|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 8:23:47   
nebo
Kaj naj naredim, smo na morju moj enajstmesečnik pa je imel danes ponoči vročino 38,6. Dala sem mu Paracetamol. Kaj naj bom cel dan vprikolici ali kaj? Kako ga naj oblečem?
Drugače mu teče iz noseka že več kot en teden, sva pa bila dva dni azaj tukaj pri zdravniku, da mu posluša pljuča in je rekel, da je vse ok.
Kopala se ne bova, samo ne vem kam ga naj ravno dam celi dan v prikolici, na plaži je bolj senčno in manj vroče kot tukaj gori? Uffffff....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 8:34:15   
oka
Ojej pa ravno na dopustu.

Poskrbi, da bo dovolj pil in da bo v senci, ker zdaj je res vroče in ohlajaj ga. V prikolici je lahko hudičevo vroče, če nimaš klime.
Pa mogoče ne bi bilo slabo, da ga še enkrat pelješ k zdravniku, ker lahko da  se je v teh dveh dneh kaj napacalo. Ne vem, jaz sem tudi že prekinila dopust in smo z malo madam lepo šli domov.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 8:53:29   
josephine27
ni treba bit v prikolici - važno da ste v senčki, naj pije in počiva. jaz ne bi šla domov, sploh če vročina po paracetamolu lepo pade. če ne bi bilo čez kak dan dva boljše pa bi sigurno šla do zdravnika. 

_____________________________



(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 9:14:25   
barni
Tudi jaz ne bi šla domov. ni treba biti v prikolici, treba je bolj počivti in biti v senci. Mora veliko piti, tudi če ne je dovolj. SAmo na plažo ne it, pa v vodo in na sonce. Vsaj jaz tako mislim.

Saj kaj je pa doma drugače kot na morju? Saj eni so doma na morju, pa tudi zbolijo kdaj pa kdaj. To da si notri pomeni, da počivaš. Ne pa nujno sobe s štirimi stenami. Vsaj moje mnenje je tako.

Pa tudi temp ni tako zelo visoka. Mi je pa zanimivo, da tudi jaz vedno ko pridem na morje, zbolim. Sicer ne dobm vročine ampak sem pa prehlajena, teče mi iz nosa, včasih me boli grlo. Pa mi ni jasno zakaj.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 11:43:42   
Deja
lani ko je bil naš sine star dobrega pol leta je tudi dobil vročino in mu je začelo teči iz noska.... ko sem se pogovarjala z eno medicinsko sestro mi je rekla da so njeni otroci (zdaj so že odrasli) vedno zakuhali na morju... zgleda da sprememba podnebja vpliva na naše zdravje...
aja po tednu dni se je nosek porihtal in smo brezskrbno nadaljevali morske pustolovščine ;)


_____________________________

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586


(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 14:46:12   
Toja22
Če bi moja hčerka dobila po nekaj dnevih prehlada vročino, bi odšla lepo do zdravnika da ji pregleda ušeska in izključi vnetje ušes kot zaplet prehlada.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp
30.6.2010 20:50:22   
livia
Kaj pa obisk zdravnika na dopustu?

Jaz bi šla domov, če po 2-3 dneh ne bi bilo bolje. Morje imaš lahko namesto obhladkov, samo bolj na kratko, pa hitro v senco in pit, pit, pit. Če so ušesa boste pa itak morali do zdravnika.

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?