|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 11:57:46   
Anonimen
no naša pridna paparka začne divje opletati z rokami ko zagleda žlico. no ene par žlic še poje ko je res lačna pol pa konc. zakaj? ker bi ona jedla sama. žlice itak ne obvlada in če ji jo pustim je v momentu totalni masaker vse naokol. zelo lepo pa je sama koščke. in zdej rabim idejo.kaj skuhat prinčipesi, da bo jedla sama v koščkih!!?? pliizzz ideje! 8)

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 12:05:30   
mehurčica
Zelenjavna juhica-zelenjavo samo nalomiš/narežeš na majhne koščke, hrenovka-narežeš po dolgem+napol in počez, da se ji ne zatakne, pečen piščanec-natrgaš in ponudiš, krompir, male makarončke-ji daš vilico zraven in ji pikaš, on apa daje v usta, kruh s pašteto,...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 12:06:23   
puncica
ja zakaj ji pa ne daš žlice pa naj mal paca, pa ji spodi pod stolček pogrn kak cajtng papir, pa naj papa če bo šlo, pa seveda obleč jo v cote, ki jih ni škoda. Jst naši tamali tako naredim in je pol čist navdušena, najraje je pire kropmir, ki ostane na žlici al pa kak čokolešnik al pa kej bol gostega. Tako da jst bi ji na tvojem mestu kr pustila, da mal paca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 12:10:27   
Anonimen
ja sej jo pustim če je kaj limastga tko k ti pravš. pa še to sem upala da bova več lahko zunej izvajale, k notr ne morš vrjet tko divje maha z žlico da je vse na stene našprican. če bi blo sam po tleh me sploh ne mot, tist že pobrišem, sten pa ne mislm belt vsak teden pa čokolešnika dol praskat :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 12:16:51   
mehurčica
LARA, David je tudi to delal. Sem že mislila, da sploh ne bo znal pri miru žlice držat. Pol se je pa ful hitro učil. Sploh v vrtcu, ko je druge opazoval. Sedaj pa tudi juhico že lepo je in kakšen bolj tekoč jogurt.:bravo:

Aja, če je fejst začel opletat, sem mu stran vzela žličko in rekla, da tako pa ne sme. Ker je res letelo na drugo stran sobe in seveda NIČ v usta. Če bi mu nonstop to puščala, sploh nebi nič jedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 12:49:19   
puncica
a da na stene zmeče o marička, no pri nas ja zaenkrat sam še po tleh, sicer pa ne vem kaj ti svetovat, ma res a kr na stene zmeče :ups::ups::ups:
Ja upam da tega ne bo pri nas poskušala, ker tud ne mislimo belt vsak tedn:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 13:10:49   
Anonimen
hehe bi ja pa ji ne pustim. če zagrab žlico začne z njo ful mahat, tko da bi vse dol poletel :) na steno al pa men v uč :)

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   ko dete hoče jesti samo :S
11.7.2005 19:08:46   
soncece24
lara, v kopalnici jo futraj, ploščic ni problem brisat:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ko dete hoče jesti samo :S
12.7.2005 22:26:49   
Anja167
Joj, mi imamo tudi tak problem. Enej prime za žlico, da že vidiš, kako bo letelo po zraku. Se še kar nisem skorajžila, da bi mu v naši mali kuhinji pustila, da je sam. Kdaj bo le sonce, da greva ven na travo? Samo če bo potem hotel kaj pojesti, ker bo vse drugo bolj zanimivo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?