je blo res ful čudno, potem pa sva se z mojim user posted image odkrito pogovorila in ugotovila da je to normalen proces ko se družina povečuje, ko imaš več stvari, dela....ugotovila da nama je tako ok in se super razumeva..

kar se pa tiče božanja po trebuhu, sem mu pa jaz tudi povedala, da si tega želim in da tako tudi sam navezuje prve stike z user posted image ...
najbolje se je izpovedati, ker moški ne vedo kaj si me ženske mislimo, želimo..tako da z besedo na dan!

vse dobro!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spolnost in nosečnost
28.9.2009 15:29:32   
ellie
Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila z njim. Ker vem, da sama tega ne bi prenesla. Sploh pa ko smo v nosečnosti še toliko bolj občutljive. Midva se sicer tudi manjkrat spraviva k stvari, ampak zaradi mene...ker sem nenormalno utrujena. Je pa še vedno vsaj 2x na teden. V prvem trimesečju pa sva skoraj vsak dan...ker je moj libido presegal vse mejeuser posted image  in vem, da če bi dobila filing, da njemu več ni do tega...bi me ful grizlo, kaj je narobe. Sicer ne vem, koliko si je tvoj želel otroka. Mojemu je bila to največja želja...in se vsak dan posveča trebuščku in se pogovarjava o user posted image . In je čisto presrečen, ko tud on čuti brce. In tud vsak dan mi pove, kak lep trebušček imam in da sem lepa nosečnica. Si kar ne znam predstavljat, kak bi mi bilo brez teh besed. Tak da ti kar na dan z besedo pri tvojemu. Ker jaz enostavno ne razumem, da bi mu bila zaradi tega kaj manj privlačna...da pa bi se on česa bal, pa tud dvomim. Razen če je kaki ekstra paničar. Pa možno bi bilo, da bi ga bilo strah odgovornosti, ki prihaja...samo če se odločiš za otroka, se je potem nesmiselno s tem obremenjevat. Očitno ga nekaj daje...samo kaj, pa boš mogla sama ugotovit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spolnost in nosečnost
29.9.2009 9:00:42   
botrca
Pa ga povabi ven na kakšno večerjo, pa pustita telefone doma in se v miru pogovorita o vsem. Povej mu kar ti leži na duši. Naj ti tudi on pove kaj ga muči. Mislim, da je večina nas bila v takšni situaciji ko se spolni odnosi zmanjšajo...prvo ti je slabo, hormoni delajo čudo v telesu, pa te prsi bolijo, pa se rediš...to smo vse dale skozi. Ko pa rodiš, itak 6 tednov ne smeš oz. ni priporočljivo imet spolne odnose, potem pa sledi skrb za otroka in vse kar je povezano z njim in verjemi, da marsikatera niti ne pomisli na sex.
Kar pogumno in sodelujta v nosečnosti oba.  

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?