|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina in varstvo
16.9.2009 8:54:22   
boni25
Oj
Dejte mi povedat tiste, ki imate otroke v privat varstvu a ga date tud z vročino al takoj ostanete doma?Jest sm ga ene dvakrat dala ampak sem prej poklicala varusko in ji povedala, da je ona pol rekla, a lahko al ne, je pa res da je blo obakrat zarad zobkov, ker mu je tud slina v potokih tekla.No zdaj je pa spet imel dva dni vročino pa tud zelen mu iz noska teče in prvi dan je bil doma se pravi včeri dons sm pa jest ostala doma,ker je se zvečer ful kuhal in zdej pa nima več vročine.Zdej pa ne vem kaj nej a nej ga vsen pelem k zdravniku al nej ga dam jutr v varstvo?Kaj bi ve naredle na mojem mestu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 8:55:40   
ledenaa
A je edini fant v varstvu??
če ni je od tebe zelo neodgovorno in sebično!!! user posted image

kot drugo: mora preteči vsaj 24 ur brez vročine da otrok gre v varstvo

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:00:43   
TiaSara
Če je edini otrok v varstvu, potem je odvisno od tega, kako se tam počuti. Če ima varuško rad, gre lahko tudi malo bolan v varstvo - taki pri nas ostanejo pri babici. Če pa ni rad v varstvu, pa lahko negativen stres pripomore k poslabšanju bolezni. V tem primeru bi jaz raje počakala, da je čisto zdrav.
Če je otrok v varstvu več, pa velja menda isto kot pri vrtcu, da mora biti otrok zdrav, ko gre med druge otroke.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:06:18   
boni25
Ja mogoče sem res neodgovorna, samo kot sm rekla so bli zobki vročina dva dni in je blo konc.So pa v varstu ravno tako otorci ki jim zelen smrku vn gleda se prav da tud oni nebi smel bit v varstvu,če smo ze pri tem.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:10:35   
ledenaa
Boni ti skrbiš za svojega otroka
Če bo nekdo vrgel otroka z mostu a ga boš tudi ti,ker so ga oni user posted image
Verjetno ne kajne
Ni važno ali so bili zobki ali ne,vročina je vročina in otrok nima kaj delati z vročino v varstvu!!

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:17:12   
boni25
Sej vem kaj mislis.Sem imela prej eno varusko ki jih je imela po 10 ali več in so otroc imel vsi do ust zelene smrkle in takrat je nas mali ta prvič zbolu da smo prvič imel antibiotike.Sam zdej ne vem kaj nej a ga pelem zdravniku al ne glede na to da nima vročine dons.Ker ponavad te nahrulijo ze če ga prpeles ta prvi dan ko ma vročino,če je pa nima pa najbrz bols da ga sploh ne vozim.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:19:36   
tinaaja
Ne bi smel biti zato, KER IMA VROCINO! Fak no - pa a se ti lasten otrok nic ne smili user posted image  Vrocina pomeni, da se v telesu nekaj dogaja. In ne primerjaj privat varstva z vrtcem - smo dali oboje skoz in ni primerljivo. A zato, ker bo en drug v Ljubljanico skocil, bos ti tud??? Ker je nekdo drug neodgovoren, bos ti tudi????  In kam pridemo, ce bi vsi tako ravnali?

Otrok z vrocino ma bit doma. Pa ce so razlog "zobki" - samo zaradi zob otrok nima vrocine -> mnenje zobozdravnikov. torej je lahko zadaj neka mila viroza,... Vrocina pospesi procese v telesu in zato se velikokrat sovpade z izrascanjem zob.

Ce bi bil v varstvu sam, ce bi bilo razpolozenje otroka ok, bi se stekala, da se gre cuvat - seveda s soglasjem in vedenjem varuske.
Ko ima otrok vrocino, ti se P ne zna povedat prvi ali drugi dan, kaj jo povzroca. Kaj pa ce ga das z neko ornk boleznijo v varstvo in okuzis se ostale otroke, varusko,... A pol bos pa reskla - ja sem mislila, da so zobki user posted image user posted image  Ma res ne stekam... Ce so tam otroci z zelenim smrklom, se moras pogovorit z varusko/starsi. Ne pa postati njim enaka.

In se enkrat: pa ce ti tok dol visi za ostale otroke, a ti ni tezko pri srcu dat svojega otroka v varstvo z vrocino ... Zalostno.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:22:51   
ledenaa
Nima smisla pelati če nima več  vročine in drugih znakov
Zelen in gost smrkelj je navadno znak bakterijske okužbe

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 9:38:58   
bskrle
Zelen smrkelj ni vedno znak bakterijske okužbe, sem letos ravno zaradi barven smrklja peljala ta malo ene 3x k zdravniku, vedno viroza, podkrepljeno s  krvno sliko.
Otrok z vročino ne sodi v varstvo.



_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vročina in varstvo
16.9.2009 10:01:09   
Lunca1
Glede na to, da je v varstvu več otrok in ne samo tvoj, ga jaz ne bi peljala, ker se mi ne zdi fer do drugih otrok. Če bi bil pa sam v varstvu kot na primer pri babici in bi se s tem strinjala varuška, pa bi ga peljala mogoče proti koncu bolezni, ko že ni več hude vročine, v vrtec pa še na primer ne bi mogel.

A mogoče ve kdo, kako je pri individualnih varstvih, ki jih nudijo samo občasno. A varujejo bolne otroke na tvojem domu? Seveda samo za primer, če res ne moreš ostati doma. Mi imamo za tak primer sicer babice, samo občasno pa je tudi to neizvedljivo, zaradi obvez babic.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 14:52:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?