|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   milupine kašice-nadomestek mleka
6.10.2009 13:09:17   
dolči
Mene pa zanima ali so te kašice npr. od Milupe,ki se mešajo z vodo in v katerih je dodano mleko lahko nadomestek za nočni obrok. Če nparimer poje otrok to akšico,lahko štejem kot da je pojedel toliko mleka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: milupine kašice-nadomestek mleka
6.10.2009 13:18:28   
zmajaz
Koliko pa je otrok star?

Naša se je pri 10 mesecih odstavila zaradi moje nosečnosti, adaptiranega mleka pa ni marala za nič na svetu, tako da so te kašice, ki že vsebujejo AM, bile njena edina vrsta mlečnega obroka, pa ji ni zato nič manjkalo.

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: milupine kašice-nadomestek mleka
6.10.2009 13:21:14   
klavdi*
Jaz moji hčerki vsak večer dajem Milupino kašico,kjer piše na škatli za lahko noč.Kupim pa jo v Mulerju.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: milupine kašice-nadomestek mleka
6.10.2009 13:24:08   
dolči
Stara je 8 mesecev,korigirano 6.
Sprašujem,ker strašno malo poje. Vsega skupaj malo čez 400 ml (z mlekom,sadjem,zelenjavo in mlečnimi kašicami vred). Mleka bi morala spiti nekje 600 ml ona pa ga tam nekje 240,pa še tam mora biti malo kosmičev notri.
Ostale goste hrane pa se nekje pomatramo in nam uspe cca 200 ml. Pije nekje 100 ml kompota na dan in še to KOMAJ.

Bila sem že 3x pri pediatrinji in samo "teži",ker ne pije (kri in voda je uredu) in da bomo šle na infuzijo,ker ne pije in da če ji že dajem žrebička in jagenjčka. Mislim katastrofa. Bolj ji razlagam da ni zainteresirana za hrano bolj ona po svoje. Jaz pa že čisto živčna in zaskrbljena.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: milupine kašice-nadomestek mleka
6.10.2009 14:08:18   
Hope2
Jaz našemu dam ob 18.00 mlečno kašico in potem ob 19.15 še flašo mleka. Ker pa pri nas otrok rad je, se nisen nikoli ubadala ali je nadomestek ali neuser posted image . Vseeno pa ne bi tolk preračunavala, če je mala ok, pridobiva na teži in če je kot praviš kri in voda ok. Na infuzijo je ne more kar tak dat, če je voda ok in otrok zdrav. Skušaš sicer na vse možne načine spodbudit da bo jedla, mogoče večkrat po malo, z raznimi animacijami, mogoče med njenim igranjem.... če gre gre, če ne pa bo že. 

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?