|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče klobučka
3.6.2010 13:17:53   
PC Baby
Naš enoletnik ne obdrži klobučka na glavi niti 5 ekund. Ne prenaša ga in ne pomaga nič pa če ga zavežem pod brado, če ga zamotim z dudo ali igraćko, skratka ne z lepa ne z grda.

Kako ste ve navdile vaše otroke na klobuček. Julija gremo namreč ma morje in brez klobučka ni šans.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče klobučka
3.6.2010 13:20:02   
ledenaa
Nikoli ga nista imela,ker ga nista niti potrebovala

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče klobučka
3.6.2010 13:25:13   
Katy78
Naš ga tudi ne mara preveč, pa kap tudi ne. Včasih "pozabi", da ga ima na glavi, največkrat ga pa dol vrže. Zato sem kupila tistega za zavezat pod brado in tega mu ne uspe kar tako dol vržti (ne vem, kako tvojemu z lahkoto rata? user posted image ), tako da mu ga ni treba prav velikokrat popravljat.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče klobučka
3.6.2010 14:01:33   
mini86
nš tud ne obdrži niti klobučka niti kape na glavi..če mu zavečm se muč tok časa dokler se že skor ne zadavi s tistim štrikcom in mu le rata..jah pa pač ne bo meu klobučka gor-sem se nehala sekirat, itak nismo v največjem soncu na plaži tko da tko pač je..

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče klobučka
3.6.2010 15:14:59   
Metuljček Cekinček
Mooja metuljčica zadnjih 14 dni kapo nosi povsod, tudi v stanovanju in tudi zunaj v dežju. Ampak na njeni kapi je mucka Kitty, ki ji je tako zelo všeč.

Enoletniki verjetno še ne padajo na te fore, ampak če bi na kapi bil kakšen avto ali bager, bi mu pa bila morda malo bolj všeč?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče klobučka
3.6.2010 18:35:32   
Najaa
Naša tamala tud ne mara klobučka, pa bi blo fajn kdaj, da ga ima gor, ko smo vzunaj. Sam ga vrže dol in nimam kaj. Tud če zavežem, ga spravi dol.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: noče klobučka
3.6.2010 20:12:08   
PC Baby
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Zato sem kupila tistega za zavezat pod brado in tega mu ne uspe kar tako dol vržti (ne vem, kako tvojemu z lahkoto rata? user posted image ),


Eh, vse pogrunta: zgrabi ga na vrh glave in ga potegne naprej dol čez obraz, da štrikec nima nobene funkcje več.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: noče klobučka
3.6.2010 20:33:15   
AnciM
Enoletniki verjetno še ne padajo na te fore, ampak če bi na kapi bil kakšen avto ali bager, bi mu pa bila morda malo bolj všeč?


Padejo padejo. Moj od svojega 1 rojstnega dne teži za vsako novo cunjo. A kaj ko stare preraste in je nekaj potrebno ukrent. Jaz ga prepričam s hvaljenjem in vsem v hiši sem razložila ta problem. Tako ga vsak fuuulll prehvali, ko ima kako novo stvar gor. Na koncu nosi kako stvar ful ponosen in je užaljen zvečer, ko mora dat pižamo gor. user posted image

Na isto foro sem ga tudi spomladi prepričala, da je potrebno zimsko kapo zamenjat za klobuček in kapo.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: noče klobučka
4.6.2010 7:18:33   
barni
Pri nas ni varjante brez klobučka, nosi pa ga poleti že od 8 meseca naprej. Sploh si ne predstavljam, da bi bila poleti z njo zunaj brez klobučka. Je zelo svetle polti in ima svetle lase, ne prav goste, zato ima tudi lasišče na vrhu glave hitro rdeče, če nima klobučka.

Ne vem naši smo ga takrat kot dojekčku dali in ni nikoli protestirala. Jasno si ga je tudi dol povlekla, samo jaz sem kar vztrajala. Še sama nosim klobuk, ko je močno sonce, kaj ga ne bi otrok.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: noče klobučka
4.6.2010 8:07:18   
Anonimen
Pri starejši ni bil problem, mlajša ni hotela kapice na noben način, tako da ni bilo druge kot moja vztrajnost. Vsakič ko sem ji dala kapico gor, sem ji govorila, da jo mora imeti, da ji sonček ne sije na glavo. Jo je potegnila dol in jaz spet gor. In smo ponavljali vajo. Zdaj po nekaj mesecih jo ima že kar večji čas gor., predvsem pa zato, ker je ugotovila, da imeti kapico na glavi pomeni, da gremo ven. In to je naaaaaajbolj fajn v celem dnevu - da lahko gre ven user posted image .

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: noče klobučka
4.6.2010 8:19:54   
Ribi Bibi
Naša jo tudi vleče dol. Pozimi sem zadevo rešila s kapuco, zdaj pa tko kot pravi Ankica - vztrajnost je edini način.

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?