|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 8:25:10   
pikapoka
Dobro jutro punce!
Danes bo kot kaže malce prijetnejši dan (vsaj pri nas), saj nebo pokrivajo oblaki in še prijetno pihlja. Tud jaz upam, da me bo počasi odneslo do porodnišnice, ker ste me kar pošteno prestrašile s tistimi amnioskopijami in podobnim :(( .
Jaz naj bi jo imela v petek, tko da me je začelo pošteno skrbet.
No ja, sej kaj mi pa še ostane drugega kot da pridno čakam.
A je katera gledala oddajo o nosečnosti na National geographicu?
Je bla tko super (vse posneto v trebuhu), moja :modri: - polovica se je pa nekejkrat kar malce preveč vživela in je postal čist živčen; kaj pa če sva kej narobe nardila, a si jedla tako kot so tukej rekl, a veš da nisva nič klasike poslušala,....:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
Ja haloooooooo, a se lahko prosim umiriš?
No, zdej se je pomiril in je boljše volje, samo me ma kar naprej mori naj ga obvezno pokličem ko se bo kej začelo, ker on tokrat ve čisto natančno kako in kaj naredit!!!!!
Za znoret!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:01:38   
Teya
pa smo le dočakale :bravo: nekatere sicer že z :duda: v naročju :bravo::sloncek::bravo:, ma večina pa v enem kosu....zdaj pa gre zares! :sloncek::bravo::sloncek::bravo:

julije, kar pogumno se nam pridružite, kar se mene tiče, imate absolutno prednost...vam/a poklanjam ABC kartico, da bosta lahko kar mimo pičile :)-:)-:)-

pikapoka, tisto oddajo pa sem jaz že 1x prej gledala, je pa res luštna...

nekam tihe smo danes:zmeden:.....pa prav danes :zmeden:....se malo pozna, da so nam pobegnile ta najbolj aktivne avgustovke...se bo treba kar fajn potrudit, da bomo zapolnile njihovo mesto :)- vsaj dokler se ne vrnejo domov s svojo :duda: v naročju....

lep dan vsem!

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:13:55   
hugolina
Pozdravljene!
No, zdaj pa kar počasi v nizki štart in gremo....:)-:)-:)-:)-

Tia vse čestitke tebi in tvoji punčki :rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek:

Meni se je tudi danes sanjalo, da sem šla rodit. Kaj sem rodila nimam pojma, samo vse je bilo tko fino...No, pa sem se zbudila in ugotovila, da še nič ne bo :zmeden: Ampak kakšen teden lahko še počaka.

Pikapoka, res ni bil namen strašit kogarkoli z amnio, ampak jaz sem tako slišala. Sem pa že tudi na forumu zasledila, k so se punce zgovarjale in so eni tudi do 5x naredili ta pregled. Tko da... preživeti se očitno da :zmeden: Ti nič ne skrbi in misli na svojega :duda: V petek je luna in je čist verjetno, da te kaj vrže. Kdaj pa imaš PDP?

Ja tisto oddajo sem pa jaz tudi gledala. Zelo zanimivo. Mogla sem se pa nasmejat odzivu tvojega :love:. Ja, taki so...:ups: ampak so tako simpatično kajne?

Zdej grem pa :kava: skuhat.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:14:36   
Talči
Evo mene, julijka, ki je prišla med avgustovke.
Ponoči sem sicer mislila, da se bo kaj zgodilo, sem imela enih 5 orng popadkov, pa potem ni bilo nič. Ni se hotelo nadaljevati.... škoda. :((:((:((
Hvala za ABC kartico, Teya, upam, da mi bo čim prej prav prišla.
Cipresa se ni še nič oglasila. Mogoče pa je pobegnila in že ima svojega :duda:?
Jaz se bom danes spet vlekla po kavču pred TV in malo pred računalnikom, tako da mine še en dan... Nič se mi več ne ljubi, samo čakam in čakam.... in vsi me sprašujejo, če še ne mislim, pa kar čakam...
Naslednji pregled imam v sredo. Upam, da bo do takrat že kaj novega in mi ne bo treba tja, ker bom že tam...
LP
Talči

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:35:37   
miševi
Talči, dobrodošla med nami:rozica:....

Tia, iskrene čestitke:rozica::rozica::rozica::sloncek::sloncek::sloncek:!!!

Jaz sem tudi gledala tisto oddajo, pa moj :love: ter Nika, ki je skoz spraševala, kaj pa je to, kaj pa je to... Res luštna oddaja.

Jaz pa danes skoraj celo noč nisem spala. Sem imela oz. imam še vedno tak glavobol, da bi se kamot z glavo v zid butala. Lekadol je pomagal samo za ene pol ure, da sem malo zadremala, potem pa spet...:(. Mislim, da me je ujel prepih, ker je bolečina samo na eni strani in ker tablet nič ne pomaga. Upam, da bo čez dan kaj pojenjalo.

Jutri imam zopet pregled - ctg, uz, vag. pregled. Po moje bo gin. rekel, kar pridte zopet čez 1 teden, ker se še nič ne dogaja:)-. Kljub malinovem čaju pri meni še vse dihta. No, če bom šla lahko nazaj domov, bomo pa zvečer verjetno praznovali malo predčasno moj rojstni dan. Upam, da mi ne bo kakšna voda odtekla kje v gostilni:ups:.

Zaenkrat toliko, grem masirat glavo...

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:40:50   
Teya
Talči, dobrodošla :rozica:!

Miševi, upam, da bo današnji zrakec pozravil tudi glavobol....pri takih temperaturah, ki so bile čez vikend, ni nič čudnega, da si bila taka bogica....

Punce, kdaj začnejo spodaj čekirat, če se že kaj dogaja? in kako zgleda plodovnica (če ti odteka)?

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:41:32   
Kety
Dobro jutro!

Vidim, da ste pridne, vceraj sem malo zahinavila in se nisem nic oglasila. :ups:

Sva sla k mojim domov po vse stvari za nasega :duda: in zdaj sem malo pomirjena. Danes si bom pripravila vse za v porodnisnico, ker me ze dva dni tako boli spodnji del trebuha, kot pri kar boleci menstruaciji in trebuh mi konstantno otrdeva. Ponoci nisem nic spala. Vsakic ko sem se obrnila me je zategnilo, ko sem malo dlje na nogah mi tudi otrdi, kaj sele, da bi hodila. Sprehodi v vecernih urah odpadejo!:(

No, zame je se kar malo prehitro, da bi slo kaj zares, pa se vedno upam,da se bo malemu uspelo zasukat. Pravijo, da je do poroda cas. Da se eni obrnejo sele, ko plodovnica odtece...:zmeden::zmeden:

No, punce, grem veselo pripravljat torbe!9nebesa

LP Kety

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:45:32   
Žani
Jupi, avgust je tukaj.:bravo: Še 6 dni... Tudi jaz računam na tisto luno v petek.;) Komaj čakam, da vidim, kaj za eno bitjece se skriva v mojem bušitu. Še vedno vsi veselo ugibajo ali je :modri: ali :roza:.
Vidim, da ste bile za vikend zelo pridne in da je naša Tia šla kar rodit.:sloncek: Čestitke mamici, očku in mali pikici.:rozica:
Talči, dobrodošla med nami!:rozica:
Grem neki pojest...lačna pa res ne bi šla rodit.:)-
Se tipkamo!

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:54:10   
Kety
A sem zgresila, da je Tia rodila:zmeden::zmeden::zmeden:

Teya, jaz imam vag. pregled v cetrtek in to bo prvic po doooolgem casu. Bo pogledala ce se ze kaj odpiram. Takrat bom noseca 36t in 5/7. Ampak to mi bo delala verjetno zaradi medenicne vstave...ne vem.

Misevi, ce te boli glava od prepiha, bos mogla malo potrpet, ker ni tako kot migrena. Tableti zal ne pomagajo prevec.

LP Kety

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:57:01   
hugolina
Talči, dobrodošla v avgustu:rozica::rozica: Upam, da se te :duda: kmalu usmili in pokuka na svet. Mora bit mučno tole čakanje kajne :zmeden:?

Miševi, tudi tebi želim čimprejšnje okrevanje z glavobolom. Zoprna reč, sploh zdaj k se ni ravno pametno filat s tabletami. Naši tudi načrtujejo fešto (imata :love: in tašča roj. dan), pa mene nič ne vleče :(. Pa ko zanalašč se vsi name ozirajo in se ne morejo zmenit za datum. Če bi blo po mojem naj jo imajo kar takrat, ko bom jaz v bolnici. Ne bom nič huda ;)

Kety, točno take težave kot jih sama opisuješ imam tudi jaz. Samo še s to razliko, da mene na vsake toliko tudi v nožnici močno špikne, kot bi nekaj imela notri. Ne vem kaj bo...:zmeden2:

Ja Žani, jaz se tudi na lune zanašam :ups: Pravijo da nekaj je na tem, potem bomo pa videli. Pri nas tudi še ne vemo ali bo :modri: ali :roza:. V bistvu je vseeno, samo da bo vse uredu. Imena za :modri: sicer še nimamo :(( ampak upam, da bomo neki pametnega našli do dneva D.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 9:57:29   
Teya
Kety, tnx! Glede Tie....odpri avgustovsko včerajšnjo debato! ;)

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 10:20:02   
CIPRESA
Helo!!!!

Vidim da se je Talči že pridružila vam avgustovke, upam da imate prostor za šeeno julijko, ki bo postala avgustovka.

Danes sem bila na CTG-ju, pa pritisk pa voda pa ...... VSE O.K., zdravnica me sicer ni pregledala, ampak tudi sama imam tak občutek kot da nič ne dogaja. Včeraj malo lažnega šraufanja danes pa spet vse O.K.


Joj tole čakanje vam nobeni ne privoščim, ker počasi res postajam malo nervozna in sitna. Vsak dan upam pa čakam pa vsak dan NIČ in NIČ.

CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 10:25:13   
urši77
O, kolk ste ble že pridne:)
Jaz sem pa danes tako vesela, saj lahko končno normalno DIHAAAM :bravo: Tudi ponoči spala ko top:)

Ja, res se je začel avgust. A že kaj komaj čakate? A je katero mogoče malo strah? Mene je po moje vsakega malo.Po svoje bi rada kar čimprej, po drugi strani me pa malo stiska kako in kaj bo....A že naslednji trenutek vem da bo vse ok, da bomo zmogli in da bomo šele potem zares uživali v cartanju:)

Bodite pridne in se tipkamo :rozica:

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 10:31:38   
Teya
o, Cipresa....jaz sem te pa kar že med srečkice uvrstila :)- no ja, saj boš zlo kmalu! :bravo: do takrat pa dobrodošla med nami...:rozica:

urši77.....mene še nič ne stiska, ker se mi zdi, da je še full kolona pred mano :ups: nekako se mi zdi, da me čaka podoben scenarij kot ti dve juliji :ups::zmeden:

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 10:42:34   
miševi
No, sedaj mi je pa že malo bolje.... Bom šla po kosilu še malce odležat, da nadoknadim zamujeno spanje.

Cipresa, dobrodošla med nami:rozica:.

Preglede "odprtosti" na Jesenicah naredijo vsakič po ctg-ju. Najprej ctg, potem uz, nato še vag. pregled.

Jaz si tudi želim roditi kaj prej. Celo nosečnost se nisem nič obremenjevala s strahom, ko sem šla pa zadnjič prvič na ctg, v bližino porodne, so se mi pa kar roke začele trest. po moje sem se podzavestno spomnila prvega poroda. Ampak bom že... Tudi ko sem prvič prišla rodit, je ves strah v porodni izginil. Samo še želja je ostala, čimprej videti zdravega :modri: ali :roza:.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 10:59:04   
Kety
OOO, Cipresa, ti pa kar vztrajas...sej bo kmalu! Verjamem, da ti je tezko, saj je ze meni pa do sedaj nisem imela nobenih tegob, zdej je pa ta vrocina za znoret, pa imam kao (uradno) se 4 tedne!

Joj, jaz sem pa ce celo jutro na RR in na telefonu. Grem malo delat, drugace bo JOJ!:)-:)-

LP Kety


(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 11:11:58   
Talči
Ja, drage avgustovke, hvala za dobrodošlico!
:rozica::bravo::rozica:

Glede vag. pregleda:
jaz sem bila v 38t nazadnje pri mojem G in me je tako pregledal (kot vsakič doslej).
Zdaj pa hodim v porodnišnico na preglede, ker je moj G na dopustu. Doslej me v porodnišnici še niso vag.pregledali, naredili so mi samo CTG in UZ (pa enkrat EKG, ker sem imela ene težave). Sicer pa sem nekje prebrala, da ni ravno najboljše, če delajo te preglede čisto na koncu nosečnosti, čeprav se po drugi strani sprašujem, kako bi potem lahko ugotovili stanje odprtosti?

Res ni niti malo fajn tole čakanje. Vsak dan znova upam, da bo kaj, ponoči sem tistih nekaj popadkov kar prosila, naj se nadaljujejo, pa nič... NIČ! :((:((:((

Ne vem več, kaj bi še naredila, da bi se kaj premaknilo. :duda: je čisto miren, ga moram kar vzpodbujat, da se malo pretegne.

LP
Talči

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 11:33:41   
CIPRESA
Ja tudi jaz sem imela še zadnjič ko sem bila 2 dni čez prvi rok vaginalni pregled in pregled koliko sem odprta. Ni glih prov fajn no mal zoprn pregled če mene vprašate, pa še ko sem prišla domov po tem ko me je pregledala če sem kaj odprta(to je pregled ko gre z roko notr in otipa eno kost notri)sem začela mal krvaveti. Ta krvavitev ni nič hudega, je le posledica pregleda.

Sem pa slišala da me bodo pa v sredo v Kranjski porodnišnici kamor se moram javit pa naredili amnioskopijo. Tisto pa pravijo da je pa zeloooo zoprno!!! Menda še zraven zelo boleče.

Talči pravijo da se že po CTG-ju vidi lahko koliko si odprt, čeprav jaz to ne verjamem. Menda če se beležijo popadki potem je možnost da se že odpiraš v nasprotnem primeru ne. Ker naj bi se odpiral če ob prisotnosti popadkov.

Ah te teorije nikoli neveš kaj je res.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 11:34:28   
CIPRESA
Pa drage avgustovke hvala za dobrodošlico še z moje strani!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 11:39:50   
Teya
z roko gre noter???? :zmeden::zmeden: z roko???? :ups: prstom mogoče???? :ups: roko????? :zmeden::zmeden::zmeden: uf, HUDO!!!!!!!:zmeden:

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 11:41:08   
Anonimen
Cipresa, amnioskopije se nič bat. Nič ne boli. Sploh pa, če boš še čisto zaprta, ti je najbrž sploh ne bodo še delali. Vsaj meni je niso, so rekli, da bi bilo to nemogoče.

(odgovor članu pikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 11:55:59   
nanka
Dan,
julijke dobrodošle in upam, da boste kmalu odšle po svoje bebike.
Tii pa čestitke za punčko, no pa je rešena.
Pri meni nič novega, dogaja se nič, pdp je v soboto in glede na to da je v petek luna, kdo ve...
Pregled imam v petek in bo vaginalni. CTG še nisem imela, tako da ne vem če se kaj dogaja.
Violinski ključ, ti imaš tudi ta teden rok, a ne?
Dobro je to daje vročina popustila in da se da dihat.

Imejte se lepo.
LP

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 12:01:33   
miševi
Teya, ja, z roko proba it notri. Če se sprostiš, je malo lažje, ni tako hudo...

Glede popadkov, izpisanih na ctg-ju, mi je pa zadnjič babica rekla, da nič ne pomenijo, da morjo potem še vseeno pogledat - ker lahko da so popadki, ki kaj delajo tam doli ali pa so samo popadki, ki nič ne ustvarjajo:zmeden2:. Tko je ona razložila, pa bo že kmalu pred penzionom...

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 12:06:07   
Anonimen
Ja, z roko gredo notri.:) Ampak tudi to nič ne boli. Meni ni šla samo ena, ampak več. Nato so si "strokovno" ovohavale roke ena drugi, ker nismo vedeli, ali mi je odteklo kaj plodovnice ali ne.:)

(odgovor članu pikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   No, avgust je tukaj
1.8.2005 12:09:36   
Teya
:)-
O MAMA MIA.....sej nevem a bi se jokala al smejala...

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?