|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje las
27.5.2010 9:12:23   
teja28
zanima me, kako se vi izognete joku vaših user posted image , kadar je potrebno oprati lase? Naš se sicer zelo rad kopa in igra v vodi, ampak, ko pa je treba zmočit glavo, je pa kriza. Pa tuširat se tudi ne mara, tako da je vedno dretje in histerija.
ali se torej spijaznit s tem, da je pač tako, ali obstaja kak trik user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umivanje las
27.5.2010 10:03:16   
ronja
Igramo se s kanglico in si izmišljujemo milijone novih in novih zvijač (pri Ronji). Pa mi ona umiva lase in potem sama da glavico not in ji jo jaz držim, pa ji jaz držim rokico čez učke, pa to pa ono... Z Lejlo pa ni problema, vsaj zaenkrat ne.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umivanje las
27.5.2010 10:22:18   
kristinaj
s tuširanjem nimam problemov... ko pa lase umivam jih tamalemu zmočim, našamponiram in potem ga z eno roko držim z drugo ga pa s tušem po laseh, pa odmaknem da zadiha, pa spet po laseh, pa spet umaknem... tako ponovim ene 5x in ga dam ven...

ta velika se pa vsede, ji dam brisačko ki jo da na oči, zmočim lase in našamponiram,potem pa brisačko na oči in splaknem, drži glavo nazaj, da ji voda teće po hrbtu dol in ko ji spiram spredaj ji z eno roko držim na čelu, da ne teče voda na oči... ko je bila mala, je v banji stala, jaz sem govorila miži miži miži in ji spirala lase in tudi to ponovila ene 5x...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 11:19:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: umivanje las
27.5.2010 13:03:58   
nananaja
jst pa nikakor ne razumem naše tavelke: v toplicah in na morju je najboljša zabava tunkanje, pa vodni slap in podobno, doma je pa taka kriza, ko je treba lae umit.

sicer pa nekaj časa poskušamo s triki v igri, na koncu pa še s tušem poplaknemo na način, kot ga je opisala kristinaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?