|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antibiotiki
9.4.2010 16:10:10   
Julija08
Od kar je šel sin septembra v vrtec je skoz nekaj bolan in do sedaj je imel že 6x antibiotike. Zdaj pa res ne vem, ali nekateri pediatri to predpisujejo kar tako, ali je res nujno, ali ni kakšne alternative?

Do sedaj je imel 1x angino, 1x začetek bronhitisa, drugače pa kakšne virozice, nič resnega...ampak res ne vem več kaj naj naredim, ker je ful veliko bolan.

Dajem mu tudi Imunoglukan (očitno kaj dosti ne pomaga) in probiotike (v času jemanja antibiotikov).

Ali ima katera kako idejo kako naj mu utrdim odpornost, ali obstajajo kaka homeopatska zdravila za take stvari, ker antibiotiki non stop so pa tud katastrofa....user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Antibiotiki
9.4.2010 16:20:37   
Najaa
Joooj, tako nekako je bilo pri nas, ko je tavečja začela hodit v vrtec. Skoraj eno leto je bila non stop bolana. AB je imela en kup, pol sva jo dala pa za pnevmokok cepit, se je pa umirilo.
Zdej, če hodiš na urgentno (mi smo šli pogosto, ker je bil ravno vikend), tam predpisujejo AB kot po tekočem traku. Pa mislim, da za bronhitis ni treba AB jemat.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Antibiotiki
10.4.2010 16:36:27   
sazi
Moj sin je imel od septembra tudi že vsaj 6x antibiotike. Vedno je potrebo po njih njegova P potrdila ali z brisom grla ali pa z odvzemom krvi - kar na "suho" mu jih nikoli ne da. Imel pa je nekajkrat angino, pa vneta ušesa. Za virozice ne dobi AB (saj ne pomagajo). Pa ko je imel virusno angino jih tudi ni dobil.
Kar se alternative tiče - v sodobni medicini je ni. Nekaj časa se pri določenih okužbah lahko otroka pusti, če bo mogoče sam premagal bolezen (začetek vnetja ušesk in še kaj), če pa gre na slabše, pa dobi potem AB.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Antibiotiki
11.4.2010 12:28:36   
Ryssa
Če antibiotike predpisujejo na podlagi krvnih izvidov, potem so potrebni, drugače pa ne. Razen če gre za kakšno vnetje ušes. Naš je imel bronhitis brez antibiotikov, za bronhitis jih ne potrebuje. Sploh pa ne vem kakšna diagnoza je "začetek bronhitisa" user posted image Ali je bronhitis ali ga pa ni.
Nekateri zdravniki pa res za vsako virozo predpišejo antibiotike. Se menda ustrašijo ali kaj user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Antibiotiki
12.4.2010 7:49:46   
barni
Na temo AB si preberite na med.over.net kjer Tanc pise kako naj bi se jih uporabljalo.

Za viroze prav gotovo ne!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Antibiotiki
12.4.2010 22:18:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Nekateri zdravniki pa res za vsako virozo predpišejo antibiotike. Se menda ustrašijo ali kaj user posted image



So pa tudi starši tisti, ki pričajujejo, da bodo nekaj dobili, ko pridejo h zdravniku. Zato je pa fajn, če se kri pogleda.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?