|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravček
22.7.2005 10:54:11   
arielca
Pozdravček vsem :nosecka:!

Že en lep čas prebiram vaša sporočilca, ampak sem šele zdaj uspela še sama nekaj napisat.

Seveda najprej pohvala spletni strani RR, še posebej pa vsem forumom in pridnim uporabnicam :bravo::bravo::bravo::bravo:! Lahko rečem, da sem dobla že ogromno koristnih nasvetov, tko da tut zato nisem pisala, ker ni bilo nobene potrebe. Čeprav me še vedno zanima milijon stvari!

Pri nas bomo :duda: dobili decembra, tko da se letošnje zime še posebej veselim, za spol pa z :love: nisva in ne bova vprašala, ker bi bla rada še bolj presenečena.

Aja, pa včeraj smo kupili voziček (Quinny Speedi SX) in je res noro dober občutek, ko kupiš kakšno stvar za bebico :sloncek:.

Sončen pozdravček vsem :nosecka:!!!!



Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdravček
22.7.2005 11:30:53   
lev76
Hoj!

Tut jest sm včeri vozičke gledala, pa ravno od Quinny. Ampak sm bolj smotana za modele si zapomnit. A to je tist, k ma košaro za novorojenčka že gor jo maš na čist ravni podlagi od dela vozička k ga :duda: uporablja potem k je večji?? Pa lupinico moraš pri tem modelu posebej kupit, a ne?
Daj prosim malo me poduči. Kje sta ga pa kupila pa kolk sta dala??

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdravček
22.7.2005 12:07:33   
arielca
Ojla,

Midva sva ta voziček gledala že kar en čas, kupila pa sva ga v BabyCentru (do konca meseca je v akciji 49.990,00):bravo:. V akciji je le voziček, ki se ga uporablja od dojenčkovega 6 meseca naprej, za novorojenčka pa ogrodje kominiraš z lupinico Maxi Cosi ali košaro Dreami.

Sicer maš vse Quinny vozičke kar dobro predstavljene na spletni strani www.soncek.si (glej OPREMA/VOZIČKI/QUINNY), lahko pa malo pogledaš tudi akcijski katalog BabyCentra http://www.baby-center.si/klub/klub.htm.

Uspešen nakup ti želim!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravček
22.7.2005 12:09:37   
MatMaj
Halo!

Tud midva z mojim :love: čakama na voziček. Sma ga naročila, pa niso imeli barve več na zalogi. Tako, da ga dobima šele naslednji teden. Če me vprašate za model, vam ne znam povedat. Vem samo, da je picolo z lupinico, veliko košarico in vsem skupaj, kar potrebujemo. Res je krasen in jaz sem zelo srečna.:sloncek: Komaj čakam na naslednji pregled, da vidim malega, kako telovadi. Včeraj kar nisem mogla verjet kako se je obračal in migal. Kako šele bo ko ga bom že čutla. To me bo ja neprestano brcal. Ha ha ha :muca:

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?