|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uporabnost ležalnika za dojenčka
25.7.2005 16:29:04   
anckabancka
Razmišljam o nakupu ležalnička za našega :duda:. Pa me zanima:

- od katere starosti se ga lahko uporablja?
- ali je to praktična zadeva, se otrok kaj zamoti v njem, ko opazuje svet okrog sebe?
- na kaj moram biti pazljiva pri nakupu?
-ima mogoče katera izkušnje z ležalnikom iz Neckermannovega kataloga? Zgleda dobro in ne vem ali se ga splača kupiti... Morda priporočate kako drugo znamko?

Hvala za pomoč! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uporabnost ležalnika za dojenčka
25.7.2005 16:46:15   
evci
mi ga mamo in se mi zdi ok ker otroćka daš noter in lahko kaj postoriš, še posebej pri nas, ki imamo veliko stopnic in ne morem skoz imet otroka pri sebi. zdaj že tud mal gleda tiste medvedke in se zamoti uporaben je od rojstva, naša je stara 8 tednov. imamo pa tistega od abc designa. sicer pa mi je zadnjič ko je spala padla s kavča tko da je ne bom več pustila same na višjih predmetih niti za minutko...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uporabnost ležalnika za dojenčka
25.7.2005 17:03:57   
tanja-29
Zelo praktičen! Jaz sem ga za starejšo sicer kupovala pred dobrimi 5 leti, ko še niso bili tako fajn kot danes, ampak se je za oba otroka super obnesel!
Najbolj mi je prišel prav v obdobju, ko otrok še ni za v stajico, pa v obdobju uvajanja trde hrane... (nismo imeli stola za hranjenje z naklonom - pa sem enostavno ta ležalnik postavila v bolj pokončen položaj in ga zraven še z vrvjo privezala na sedežni kot v kuhinji, tako da je bil otrok lahko zraven pri obrokih....

Pri nakupu glej, da je hrbna opora dovolj trdna (da se ne ulekne kot kakšna cula), da se da spustili v dovolj ležeč položaj in dvigniti tudi dovolj visoko za hranjenje, pa da je privezovanje enostavno in da je prevleka snemljiva in pralna... Fino je tudi, če se da posebej spuščati tudi nožni naslon - pri nas je prišel prav, ko sta bila že večja...- ni pa muss...

Danes imajo zraven še loke z igračkami, pa poličke za hranjenje in celo strehice...


lp tanja

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.7.2005 20:59:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   uporabnost ležalnika za dojenčka
25.7.2005 22:13:07   
pika**
Imamo HAUCK ležalnik z lokom z igračami. Super zadevca.:bravo: Ima ene 4 položaje, spremeni se v gugalnik, pralno prevleko... Naš je zelo rad notri in tudi spi v njem. Uporabljali smo ga po 1.mesecu starosti, ker je bil Gašper majhen (42 cm ) in se je kar zgubil v tem ležalniku.:sloncek:
Imam ga kar v kotu sedežne ali pa na kuhinjski mizi, da opazuje in da me ima na očeh:duda:

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uporabnost ležalnika za dojenčka
26.7.2005 0:48:00   
mala Tinka
Tudi mi smo imeli Hauck-ovega z lokom z igračami. Mala je bila na njem od prvega tedna, pa dokler ni sama sedela. Ničkolikokrat je zaspala v njem in enostavno ga je bilo prenašat iz enega v drug prostor. Ko se je začela zanimat za okolico in igrače, ki so bile obešene, sem ji tudi vsake toliko časa zamenjala igračke (tisti medvedki, ki so bili original obešeni, ji niso bili tako zanimivi kot ropotuljice).
Glej, da se da prevleka oprat, pa fajn je tud, če ima lok z igračami in seveda dovolj trdno oporo.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uporabnost ležalnika za dojenčka
26.7.2005 9:28:10   
Jessy
Jaz osebno nimam še izkušnje z ležalnikom, jo ima pa moja sestra. Enako, kot vse predhodnice, je bila izredno zadovoljna z njim, je pa naredila eno veliko napako. Namreč...ker je bil sinček tam lepo varno nameščen, ga je skoraj cel dan imela v ležalniku, razen, ko se ga je previjalo in pestovalo. Zgodilo se je, da je otrok zamudil v razvoju, ker ga ni nič postavljala na ravno podlago. Fant se je začel nagibati naprej in pobirati igrače s tal in tu je bila napaka. Ga je mogla potem na fizioterapijo voziti.

Tako, da pamet v glavo, pa kljub udobnosti otroka tudi ven postavit.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   uporabnost ležalnika za dojenčka
26.7.2005 10:38:26   
Tejči
anckabancka, ležalnik je super zadeva, mi smo ga uporabljali od 2.meseca (prej nismo vedeli zanj:ups: ) pa vse, dokler nismo nabavli stolčka za hranjenje, pri 9. mesecih. Sedaj ga imamo v dnevni sobi in nam je samo v napoto, zato ga prodajamo. Če si zainteresirana, se javi na privat.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   uporabnost ležalnika za dojenčka
26.7.2005 14:04:25   
rainbow
Kot pravijo punce, nujno potrebna stvar!!kakršenkoli bo menda v redu, samo da je relativno stabilen, pa z lokom z igračami.
Mi imamo Hauckovega, ki je bil dokaj drag, ampak služi zdaj že za drugo :duda:; edino, kar me motije, da se igrače ne dajo dol vzet.

lp:metulj:

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   uporabnost ležalnika za dojenčka
26.7.2005 23:20:48   
tania
Mi smo ga imeli od Chiccota in moram rečt, da je super zadeva. Uporabljali smo ga nekje od enega meseca dalje, ker smo ga pač takrat dobili za darilo.
Uporaben nam je bil do šestih mesecev, ker takrat je naša mala:duda: začela samostojno sedet in nekako ni bila več stabilna v njemu.
Priporočam!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   uporabnost ležalnika za dojenčka
1.8.2005 10:55:18   
asso
Pri nas pa zelo malo uporaben.

Res, da lahko je že od začetka noter, ampak mi smo jo na začetku za spati imeli kar v košari od vozička, kasneje pri nekje 3 mesecih pa kar na tleh pod mostom in se je tam zamotla.
V ležalniku sem jo imela zelo malo, saj je bila rajši potleh.
Itak naša nima 5 sekund mira tako, da niti v ležalniku ni hotela biti več kot 10 minut razen, če je zaspala.

Za nas odvečen strošek in neuporabna zadeva. Da se živeti brez njega.

Lp asso

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?