|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri hrani izbirčen 15mesečnik
22.8.2011 13:34:53   
innes4
Moj sinček, star 15 mesecev je postal tako izbirčen pri hrani, da več ne vem kaj naj naredim user posted image ko sem začela z gosto hrano, je jedel vse, ko sem prenehala pasirati mu je prav tako bilo vse okusno...zdaj kakšna dva meseca pa je vse kar je jogurt, juhice, suh kruh, lino zadeve in kakšen piškot/čokolado...tu pa se konča user posted image user posted image Ko berem mamice približno isto starih malčkov kaj vse jedo in to z velikim veseljem mi je prav hudo...rada bi mu na kakšen načim spet približala ostalo hrano, da bi spet jedel vse, oziroma vsaj bolj raznoliko...
Sicer glede teže ni strahu, tudi če bi kakšno kilo izgubil user posted image ima 13kg...tako da me to res ne skrbi...skrbi me zdravje ob tako neraznoliki hrani...
Moram pa povedati še to, da sta mu zdaj rasli obe zgornji štirici, sedaj pa mu rasteta obe spodnji...a je mogoče možno, da ima to kakšno zvezo?

Vseh odgovorov, mnenj, nasvetov in podobnih izkušenj bom res vesela user posted image


_____________________________

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pri hrani izbirčen 15mesečnik
22.8.2011 13:52:49   
pomar*ANČA*
seveda so lahko vzrok zobki, pri nas je bil vzrok bronholitis, da je  pri dobrem letu postal zelo zbirčen, saj je bil kar precej časa na infuziji in je bilo kar težko začeti nazaj jesti. zdaj je star skoraj 3 leta, pa počasi je spet vse. jaz ga nisem silila, je pač jedel en večer juho, drug večer čokolino, pa zopet juha in čokolino.... in tako naprej.... z siljenjem sem naredila še več škode, včasih mi je mogoče uspelo, da sem ga podkupila, ampak je za to šlo res veliko energije vseh družinskih članov. izgubljene vitamine sem mu pa nadoščala z sirupi, skoraj eno leto je pil železov sirup, ter dodatke. pa vsake toliko časa mu je pediater dal pregledati kri če je vse ok, ampak sem za to morala biti kar tečna.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pri hrani izbirčen 15mesečnik
22.8.2011 14:15:29   
tulpek
Pri nas se je nekje pri enem letu začelo, pa še traja.... (ima skoraj 2 leti) je približno 10 stvar (kruh, točno določen namaz, makarone (z olivnim/repičnim oljem), riž z oljem, pire krompir, točno določen jogurt, banano, mlečni gris, nariban (!!!) sir, točno določeno mlečno-žitno kašo, palačinko (jajca, malo mleka in moke, sladkorja- ena jaca, ena palačinka) in AM). Gris in sir je začel jesti v zadnjih dveh mesecih. zdravje? v celem leti je v vrtcu manjkal 4 dni (!!!) pa so imeli vmes veliko virusov na pohodu in celo vodene koze. tak da ni vse v hrani očitno.

Najprej sem tudi sama izgubljala živce, pediatrinja mi je rekla, naj mu v pire zmiksam meso ali v špinačo, ki jo je takrat še jedel, pa je bil rezultat ta, da špinače še sedaj ne je, pireja pa 3 mesece videt ni mogel... tak da sedaj pač je, kar mu paše. vsake toliko pa kaj doda (zadnjič rezance v juhi, ampak še ni ponovil). Pri sladkarijah pa takoj zagrabi.

Se je pa pri nas začelo z zobki (3kami, s 4kami ni bilo problemov) in skoraj sočasnim uvajanjem v vrtec. Silim ne, ker je samo še slabše, najprej sem mislila, da bo tako šlo, ali pa če cel dan ne bo jedel, da bo zvečer že pojedel... pa ne bo, bo raje lačen. Dokler je zdrav in živahen se ne bomo sekirali.
Je pa že toliko napredoval, da sedaj vsaj vgrizne v sadje in pljune ven, včasih niti videt ni smel user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pri hrani izbirčen 15mesečnik
22.8.2011 19:43:55   
nusi
pridejo obdobja. Zobje našemu delajo velike rpobleme pri hrani, samo bi ti pa svetovala, da se na veliko izogibaš vsem sladkarijam. mamice velikokrat iz obupa začnejo otrokom dajati piškote, torte... samo da bi jedli, rezultat je pa ta, da se otrokom želodec čisto zapaca in ne jejo ničesar več.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pri hrani izbirčen 15mesečnik
24.8.2011 20:09:01   
katy83
Mogoče pa je problem samo vročina...jaz pri našem 17-mesečniku opažam, da zdaj ko je tak vroče zunaj, komaj kaj je. user posted image Bolj mu pašejo pudingi in sadje, za kosilo komaj kaj spravi v želodec. 

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?