|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tečna,zivčna,brezvolna....
22.1.2010 16:09:33   
Anonimen
Se vam tudi to dogaja?Iz tira me vrze najmanjsa malenkost,z mozem sva si kar naprej v laseh itak da zarad mene ker sem totalno tečna.Sem v 14 tednu, doma imamo se enega 20 mesečnika.Do zdaj sem delala trenutno pa sem na bolniski in moz mi res velik pomaga jest pa kr tezim in tezim pa to je čist mim.A so krivi hormoni al kaj?Da ne govorim o tem da nimam volje za nič sele enkrat popoldne se spravim kej pospravt drugač bi pa sam spala.Joj upam da grem kmal nazaj v sluzbo ker doma se mi bo očitno čist zmesal.


Sej bo minil,a ne?


lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
22.1.2010 18:38:48   
Tejča05
Jst sm taka že celo nosečnost pa sm v 27. tednu pa se mi zdi da je iz dneva v dan huje. Jst sam upam da so hormoni ker tist k me bo tako gledal si zasluži ne vem kakšno nagrado. Tako sem grozna da grem sama seb na živce, da ne omenim da mi gre partner na trenutke tako na živce da me sploh ne bi zabolelo, če bi mi rekel da me zapušča. In imam velikokrat zelo slabo vest ker sem taka. Potem je spet par dni ok, pol pa spet na polno težim. Počutim se grozno, nimam nobenih živcev sploh ne vem kaj naj naredim da mi bo bolje in da nam taka.

Če ve katera kako si pomagat bom zelo vesela. Res pa je da srčno upam da so to hormoni, ker jaz se enostavno n epoznam več. Vedno nasmejana in dobre volje, zdaj pa tečna brez volje in energije.

Upam da čimpreje mine tako kot ta sivina zunaj, ki že zelo utruja.

Lep pozdrav,
S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
22.1.2010 18:50:01   
Moycaa
Hormoni, punce, hormoni... Tudi sama sem na tem. V 26. tednu in včasih tečna ko user posted image . Grem še sama sebi na živce. Takrat se oblečem in grem malo ven, ali pa na internet. Ali pa se uredim, malo senčila, malo šminke, črne hlače in luštno majčko (da se vidi trebušček user posted image ) in pokličem prijateljico, da gremo na kavo.

Če se mi popolnoma nič ne da, se vržem na kavč in berem kakšno meni ljubo knjigo (Harry Potter me vedno razvedri).
Partner se je že navadil, da me v takšnih trenutkih pusti čisto pri miru ali pa se umakne za računalnik, od koder ga navadno (če imam resnično pasji dan) preženem. user posted image
Saj bo minilouser posted image !

Sicer pa se zgovarjam nato, da sem noseča in mi nagajajo hormoni in si takšno tečnobo lahko in smem privoščiti, da je to moja pravica in dolžnost! user posted image

< Sporočilo je popravil Moycaa -- 22.1.2010 18:53:52 >


_____________________________

...tramps like us, baby we were born to run...

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
22.1.2010 20:35:38   
lucika
jaz sem zdaj v 34. tednu in je nekak od novega leta boljše. sva se konkretno pomenila ,prejokala pol silvestrovega, nato pa se zavestno vzela v roke, ker tako ni šlo več dalje. ena sama tečnoba, grdo gledanje, drenje...nisem si mogla pomagat. so bili dobri dnevi, a jih je bilo, kaj te vem 1:10. drugače pa en sam jok in slaba volja. je pa to druga nosečnost, v tem smislu nič podobna prvi.
je pa res, da sem na bolniški, večino dni zaprta nekje notri. paničen strah zaradi kontrole, popolnoma nič se ne dogaja, ker sem sred vasi, in en, dopoldan zaseden avto. zdaj pa kalkulirajte:(

ampak, kot pravim, zdaj nekje, od 30 tedna sem ok. mogoče zaradi te evforije, ki me počasi grabi, ko se rok pribljižuje:)

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
22.1.2010 20:46:09   
Anonimen
Tejča a ves da trenutno tud mene ne bi ganil če bi me pustu.Pa ne mores vrjet kaj nam delajo hormoni.
Lucika to je tud moja druga nosečnost in pravo nasprotje prvi,takrat sm skoz neki prčkala pa bla dobre vole pa čeprav sm bla doma,zdej se mi pa ze kar mesa pa do ničesar  mi ni.

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
22.1.2010 21:16:36   
rogljicek
Mislim, da nas tiste, ki smo doma na bolniski teli tecnobni dnevi se bolj udarijo. Sama sem morala prelezat 2 meseca in je bilo grozno, seveda pa je bil partner tisti na katerega sem se zdrla. Ves cas sem samo premlevala kaj gre narobe in s cim mu lahko zatezim. Posledica tega pa je bilo, da sva bilo oba cisto obupana. Po parih resnih pogovorih se je malo zboljsalo. Zares zboljsalo pa se je sele zdaj, ko grem lahko malo naokrog. Sem tudi veliko brala o samograditvi in brala na splosno, da sem si zaposlila misli in, da mi niso uhajale na tisto slabo stran. Pa naj bojo to hormoni ali depresija ali kaj jaz vem, nikakor pa ni prijetno ne za nas ne za partnerje. Taklo da punce, glavo pokonci, kmalu bo minilo in se predno se bomo zavedale nas bojo razveseljevali novi polzki. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
24.1.2010 14:09:52   
Tejča05
Tudi pri meni je to druga nosečnost, sej zato mi pa ni nič jasno, ker pri prvi niti slučajno ni bilo tako. Bila sem vesela komaj sem čakala da se rodi, bilo mi je zares lepo, brez slabe volje pa še doma sem bila. Zdaj pa delam tako da imam zapolnjen čas s tamalo kar naprej nekaj pa plavanje pa smučanje pa drsanje pa še kej bi se najdl jst pa kr težim.
Je pa res da nisem z istim partnerjem kot sem bila pri prvem. Samo vseeno to nima veze. Ko sem zanosila mi je bilo vredu, pol je šlo pa samo na dol kr gre mi na živce. Kr neki me k bivšem vleče pa čeprav sem to že razčistila. Začela sva živeti skupaj mene pa duši. Ne morm ga. On pa vs prjazn in kr poln živcev. Jst bi pa najraj zbežala nekam stran od vseh s tamalo, da bi bila sama.

Grdo rečeno samo na trenutke tako zelo obžalujem vse skupaj. Sej pol k bom pa rodila se bom pa zjokala od vseh teh temnih misli pomoje. Revčk nč kriv v trebuščku jst pa vsa nastrojena, živčna. Uglavn vse mi gre narobe. In bi rada da se konča.

In upam da se bo.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 9:21:12   
tannya
Se strinjam z vsem napisanim. Sem drugič noseča, kronično tečna, utrujena, občutljiva....Težim v glavnem partnerju, ker verjetno pač čutim, da njemu lahko. Sicer sem v službi in tudi koga nadrem....ampak doma pa sem zmaj. Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti sonček....zdaj pa nimam besed.
Tolažim se, da bo minilo, saj bo, a ne?

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 10:09:18   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Se strinjam z vsem napisanim. Sem drugič noseča, kronično tečna, utrujena, občutljiva....Težim v glavnem partnerju, ker verjetno pač čutim, da njemu lahko. Sicer sem v službi in tudi koga nadrem....ampak doma pa sem zmaj. Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti sonček....zdaj pa nimam besed.
Tolažim se, da bo minilo, saj bo, a ne?


od kje me tako dobro poznaš user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 10:44:31   
tannya
Hahaha Romy , verjetno se še kakšna najde v tem opisu...user posted image  Kaj čmo, hormoni naredijo svoje, če temu pridaš še neznosne slabosti, obdobje brez sonca....a je potem čudno, da je tako?

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 11:34:21   
legenda_m
jst sm prvič noseča, do predkratkim sm bla v stanju ne dregaj vame ker te bom ugriznila, vse mi je šlo na na raznorazne telesne organe, sploh tast in tašča, čeprov sta fuuuul prijazna (mogoče ravno zarad tega), no včerej mi je pa moj rekel da sm mal bl znosna ratalauser posted image , k bi on vedu..... user posted image , fora je pa tko kot pr vseh: vem da sem tečna ma si ne znam pomagat da ne bi bla. kdr mam dobr dan se znam tud mal zavestno ustavt user posted image , doskrat pa pač ne. in pol kdr se kj skregava mi je tko hudo, da sm poročena z njim, pa da sm zanosila, res kaj mi je blo treba tega, pol si pa mislm ja bogi otroček kakšno mat bo mel, no k se potolažm je pa ravn obratno, kakšna koza sm, kko lahko tko razmišljam, sam da bo use ok z njim, moža mam pa itak najbolšga na svetuuser posted image . zdj prihaja polna luna....user posted image . srečno

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 11:45:49   
Martinčka
jaz sem v 15t... in sem tudi za vrečt v pečico! že en mesec bi morala zaradi bolečin počivat ampak ker se mi je zdelo da vsi mislijo da sem si te bolečine namislila sem seveda se trudila in normalno kuhala, pospravljala, likala... pa je prišla krvavitev in zdaj sem 5dan v postelji, na kavču, kjerkoli pač v čimbolj ležečem in mirnem položaju... sedaj bi se pa res kr skos jokala in si vse lase populila ker se mi zdi da sem v samo breme ker nič ne morem.. mislim kakšna žena pa sem da ne morem možđu večerje nardit in mu zlikat srajc? bi kr jokala in včasih se res kr zjočem... Mož sicer v večini to zastopi, sam kdaj pa tudi ne in takrat bi se kr pojedla... ampak v prvi vrsti je zdaj otroček in ne moje mišljenje in bom kar morala zdržat in se čuvat... ta mesec do pregleda bodo mogli mal drugi pomagat.. res je pa grozno ker se počutim kot veliko breme in kot nekdo ki čist nič ne počne in nič ne pomaga in sem zato sam bolj sitna in tečnarimuser posted image ...

upam da kmali mine in bo bolje... sicer pa sem itak zdaj bolj čustvena in me lahko vsaka malenkost vrže s tira, ampak kaj čmo... sem pač večja jokicauser posted image


(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 13:23:11   
legenda_m
veš kaj martinčka ti nč ne sekiraj, user posted image je zdj ta pru, in stanje v katerem se nahajaš ne bo trajalo večno ane. počivaj, kj lepega preberi (pika nogavička je zakon), uredi fotografije.... mož je pa tud odrasel pa si lahko kj sam za jest nardi ane, pa tud če bo kkšno srajco zlikal ne bo dol padu... bo vsaj vidu da stvari niso tako samoumevne....user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
25.1.2010 13:28:34   
vaney
Jaz sem sicer v 37. tednu, pa HB, da grem proti koncu, ker mene tudi ni več za prenašat (ne psihično ne fizičnouser posted image ) in se lahko pod vaše odgovore samo podpišem...

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
27.1.2010 8:23:28   
Moycaa
Saj bo boljše dekleta, danes je napovedan sonček, sicer je mrzlo zunaj (preverjeno user posted image ). Toplo se oblecite in pojdite za pol urice ali pa 15 min ven (če se vam da, seveda).
In ko bomo prvič stisnile k sebi svojo bibo, bo vse  pozabljeno.

_____________________________

...tramps like us, baby we were born to run...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
27.1.2010 9:22:34   
Abbott
Tudi jaz imam nekam slab dan. Brez volje... Bi se kar nekam skrila. Sonce pa je. Vsaj to! 

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
29.1.2010 9:40:41   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

veš kaj martinčka ti nč ne sekiraj, user posted image je zdj ta pru, in stanje v katerem se nahajaš ne bo trajalo večno ane. počivaj, kj lepega preberi (pika nogavička je zakon), uredi fotografije.... mož je pa tud odrasel pa si lahko kj sam za jest nardi ane, pa tud če bo kkšno srajco zlikal ne bo dol padu... bo vsaj vidu da stvari niso tako samoumevne....user posted image


hihi ja sej moj možek bi kar sam kdaj kaj probal sam je boljše da jaz to naredim kot da mi robe na srajcah in hlačah delauser posted image  hihi... ne sej je kr precej razumevajoč zdaj in tudi precej skuha in mi prinese na mizici v posteljo... sam vseen maš tisti zopern občutek da nekaj nisi moral sam naredit in se počutiš zoprno... sploh takole pride dan ko se počutiš odlično.. kdaj začutiš sam kakšno bolečino, ampak drugače se mi pa zdi da sem ok ampak vseen morem ležat... to je najbolj zoprno... ampak dober sej bo minilo, sam da dobimo našega palčka v rokiceuser posted image  mal pač moremo nekje pojamrat a ne? in ta forum je kot nalašč za touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
2.2.2010 8:41:35   
Moycaa
Pozdravljene "sotrpinke" v slabi volji!

Danes je en tak lep dan, sonček sije, sicer je mrzlo, pa nič hudega. Kaj ko bi, namesti, da jamramo, kako smo brez volje, vsaka napisala kaj bo ali bi danes počela? Mogoče katera najde idejo zase...
Bom kar sama začela:
Moram še v trgovino po solato (za kosilo), skuhati kosilo (kaj bom kuhala še ne vem), popoldan se moram malo učit user posted image , v trgovino moram popoldan, pa k urarju. Zvečer pa bom brala knjigo (naslov knjige: Zlikane gube, štrleči balkoni :)).

Bodite dobro! user posted image

p.s. upam, da mi uspe vse tole napisano narediti! user posted image

_____________________________

...tramps like us, baby we were born to run...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
2.2.2010 14:33:39   
Alči
Hej tečnobeuser posted image  da se vam pridružim....Sama sebe imam pol kufer, sem 2t pred rokom, tečna, zoprna, neprespana, prehlajena, trebuh je tak, da se zaletavam al z njim al pa z ritjo skos kam-za popenit. doma pa imam še enega malčka starega 19m in zlatega moža ki vse to mirno prenaša. V prvi nosečnosti sem pa kar žarela, tole pa zdaj traja že od 2 meseca, ko mi je bilo slabo čez cel dan. Pa preselili smo se nekam "u3..." k nimam kam it na sprehod, če bi hotla it v naravo bi mogla se z avtom zapeljat, ki pa ga ima mož, še kafiča ni nobenega pametnega, sami uni pijanski...Včasih se vsedem na bus in grem v LJ, pa malo grem .... Minilo bo, ja, ko rodimuser posted image

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Moycaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: tečna,zivčna,brezvolna....
7.2.2010 12:38:55   
jaša2
no, pa le nisem edina!! jaz sem v 10.tednu, pa tako utrujena, sitna, brez volje, energije....da grem že sama sebi na živce!!
delam v šoli in v prvih treh urah pouka iztrošim svoje celodnevne baterije. nimam nobenga potrpljenja...učenci se mi smilijo, kr sem tečna, hitro vzkipim....
doma imam pa še skoraj 3-letno žužo, ki komaj čaka name, da se boma lahk igrali...jaz pa tak crknjena, ko pridem domov, da samo padem na kavč in mi ni za živet!!! niti na sprehod se ne morem spravit, tak da mam že fuuul slabo vest do male. da ne govorim o gospodinjskih opravilih, ki kr čakajo....

za znoret je, ja!!! jaz upam, de gre samo za utrujenost 1. trimesečja...sicer tudi potem hormoni igrajo po svoje. se spomnim, da je 1.tud bla taka kriza 3 mesece, pol se je pa umirlo. upam na to....sicer me bodo postavli na cesto.user posted image hehe


_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?