|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet glede uporabe športnega dela vozička
16.7.2005 18:41:48   
Lejči
ojla,

doma imamo voziček speedi sx.radi bi že začeli uporabljati športni del vozička, saj smo ga doslej uporabljali samo v kombinaciji z jajčko. skrbi pa me, če je to že primerno, glede na to, da bo naša princeska v kratkem dopolnila šele tri mesece - vendar pa v košari nikakor noče več biti. joka da je joj, pa še premalo prostora ima. kaj mislite?ga lahko začnem uporabljati ali je bolje da še malo počakam? hvala.

lp,
Lejča
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nasvet glede uporabe športnega dela vozička
17.7.2005 7:26:48   
Lunca1
Odvisno od tega, če ga lahko precej poležiš.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nasvet glede uporabe športnega dela vozička
17.7.2005 23:29:54   
lin
Mislim da ja,mi smo našo Lin dali glih pri 3 mes v športni del Freestyla kateri ima podoben naklon kot Speedy,no vsaj tako se mi zdi,

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nasvet glede uporabe športnega dela vozička
18.7.2005 9:42:51   
modrooka
Najina Ana se je tut ze prej kot pri 3 mesecih vozila v sportnem delu. Ni hotela vec lezat na hrbtu, hotela je opazovat okolico. :bravo: Smo jo pa na zacetku vozili na cisto spusceni varianti (naklon kake 30 stopinj - priblizno).

lp

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?