|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   September
3.8.2005 20:37:45   
teta beta
Hojla!

Vidim, da ste res malo lene, cel teden me ni bilo, pa ste odprle samo eno temo, pa še to sem morala pet strani nazaj najt :)-. Že skoraj cel popoldan sem na RR in čekiram kaj se kaj dogaja in sem opazila, da je kimi že šla v porodnišnico. No, tačas da sem vse predgledala, je že tudi javila, da je že nazaj in v enem kosu. :bravo:, kimi, upam, da boš zdržala vsaj še en mesec.

Z mojim :love: sva se potepala po V Štajerski in Prekmurju in bilo je enkratno, zelo sva uživala, lenarila, se kopala in dobro jedla. Čeprav to zdanje mi je malo hecno, v Moravskih sem stopila na tehtnico in je kazala 60, kar bi poemnilo, da se v treh tednih nisem nič zredila, to pa je na koncu tako-tako, sploh ker je tudi buši enako velik, kot je bil. No, pa glavno, da :duda: veselo brca. Sicer pa me je začela peči zgaga, kar je ful zoprno, poleg tega pa ima moj želodec očitno čedalje manj prostora, saj mi je po vsakem obroku "slabo", ker sem preveč pojedla. Pa so čisto normalne porcije, kmalu pa spet postanem lačna. Jutri imam pregled, nato pa še nesem papirje računovodju in jih oddam na CSD. Tega res ne smem zamudit, samo do 9. še imam čas.

V glavnem, pridne bodite, vaši otročički tudi, pa pišite kaj, da vidim, kaj se vam kaj dogaja.

Pozdravčki! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   September
4.8.2005 0:12:17   
pety78
Pozdravček vsem!

Se že prav dolgo nisem vključila v debato. Sploh ne vem, kaj se z vami dogaja.
No, jaz sem se preselila iz Maribora v Ljubljano, kjer si z mojim :love: pridno urejava stanovanje in veselo čakava na :duda:. Malo nakupujeva, začela sva pa tudi z materinsko šolo.
Na CSD-ju nisem še nič urejala. Bom šla v roku 14 dni, da uredim vse potrebno.
Drugače pa je splošno počutje kar ok, kilogrami pa +13...;) Upam, da se še v teh dveh mesecih ne razlezem preveč.

Z morja smo tudi že nazaj in je blo prav super. Pa prehitro je minilo. Smrk! :)

Drugače pa tudi moj sinček veselo brca. Včasih se prav ustrašim, da preveč, da že hoče ven. :)-:)-:)-

Pridne bodite in pazite nase.



(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   September
4.8.2005 8:01:31   
ameli
Jutro. Me smo res najbolj "lene" s pisanjem:), ampak naši dnevi se šele bližajo. Jaz in moj :duda: sva super. To so res najlepši dnevi. Edino kar me muči je nespečnost. Ponoči spim do 2-h, potem pa ne morem več zatisnit očesa. Sem poskusila nadoknadit čez dan, pa tudi ne gre. Sem že kot neka sova :(.
Težava je v tem, da nikakor ne morem zaspati na hrbtu, če pa se vležem na bok, pa me neprekinjeno :duda: boksa.
No ja, pa saj bo to še prehitro minlo. Na CsD grem drugi teden, da si uredim papirje. Po vsej verjetnosti bom vzela denar, ker vse ostalo že imam.
Uživajte in javljajte se kaj,
ameli

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   September
4.8.2005 9:47:44   
Pia67
Živjo!

Res je, da se ponoči občasno zbudim (izletek na WC;) Potem ponavadi vzamem knjigo v roke in me zmanjka. Stanovanje si vztrajno urejam, moja mama je včeraj pripomnila, da lahko začnem prodajati dodatke, saj nimam več kam z njimi. Žaga, vrtalnik in čopič so vsak dan na vrstnem redu. Od otroških stvari se bom preselila v kuhinjske. Upam, da bo res uporabno, čeprav je :love: pri previjalni pripomnil, da dete lahko pade na tla :zmeden2: Naj vgradim varnostni pas? :)-
V ponedeljek imam končno UZ, ko se moj ginič vrne z dopusta, upam, da dorečeva kdaj bomo rodili.
Drugače se počutim carsko, morda še vedno preveč pohotno ;), itak pa bom potem zaradi CR morala nekaj časa biti "pridna". Bo že.
Oče ima v soboto 60-letnico, tako, da se bom te dni izživljala v kuhi. In upam, da hrano bolj gledala, kakor papala. Kile še vedno na 11+ .Sem čedna ko kak tjulenček.

Se beremo,

Pia

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   September
4.8.2005 9:56:22   
2ursae
čao,

z mojim :love: sva tudi ravno prišla z morja. Bila sva na Hrvaškem, v Medveji (mal naprej od Opatije)in očitno ujela najboljše vreme letos. Zdaj je pa zunaj taka kislica, da kar doma visim.

Zredila sem se za 15 kg, zdaj se mi je pa ustavilo, ker sem se začela na daleč izogibati sladkarijam. Imam namreč intoleranco na sladkor (sem imela slab rezultat po presejalnem OGTT) in cukra ne smem niti pogledat :(. Pa sem zelo sladkosneda in mi je bilo na morju kar malce težko, ko so pa sladoledi in tortice za vsakim ovinkom. Pa kaj čmo, če ni hujšega...:) Vse, sam da bo :duda: ok, a ne.

Na CSD sva že vse porihtala, sva se tudi odločila za denar, ker imava opremo že nagledano. Še kar nekaj stvari nama manjka, bova pa morala kar hitro v nabavko. Rok imam sicer 22.9., a mi je včeraj G rekel, da mi bo posteljica zihr zdržala še tri tedne :zmeden: Tri tedne! To bo en, dva, tri... jaz pa računala, da imava še skoraj dva meseca cajta.

Komaj čakam, da bo konec razprodaj in da bodo začeli dobivati jesenska cunjce za otročke. Sva bila prejšnji teden v H&M v Grazu in že imajo mal jesenske kolekcije, pa ful poceni (kompletek puloverček in hlačke iz bombaža je cca 3.000 sit). Sva se mal opremila.

no, pozdravčke vsem, veliko veselja s pripravami in prijetno pričakovanje želim :muca:

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   September
4.8.2005 14:29:31   
Lenči
Deževen pozdravček tudi z moje strani!

Na zahodu nič novega (oz. pri nas nič novega) bi bil lahko naslov moje zgodbe. Le da sem bila zadnja dva dni nekako na tleh - non stop samo bruhanje in slabost in sem bila tako naveličana stranišča, pa postelje, pa umivanja zob ...:( Ampak me je potem moj :love: z najino čebelico uspel spraviti v red - smo šli malce na zrak, pa kravice gledat, pa on jo je dal spat, pa zmasiral mi je noge... Sem res lahko srečna da ga imam.

Glede kilc se jaz sploh nebi pogovarjala (+2 do +3) - še sreča, da nikoli nisem bila pri najbolj koščenih. Bom pa očitno po porodu prava manekenka :) .

Na CSD sem že vse uredila - :bravo: jaz in sedaj čakam na nakazilo denarja, ki bo namenjen za pohištvo v novi sobici.

Sedaj pa morem končati - me ura preganja, ker moram v vrtec po našo princesko.

Imejte se lepo, pobožajte bušije in se beremo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?