|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M prehitro po O
25.9.2013 18:50:36   
Anonimen
Podravljene!

Imam vprašanje in upam da se kakšni vsaj približno sanja, kaj bi se lahko dogajalo z mano...
V vsakem ciklu točno čutim, kdaj imam O. M je vedno prišla točno na 13 dan po O. Zadnjih nekaj ciklov pa pride na 12, ali celo že 10 dni po O. Zakaj? Kaj je lahko narobe? Je lahko to vzrok, da še nismo zagledali user posted image ? Kako bi se dalo to urediti?

Hvala z avašo pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M prehitro po O
25.9.2013 19:41:05   
Čukica
A pa se ti ravnas samo po tem kdaj nekaj cutis ali tudi kako drugace preverjas prisotnost ovulacije? Ker ce samo obcutke, spikanje in to povezujes z ovulacijo naj ti povem da telahko spoka dan pred ovulacijo, lahko te spika dan po ovulaacijii, na dan ovulacije... probaj si poleg tega se merit en cikel bbt in naredi okoli predvidene o kak o test, da se prepricas kdaj tocno je o. Morda jo le razlico cutis, ker naceloma je lutealna faza vedno enako dolga.
Seveda pa je lahko krivo tudi to, da je kdaj jajcece slabse kvalitete oz da je rumeno telesce slabse kvalitete, prej probate in torej pride prej do padca hormonov progesteronov in poseldicno pride prej m. Prekratka lutealna faza je seveda lahko problem pri zanositvi, saj rumeno telesce proizvaja progesteron, ki vzdrzuje nosecnost dokler se jajcece ne v gnezdiin dokler embrio ne zacne prozvajat nos hormonov, kasneje to vlogo prevzame posteljica. Ce je premalo progesteronov se nosecnost ne more obdrzati. V takih primerih g predpise progesterone npr dabroston za drugi del cikla in se to s tem resi. Seveda ce je to sploh problem. Najprej preveri s spremljanjem cikla natancneje, tako da bos dejansko vedela nedvoumno kdaj je o, in se nato obrni na g. Seveda pa lutealna fazaki traja 12dni se ni problem.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?