|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lip Poljčane
22.6.2005 14:45:30   
cuma
Pozdravček vsem!
Zanima me, če je kdo od vas kupil pohištvo iz Lipa Poljčane direktno od njih oziroma, preko Baby centra in ali so cene enake.
Že nekaj časa jim ne deluje spletna stran, tam so bili namreč ceniki itd.
Kakšne so vaše izkušnje s tem pohištvom? Mene najbolj zanima previjalna komoda (predalnik) iz serije Kaja.

Lp cuma
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lip Poljčane
22.6.2005 15:11:15   
anckabancka
Sem klicala tja za ceno posteljice in so rekli, da so cene enake v baby centru in pri njih.

Glede izkušenj še ne vem, ker je treba posteljico še sestavit... :zmeden:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lip Poljčane
22.6.2005 15:25:33   
Grascakinja
Anckabancka, upam, da imaš slovenska navodila. Midva sva dobila samo hebrejska. :)-
No, po vseh možnih kletvicah in tako naprej, sva jo sestavila. Na koncu zgleda lepa, je pa tako, da je na nekaterih mestih površno pobarvana, sistem sestavljanja je pa po mojih ocenah čisti poden.
Lahko bi bilo mnogo boljše.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lip Poljčane
22.6.2005 15:26:43   
tanja-29
Mi imamo njihovo posteljico 125x65 cm, z dvižno stranico in po višini nastavljivim dnom (modela ne vem, je pa bela...). Zdaj služi že drugemu otroku in je zelo trpežna (se oba spravita skakat notri, pa še kar "skupaj drži)...
Edino, kar zamerim VSEM posteljicam z nastavljivim dnom je, da je tisti najnižji položaj še vedno tako visok, da tamau že pred 2. rojstnih dnem veselo zleze čez ograjo... TO smo rešili tako, da smo v ogrodje navrtali še dodatne luknje na najnižji možni točki...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lip Poljčane
22.6.2005 15:38:03   
miha_b
Mi smo kupil previjalko od njih
- cena je za 2.000 sit nižja oziroma če dobiš v BC popust si na istem
- glede navodil ne bi izgubljal besed, sm tko klel :zmeden: zravn, v primerjavi z načinom sestavljanja izdelkov IKEA je malo slabše, ko pa vidiš da kje manjkajo luknje (ne pomembne ampak vseeno) in da je površno pobarvana pa mogoče malo obtolčena od prevoza ali pa od osebja v BC ki ne more dvignit tovora, se pa mal zamisliš....
- drugače je pa kr ok , edino kar bom sam naredil je polička nad previjalko (tri deske zbite v obliki U in hop na zadnji del police) ker tista ki jo kupiš za našraufat v zid je malo predraga

no konc koncev previjalka stoji lepo izgleda :bravo: in vse je pripravljeno na našo punčko :duda:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lip Poljčane
22.6.2005 17:17:05   
mika
Mi imamo posteljico od Lip poljčane. Previjalno mizo pa boš dobila ugodneje, če jo boš naročila v Lesnini. Posteljico smo kupili v trgovini mami, ker so imeli tovarniško ceno. Nam se je to pohištvo zdelo malo predrago, zato smo previjalno kupili v Ikei.
lp

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lip Poljčane
22.6.2005 20:58:53   
Anonimen
Mi smo jo kupili v baby centru. Ko sem klicala v Lip, mi je rekla, da bi bila cena ista, je pa ne bi mogla takoj pri njih dobit, ker tistega modela tam niso imeli in bi jo dobila šele čez en mesec.:grrr:
No, potem sem se sprehodila po našem Mercatorju, kjer je oddelek s pohištvom in kjer lahko naročiš pohištvo od Lipa. Izbrala sem posteljico, ki bi jo želela in po izračunih bi bila 3.ooo sit cenejša, kot če bi jo šla v Lip iskat. Ampak bi jo mogla spet čakat en mesec.
Mi pa nismo imeli časa, zato smo jo kupili V Baby centru.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lip Poljčane
2.7.2005 17:26:21   
dinika
Mi smo se zanimali za otroško posteljo Frančeska in bi nas v LIp POljčane prišla 42000 sit, v Lesnini ko imajo 5% popust pa 40000sit. Pa bodi pameten.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?