|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Februarčice
19.7.2005 19:22:28   
tinkatonka
Hojla februarčice!

Kako ste kaj? Se skrivate pred to vrocino? No zdajle je prov fino zunaj, malo pihlja, pa toplo je, tako da se vsaj dihat da. Sem ravno pokosila cel vrt, pa vse rozice, paradiznike in paprike zalila:bravo::bravo:, tko da sem zdele kr mal utrujena in grem namocit svoje nogice v lavor poln tople slane vode. Potem pa ce bo moj :love: na hisi kaj kmalu koncal, najbrz mal na obisk k žlahti.

Danes se prov fino počutim. Se polna pozitivne energije. Sem šla k frizerju (je bil že skranji čas), pa v šoping (ma nism nič kupla).

Tiste februarčice, ki boste rodile bolj na začetku februarja morate imeti pa zdaj v kratkem nuhalno svetlino, če se ne motim, a ne?? No upam da bo katera kmalu poročala kako je bilo in z nami delila tudi kakšno slikico.

Punce pridne bodte, čuvajte sebe in :duda:, pa naj vas vaši :love: razvajajo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Februarčice
19.7.2005 21:20:04   
sazi
Živjo,
sem tudi jaz izkoristila tale ne prav vroč dan in spet "skočila" na Šmarno goro.
Mi katera lahko pove, kdaj bo minilo tole zadihano obdobje? Sem šla na goro z eno januarčico, pa pravi, da sem pač v tistem obdobju, ko me vse bolj utruja. Upam, da je res samo obdobje in da bom spet kmalu lažje hodila naokrog. Prej sem bila še kar športnica, mapk zdaj je pa res bolj tako, da me že 5 stopnic čisto uniči.
Sklep: čimveč miganja v naravi, jeseni pa na kako aerobiko za nosečnice (čeprav nisem pristaš aerobike in aktivnosti v zaprtih prostorih).
Lep pozdrav vsem, pa ko bo kaj novega s kakega pregleda, pa le povejte.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Februarčice
20.7.2005 8:41:20   
karin412
Živjo,
Mene zanima, kdaj se prijaviš za pregled nuhalne svetline? Moja ginekologinja pride z dopusta šele 8.8. in ta dan imam 3.UZ in pregled. Sem pa pri G v Kranju.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Februarčice
20.7.2005 8:47:26   
tinkatonka
Jaz sem se naročila na NS prejšnji teden. Tam kjer se naročiš, poveš dan zadnje menstruacije potem pa sami povejo kdaj je najbolje da pridš. Baje se NS opravlja v 12 tednu, ker se takrat najlepše vidi. Moraš se pa to naročili pri G. ki ima licenco za opravljanje pregleda NS. Ali jo tvoja G. ima??

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Februarčice
20.7.2005 9:40:59   
karin412
Zdaj sem noseča 9T in 2 dni, 8.8. ko imam pregled bom pa točno 12T. Ne vem, če ima moja G licenco, morda katera ve - gre za dr. Podlipnikovo v Kranjskem ZD.
Zdaj da bi pa v istem tednu 2x hodila na UZ pa se mi zdi malo nesmiselno. Kaj mislite?
Kaj se sploh vidi na navadnem UZ pri 12T?

Drugače sem v redu. Malo me ušpikne vsake toliko, ampak mislim, da gre za raztezanje maternice, ker se mi je trebuh kar povečal zadnjih par dni. Drugače danes zaenkrat še nimam slabosti.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Februarčice
20.7.2005 9:50:14   
tinkatonka
Ponavadi ti G. na prvem pregledu naredi UZ, potem pa je naslednji UZ šele v 20 tednu na morfologiji. Je pa to odvisno od G. do G. Mogoče ti bo na naslednjem pregledu tvoja G. naredila UZ ali pa tudi ne. Mislim da je pametno, da se kr naročiš za NS, če seveda želiš iti. Je pa to samoplačniško.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Februarčice
20.7.2005 9:56:09   
marty5
No, že ko govorite o NS. Ravnokar sem poklicala v Postojno in se želela naročiti. "Prijazna" sestra mi reče, naj pokličem avgusta. Jaz ji rečem, da bo lahko takrat že malček prepozno in ona tiho. Potem reče, da je že vse zasedeno. Jaz pa - kaj to pomeni? Da je pri vas ne morem opraviti in se niti ne morem naročiti?

Ona, jah.....?????Kot da sem klicala k mesarju.

Mi lahko katera pomaga - ima te datum v postojni, oz. kje se še lahko naročim? Tu na Obali nihče nima licence.

Uh, sem prav jezna!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Februarčice
20.7.2005 10:58:29   
karin412
Ne vem, jaz upam, da mi bo naredila UZ, ker je zadnjič rekla, da se bo naslednjič pa že lepo videlo otroka. Kaj drugega pa ne vem.
A pa gredo vse nosečnice na NS? Kaj pa če ne grem?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Februarčice
20.7.2005 11:05:13   
marty5
NS ni obvezen pregled. Je pa to lepa priložnost, da si ogledaš tvojega :duda: in ugotoviš, če je vse ok. Če je, si potem ostalo nosečnost bolj mirna, če pa ni, se lahko naročiš na ostale preiskave in imaš na koncu možnost izbire.

Stane pa okrog 12.000. težava je v tem, da ima licenco le malo G. Zdaj, v času dopustov, pa je še težje prit do njih.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Februarčice
20.7.2005 11:08:29   
tinkatonka
Marty5 najbrž je res zoprno, da nimate nikjer blizu kakšne G. ki bi ti lahko zdaj opravila pregled nuhalne svetline. Jaz sem iz Ljubljane in sem se naročila v Dravljah, pa ni bilo nobenga problema. Če želiš, me kontaktiraj na privat, da ti dam številko.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Februarčice
20.7.2005 11:14:04   
marty5
radovednica, hvala za odgovor. Bom najprej poskusila v dravljah - če ne bo datuma zame, te bom prosila za številko. 8.8. je tudi že malček proti koncu zame - ampak za silo bi bil najbrž v redu.

Vseeno, se priporočam za številko - za vsak slučaj.

Hvala!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Februarčice
20.7.2005 13:45:58   
bobika
Prvo vprašanje imam kaj se vidi na nuhalni drugače kot pri navadnem uz? Je to kakšen specialni uz, al kaj? Nisem ravno razmišljala, da bi šle, razen če g priporoča, ampak sedaj me vedno bolj mika.
Meni moja g neredi vedno uz in tudi danes je bilo tako. Vse mi je lepo razložila kje je kaj.
Se moram pohvaliti, da sem spet videla našega bobeke :duda:. Mali je pravi divjak :). Tak se je premetaval, da ga je komaj ujela za portret. Bilo pa je full fajn.
Lepo se mu že vidijo rokice in nogice. Na slikici pa celo prstek v ustih drži :)-.
Velik je že 34 mm. Naslednji pregled pa imamo 18.8.
PDP se mi je prestavil iz 16. na 12. februar. Jaz pravim, da bo valentinček.:sloncek:
Kak fajn že dve slikici imam do sedaj. Ko bo malo več časa bom te slikice dodala tudi v album.
Tak sem vesela, le malo me jezi, ker moram počasi v službo.
Lep dan vsem :nosecka:, tistim, ki ste že ble in tistim, ki še boste.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Februarčice
20.7.2005 20:45:05   
metuljčica2
Oj!

Jaz sem danes komaj odkrila tale zanimiv forum. Trenutno sem na koncu 12. tedna, tako da mejim med januarjem in februarjem. Zelo vas zanima nuhalna svetlina. Meni jo je naredila G. v 11. tednu. Ne vem če ima licenco, vem da mi jo je naredila ob običajnem pregledu in to brezplačno. Z malim je trenutno vse O.K. Jaz sicer nisem želela tega pregleda, ker pa je sama G. predlagala, mi ga je naredila in sedaj sem pomirjena. Moja G. ima privat ordinacijo v Škofji Loki (dr. Stražarjeva) - če bi katera rada številko zaradi n.s. jo lahko posredujem.
Sicer pa se nisem še kaj dosti zredila, pa se niti ne obremenjujem preveč s tem. Sem pa zelooooo utrujena in spim po cele dneve. Če pa se odpravim na kakšen sprehod sem hudirjevo zadihana. Upam da bo to kaj minilo. Pravijo tudi da imaš kasneje tudi več energije, upam da res.

Lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?