|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:23:00   
Tejča05
Kaj je narobe z mano, zakaj se mi je obrnil? Mi zna katera pomagati ali pa svetovati kaj naj naredim???
Da opišem zgodbo.

2 leti nazaj sem se razšla s partenrej, ki sva bila skupaj 10 let. V tem času sva tudi dobila hčerkico, ki jo imam neskončno rada in je stara 4 leta. Imela sva težava odkar pomnem, veliko sem bila sama, kakšnih čustev nikoli deležna, ampak ko se spomnem nazaj je bilo tudi lepo. Pač en dan sva se odločila da tako ne bo šlo in prekinila vezo. Bilo je hudo in vidm da še vedno ni vse ok oz. preboleno.

Saj bi bilo vse vredu in prav, če ne bi jaz že imela nekoga, ki me ima zares rad, pa ne rabi tega povedat, ki bi vse naredil zame, je res zlata oseba, tudi hčerko je sprejel brez problemov po vrhu vsega pa sem tudi noseča 12t, nenačrtovano. Malce naju je prehitelo.

Do nosečnosti vse ok, ko pa sem zvedela da sem noseča, prvi trenutek vesela vse ok, komaj čakala 1. pregled, da mi dr. reče da je vse ok, pote pa vse navzodl. Začel me je motit, vse mi gre na živce karkoli naredi, njegova družba mi ne paše, matrat so me začeli spomini na bivšega.
Hudo mi je kr mi ni nič naredil, ker je bilo vse ok, potiho sem si celo želela njegovega otroka, zdaj pa to!!!! Zakaj???? Kaj se dogaja z mano?
Sem tako daleč, da bi tudi splav naredila, če bi lahko. Strah me je vsega skupaj. Ne želim še enega otroka in da sem sama za vse.

Punce pa prosm ne me napadat ker sem že tako čisto zlomljena, vem da sem zmedena in vse samo zakaj tak preobrat, pa vse je bilo že  vredu. Zakaj me vleče k bivšemu???

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:25:44   
zvesta
hormoni.... bo minilo....

se ej dogajalo tudi meni.... in sem se vsedla sama s sabo in razmislila, zakaj razmišljam o bivšem.... in prišla do parih spoznanj, da pač nekaj pogrešam v sedanjem življenju, kar je v prejšnjem bilo... in sem v sedanjem odnosu pričela delati to, kar mi manjka... delam na najini vezi in spet sem srečna...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 11.10.2009 18:27:02 >

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:33:35   
Tejča05
Srčno upam, da je res kar praviš. Ker sploh ne znam povedat zakaj mi gre na živce. Ampak mi gre in to zelo. Celo vse v zvezi z njim, njehgovi starši slišat ne morem nič v zvezi z njimi kaj šele videt jih.
Pogrešam starše od bivšega, ker smo se res dobr razumel, no sej se še vedno.

Ne vem kaj me vleče k njemu, ker tok dobrega koker mi je dal zadjšnji v tem kretkem času od bivšega v 10-ih letih nisem dobila in mene vleče ke. Kaj vleče tulm k otrok zdele sam da se spomnm nanjga.

Kaj bi dala da imaš prav in da je res tako kot praviš.
Strah me je, fejst strah.


(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:40:38   
lukec
hormoni + strah zaradi slabih izkušenj
Prepričaj se, da ta, ki je s tabo, ni bivši in da bo po rojstvu otroka vse drugače, bolje kot je bilo prvič. Če je človek, s katerim si, tisti pravi, če te ima rad in ti njega, bo vse o.k., nikar ga ne odženi zaradi svojih duhov iz preteklosti. Vso srečo!


_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:51:10   
Tejča05
Pa te lahko hormoni toliko dajejo da si na trenutke, pa če po pravic povem kr na več trenutkov niti ne žim tega otroka ki raste v meni, čeprav vem kakšna sreča je to. Kako to bitjece zgleda. To je meni čudno, vedno sem bila za to zdaj pa tudi za to nisem več.
Pa še ne zdi se mi fer od mene. Ene punce se tako matrajo da bi prišle do otroka, men pa take grozne misli po glavi šibajo da jih niti povedat ne upam.

Ma grozna sm. Sovražm sama sebe zdele.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:53:50   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

hormoni + strah zaradi slabih izkušenj
Prepričaj se, da ta, ki je s tabo, ni bivši in da bo po rojstvu otroka vse drugače, bolje kot je bilo prvič. Če je človek, s katerim si, tisti pravi, če te ima rad in ti njega, bo vse o.k., nikar ga ne odženi zaradi svojih duhov iz preteklosti. Vso srečo!



se strinjam user posted image

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 18:54:42   
zvesta
Tejča, ne sovraži se. to je vse normalno in vse del nosečnosti.

V bistvu so v tebi podzavestni strahovi kako boš zmogla vse skupaj, pa dileme, če si naredila prav. odraža se pa tako, da si pač na trenutke otroka ne želiš, ker bi bilo v takem primeru lažje zate in za tvojo psiho.

Tudi jaz sme šla čez tole in grem tudi v drugi nosčenosti čez tole. Žal. Ampak dalj časa ko traja, več strahov se razblini in na koncu ostane čista sreča. Pogumno.

Če bi rada rekle ša kaj več, se mi lahko oglasiš tudi na ZS.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 19:14:32   
Mariana
Tejča,
ne sekiraj se toliko, to so hormončki, ki nas radi zbegajo v začetku nosečnosti. Tudi sama sem te dni nesrečna pa še ne vem zakaj. Doma vse štima, jaz pa kar ne vem kaj mi je.
Ne razmišljaj toliko o preteklosti. Kar je bilo je bilo. Prepričana sem, da ni bilo v pretekli zvezi tako lepo, drugače jo ne bi prekinila.

Raje se prepusti sedanjosti in uživaj s svojimi najdražjimi, ki ti stojijo ob strani in ti bodo tudi v prihodnje. Veš, včasih ženske vse preveč razmišljamo.
Jaz čakam, da me te hormonske motnje minejo in bom lahko začela uživati v user posted image . Prepričana sem, da boš tudi ti kmalu bolje.

Pozdravček.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zakaj nisem srečna???
11.10.2009 20:35:02   
Gina
Hormoni, luna, vse skup. Bivši je pa bivši iz nekega zelo dobrega razloga, samo da si razlog pozabila, vse lepo pa ohranila. Pobrskaj malo po spominu in ne vleci na plano vseh potencialov, ki jih je imel, ampak raje vse realne situacije, ki jih je s tabo preživel.
Zakaj te je strah, da bi bila sama za vse? Ne boš. Pa začni malo dajat ljubezni od sebe, pa ne se več sama sebi smilit. Odpri se za ljubezen, četudi je potencialna možnost, da te kaj rani. Če se ne odpreš, je ne moreš sprejemat. Niti dajat. Oboje rabiš za svojo srečo. Zato nisi srečna.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 9:02:04   
Nezy85
Ahh Tejča to so hormončkiuser posted image probaj se za kakšen trenutek odstranit v osamo in malo razmisli, premlej kakšna je bila tvoja preteklost z bivšim in kako lepo ti je sedaj z zdajšnjim.
Jaz sem imela podobno situacijo, in sem sedaj tako srečna z mojim dragim, pa še v kratkem pričakujema najino bibo!!



_____________________________

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 9:16:56   
špelin@
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05
men pa take grozne misli po glavi šibajo da jih niti povedat ne upam.

Ma grozna sm. Sovražm sama sebe zdele.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toplo ti priporočam, da si poiščeš strokovno pomoč. Kakšnega terapevta oz. psihologa, da ti pomaga priti na čisto in najti pot naprej.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 9:21:33   
čmrgelj
Draga Tejča
lepo se pomiri, vse kar so ti punce napisale je res, hormončki-hormončki-hormončki ti znajo bit včas tečni, tudi jaz imam dva otroka  - dva očeta. Pa ti povem da me je prvi zelo zapostavljal, drugi ta ki ga imam jsedaj je zlata vreden če bi ga s svetilko iskala ga ne bi najdla HAHA. Pa so me obdajali izti občutki, sebe sem spraševala kaj me vleče tja kjez zame ni bilo nič dobrega in kaj je tu narobe.

Nato sem vzela list papirja in napisala dobre in slabe stvari od obeh, več dni je trajal ko sem se o tem prepričevala, včasih tut mal pomatrala da sem izkazala ljubezen sedanjemu, pa sem sedaj po kakšnem letu hvaležna tistim dnevom da sem se tako odločila, ker tako kot me ima ta rad in mi izkaže ljubezen, pomaga,...... ti povem mu prvi niti do gležnjev ne seže.

Kar se pa tiče Staršev se pa malo bolj preč drži da se stvari pomirijo in med vama spet zasije ljubezen potem starši nebodo več važni, bo vse zbledelo

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 9:57:45   
ronja
Zakaj? Zato, ker še nisi prebolela in zato, ker se bojiš it naprej. Dokler ni bil v igri (drugi) otrok, tudi druga veza ni bila kristalno dorečena - mislim, nista se nikjer zaobljubila, da bosta skup do konca. Ko si zanosila in videla, da je z otrokom vse ok, je to pomenilo, da bosta. In takrat so te začeli napadat strahovi: da se ne bo zgodba ponovila, da ne boš spet sama za vse in hkrat se ti je v misli prikradla alternativa - torej bivši...

Lej, vsak razhod je težak in vedno nam je hudo, tak pač je. Ne si skrivat tega. Priznaj si vse občutke,pa če so še tako smotani in neosnovani. Če si jih ne priznaš, jih ne moreš nagnat. Ne razmišljaj o tem, kaj bi kdo rekel, če bi ti videl misli. Saj ti jih ne vidi, misliš lahko vse! In potem začni razmišljat, zakaj tako misliš, čutiš...

Sama vidiš, da tvoji strahovi nimajo nobene zveze s sedanjim partnerjem - torej izvirajo samo iz slabih izkušenj. Zakaj bi vnaprej obremenjevala odnos z negativnim pričakovanjem? Torej se je treba tega znebit. Kako? Prvi korak si že naredila, ko si priznala sebi in drugega, ko si poiskala pomoč (tukaj). Zdaj pa pojdi še en korak naprej in povej svojemu zdajšnjemu partnerju, da te je strah. Ne it v detajle, da razmišljaš o tem, da bi bila z bivšim spet skup, ker ga to lahko zelo prizadane, mu pa po pravici povej, da se bojiš, da se bo zgodba ponovila, da boš spet sama za vse, da se bojiš, ali bo vajina zveza uspela - in da si zato taka, da ga zato odrivaš, čeprav ga v resnici nočeš, ker ga imaš rada (to je res, a ne?). In ga prosi, da ti pomaga pri premagovanju teh strahov, naj te potolaži, pusti mu blizu... In ponavljajta pogovore, dokler bo treba. Fantje marsikaj znajo, sploh pa izbrisat bivšega iz misli, brez skrbiuser posted image .

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 10:06:13   
čmrgelj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Točno tko

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 11:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Kaj je narobe z mano, zakaj se mi je obrnil? Mi zna katera pomagati ali pa svetovati kaj naj naredim???
Da opišem zgodbo.

2 leti nazaj sem se razšla s partenrej, ki sva bila skupaj 10 let. V tem času sva tudi dobila hčerkico, ki jo imam neskončno rada in je stara 4 leta. Imela sva težava odkar pomnem, veliko sem bila sama, kakšnih čustev nikoli deležna, ampak ko se spomnem nazaj je bilo tudi lepo. Pač en dan sva se odločila da tako ne bo šlo in prekinila vezo. Bilo je hudo in vidm da še vedno ni vse ok oz. preboleno.

Saj bi bilo vse vredu in prav, če ne bi jaz že imela nekoga, ki me ima zares rad, pa ne rabi tega povedat, ki bi vse naredil zame, je res zlata oseba, tudi hčerko je sprejel brez problemov po vrhu vsega pa sem tudi noseča 12t, nenačrtovano. Malce naju je prehitelo.

Do nosečnosti vse ok, ko pa sem zvedela da sem noseča, prvi trenutek vesela vse ok, komaj čakala 1. pregled, da mi dr. reče da je vse ok, pote pa vse navzodl. Začel me je motit, vse mi gre na živce karkoli naredi, njegova družba mi ne paše, matrat so me začeli spomini na bivšega.
Hudo mi je kr mi ni nič naredil, ker je bilo vse ok, potiho sem si celo želela njegovega otroka, zdaj pa to!!!! Zakaj???? Kaj se dogaja z mano?
Sem tako daleč, da bi tudi splav naredila, če bi lahko. Strah me je vsega skupaj. Ne želim še enega otroka in da sem sama za vse.

Punce pa prosm ne me napadat ker sem že tako čisto zlomljena, vem da sem zmedena in vse samo zakaj tak preobrat, pa vse je bilo že  vredu. Zakaj me vleče k bivšemu???



Odgovor imaš v debelem tisku.

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zakaj nisem srečna???
12.10.2009 22:26:05   
Tejča05
Punce, zlate ste. Hvala vam za te besede, in vesela sem da nisem edina (zato da vidim da ni nič narobe z mano, da nisem osamljen in berezupen primer), ki ima take probleme. No nekatere ste že mim kar vam zelo zavidam ta trenutek in upam da tudi pri meni hitro mine, ker danes tudi v službo nisem šla sem kar klicala naj mi dva dni dopusta pišejo, ker učer sem se enostavno zlomila in sem bila zjuraj vsa zabuhla in neprespana in ne vem kaj še vse. Danes mi ni več tako hudo edino občutki še ne zginejo, čeprav se trudi pa
trudi. Res je zlat. Jaz pa smotana in zatežena. Ne zasluž si tega in upam da me kmalu mine.

Hvala vam še enkrat, veliko ste mi pomagale in upam da bom lahko kmalu napisala kako srečna družina smo in da sem spucala pri sebi.

Hvala, hvala in še enkrat hvala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zakaj nisem srečna???
13.10.2009 11:50:16   
ronja
tejča, po moje se nas je večina spraševala, če je to to. Midva sva bila skup 8 let, se skupaj odločila za otroka, ko je pa takoj prišel (oz. se napovedal), sem bila pa vseeno kar prestrašena... Pa ne, da bi dvomila v naju ali v to, da si želiva otroka - ampak pač ene take nove stvari je človeka pač strah... POtem sem sicer imela ss in ko sem videla, da sva bila oba res žalostna in razočarana, sem vedela, da si to res želiva in to res (žeuser posted image ) zdaj... In naslednjič me ni bilo več strah. Tudi ti boš šla čez to in ne boš več imela pomislekov. Nekateri ljudje se zakadijo novim dogodivščinam naproti, drugi rajši vse premislimo in nas je strah. Ampak konec koncev to ni vedno slabo - boljše je imeti krizo prej, pred rojstvom otroka, kot pa potem... Nosečnost te prisili k razmišljanju, da marsikaj razčistiš pri sebi... (vsaj mene so) - če nisi ravno tiste vrste ženska, ki jo hormoni dvignejo na oblake... (mene niso, mene so prisilili objemat školjkouser posted image - je pa zanimivo, da mi edino prvič, ko sem imela ss, ni bilo slabo). Prej počistiš, prej bo čisto... In otrok se bo rodil v pospravljeno...

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zakaj nisem srečna???
13.10.2009 11:59:23   
blaža
Nisem vsega brala.

Jaz bi rekla, da svojega bivšega v podzavesti še nisi čisto predelala in sedaj, ko si noseča, ti hodi ven. Po moje se bo uredilo. user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 9:32:48   
Tejča05
Hvala res še enkrat vsem. Sem vzela kar dva dni dopusta zdele da sem bila malo sama in da sem se naspala. Priznam razčistila še vedno nisem, ker mi gre zdajšni še vedno na živce pa ne vem zakaj, ker mi res nič ni naredil user posted image user posted image user posted image .
Pa ne kar ne pusti da bi bila sama, skos me kliče če sm ok, da naj ne hodim ven ker je mrzlo, da se ne bom prehladila, ker sem pač noseča. Pa če ima le kakšno luknjo pride do mene.
Sej je ful prijazen sam res bi rabila mir, mir, da sem mal sama, da razčistim kaj me sploh vleče k bivšemu, ker še zdaj ne vem. Verjetno to ker vem kako zgleda tam, kako je če smo skupaj. Kako se obnaša ko dobi dojenčka. Verjetno te znane stvari. Ta je pa še zelo zelen, še mal na popkovino prvezan in tega me je strah. Joj sej vam lahko cel roman napišem pa ne morem, sem v službi pa še dvomim da bi se dalo kateri brat. Ampak vseeno strah me je, noseča sem pa niti en vem ali si ta trenutek to želim ali ne, pa še želim si da bi na stare tire padla ko mi je bilo lepo z njim, ko sem ga rada videla. Ker si tega res ne zasluži, niti mi ni nič naredil in res upam da kmalu minejo te moje muhe, ker gre že meni pošteno čez glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan punce.

lp

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 9:42:49   
tažana
tudi jaz sem bila v začetku leta ista. Pol leta sva delala na tem, da bi bila spet noseča, ko pa sem bila mi je šlo vse na živce. V trenutkih mi je bilo žal da sem spet noseča, ko pa je bilo s 4 letnico že vse tako preprosto in utečeno... sedaj pa spet slabosti in podobne nevšečnosti. še nosečnost sem imela zelo težavno. Moj dragi mi je šel na živce. vsak lupček, ki mi ga je dal mi je bil odveč- pa se po naravi zelo rada crkljam...

Sedaj imam že en mesec doma malo Nežo in je skoraj vse kot mora biti. Tudi v nosečnosti ti trenutki niso bili ves čas prisotni. Pogumno naprej in čimveč se pogovarjaj s komorkoli samo, da ti bo lažje in da ne boš vse skupaj tiščala v sebi. Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 9:45:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Hvala res še enkrat vsem. Sem vzela kar dva dni dopusta zdele da sem bila malo sama in da sem se naspala. Priznam razčistila še vedno nisem, ker mi gre zdajšni še vedno na živce pa ne vem zakaj, ker mi res nič ni naredil user posted image user posted image user posted image .
Pa ne kar ne pusti da bi bila sama, skos me kliče če sm ok, da naj ne hodim ven ker je mrzlo, da se ne bom prehladila, ker sem pač noseča. Pa če ima le kakšno luknjo pride do mene.
Sej je ful prijazen sam res bi rabila mir, mir, da sem mal sama, da razčistim kaj me sploh vleče k bivšemu, ker še zdaj ne vem. Verjetno to ker vem kako zgleda tam, kako je če smo skupaj. Kako se obnaša ko dobi dojenčka. Verjetno te znane stvari. Ta je pa še zelo zelen, še mal na popkovino prvezan in tega me je strah. Joj sej vam lahko cel roman napišem pa ne morem, sem v službi pa še dvomim da bi se dalo kateri brat. Ampak vseeno strah me je, noseča sem pa niti en vem ali si ta trenutek to želim ali ne, pa še želim si da bi na stare tire padla ko mi je bilo lepo z njim, ko sem ga rada videla. Ker si tega res ne zasluži, niti mi ni nič naredil in res upam da kmalu minejo te moje muhe, ker gre že meni pošteno čez glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan punce.

lp

Glej, lepo sem ti napisala (očitno edina!), da si poišči strokovno pomoč. Ker sama očitno ne boš nikamor prišla, samo žreš in sekiraš se, si vedno bolj zmedena in "v riti". Brez zamere, sem bolna in nisem pri volji za zavijanje besed v celofan, zato napišem direkt.

Kar samo od sebe ne bo minilo, boš morala kaj konkretnega naredit za to. Rabiš virtualno brco v rit?

Vsaj semle se obrni, če ti je izpod časti iti k psihologu.

http://www.mamazofa.org/



< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.10.2009 9:47:32 >

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 9:49:27   
ronja
tejča, malo še hormoni pripomorejo k situaciji... Moji prijateljici so šli takrat neskončno na živce VSI moški, fantje, .... razen njenega lubija. No, meni je šlo pa na bruhanje ob mojem bratu - dobesedno, nisem prenesla njegovega vonja, pa ga mam rada fuuuul! in je ful fajn fant! On bi se pa skoz objemal z mano, ker je bil tak vesel, da bo stric! Veš, kako sem mela slabo vest! Pa veliko punc piše o istih problemih s svojimi moškimi. Vseeno se splača stvar razčistit, seveda. Samo da te pomirim, da se to ne dogaja samo tebi. Poglej na čvekanje v pričakovanju, na vsaki temi maš tudi to: "moj mi gre na živce". To je pač še zadnji check in, če je res praviuser posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 9:50:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Hvala res še enkrat vsem. Sem vzela kar dva dni dopusta zdele da sem bila malo sama in da sem se naspala. Priznam razčistila še vedno nisem, ker mi gre zdajšni še vedno na živce pa ne vem zakaj, ker mi res nič ni naredil user posted image user posted image user posted image .
Pa ne kar ne pusti da bi bila sama, skos me kliče če sm ok, da naj ne hodim ven ker je mrzlo, da se ne bom prehladila, ker sem pač noseča. Pa če ima le kakšno luknjo pride do mene.
Sej je ful prijazen sam res bi rabila mir, mir, da sem mal sama, da razčistim kaj me sploh vleče k bivšemu, ker še zdaj ne vem. Verjetno to ker vem kako zgleda tam, kako je če smo skupaj. Kako se obnaša ko dobi dojenčka. Verjetno te znane stvari. Ta je pa še zelo zelen, še mal na popkovino prvezan in tega me je strah. Joj sej vam lahko cel roman napišem pa ne morem, sem v službi pa še dvomim da bi se dalo kateri brat. Ampak vseeno strah me je, noseča sem pa niti en vem ali si ta trenutek to želim ali ne, pa še želim si da bi na stare tire padla ko mi je bilo lepo z njim, ko sem ga rada videla. Ker si tega res ne zasluži, niti mi ni nič naredil in res upam da kmalu minejo te moje muhe, ker gre že meni pošteno čez glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lep dan punce.

lp


Preveč podrepen.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 15:07:09   
marsovka2


Saj bi bilo vse vredu in prav, če ne bi jaz že imela nekoga, ki me ima zares rad, pa ne rabi tega povedat, ki bi vse naredil zame, je res zlata oseba, tudi hčerko je sprejel brez problemov po vrhu vsega pa sem tudi noseča 12t, nenačrtovano. Malce naju je prehitelo.





ok, iz tega je jasno, da ON ima RAD TEBE, kaj pa ti? imaš ti njega RADA? oziroma ali ga imaš samo RADA kot osebo/prijatelja, ki ti je v težkih časih stal ob strani...ali ga LJUBIŠ?

Praviš, on bi VSE naredil zate,sam, JE.. GA, ti pa še vedno sanjariš o bivšem, s katerim sta se očitno vsaj na nekaterih področjih morala bolje ujemati kot s tem. saj če sta šla narazen kar tako, iz danes na jutri...morda sta se prenaglila, morda ti to tako vidiš. Morda si v krizni situaciji, ko si ostala sama s hčerko potrebovala eno sorodno/ustrežljivo dušo...sedaj, ko naj bi s to dušo pa "zacementirala" življenje v dvoje....ti ap ne paše več.

ne vem, razmišljam. verjamem, da te dajejo hormoni. Tudi mene so med nosečnostjo, a to, o čemer ti pišeš, niso samo hormoni.

ne glede na bivšega, mislim, da sd sedanjim nisi srečna oz. on ni tvoja absolutna izbira.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zakaj nisem srečna???
14.10.2009 21:39:07   
Tejča05
Marsovka bilo je vse vredu in prav do pred cca 14 dni ko se je kar naenkrat vse skupaj obrnilo. Zakaj še sama ne vem. Imela sva en prepirček nič takega, ki ponavadi na meni ne pusti takih posledic od tega prepirčka naprej mi gre pa pošteno na živce.
Pa nič takega ni bilo.

Pa saj sem napisala, da mi je bilo noro z njim tudi rada ga imam samo ni tistih čustev, ki so bili. Oz. upam da so začasno izginili, ker mi gre na živce.

Zamerila sem mu pa tudi to, ker mi je rekel da odkar sem noseča niti enkrat nisem rekla da sem vesela. Ko sem zvedela sem hotela povedat celemu svetu. Res sem bila vesela.
Ko pa sem povedala njemu, mi je rekel aja kaj naj zdej rečm. Sej je kul sam skaku pa glih nam. Vsi njegovi kolegi so bili veliko bolj srečni ko so zvedeli. In potem še vprašanja ki so sledila ~a si vesel ko boš fotr?~ in odgovor je bil ~ nč posebnga ne čutm k še nč ni~
In ja ob takih stavkih sem se pa tudi jaz ohladila in mi je postalo vseeno. No zdaj ta trenutek glede na celo situcijo pa celo obžalujem oz. se bojim kaj bo.

Punce težko je to v detajle razlagat ker lahko napišem cel roman. Res. Ni fajn met atkih občutkov niti se ne počutim fajn, upam samo da bo res minilo, ker nočem biti sam z dvema otrokoma, ki imata vsak svojega očeta. Samo tega ne res.

Vem da me marsikatera težko razume, ker ste pač srečen s vsojimi partnerji in ste končno dočakale da dobite štručko v naročje samo očitno ni vedno vse lepo v nosečnosti, vsaj ne pri vseh pa čeprav si same zakompliciramo, samo čist nehote.

lp

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?