|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
3.8.2005 14:44:22   
Naty*Taja
Zanima me ali ima katera izkušnje z avtosedežem Nania, ki je sedaj v akciji v BC za 11.990 sit. A je ta sploh varen? Kakšne ima ocene?
Katera znamka avtosedeža pa se vam zdi najboljša?
Jaz iščem nekaj takega kot je ta Nania - da ima on nastavek za malo manjšega, ki ga potem odstraniš, ker je naš mali pri treh mesecih že preširok za v jajco! Je tak utesnjen not, da moramo nekaj ukrenit. Glavico pa še ne drži čist orng! Prosim za koristne nasvete izkušenih.Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avtosedež
3.8.2005 15:46:03   
Tommy
... verjetno ni isti, ampak za prvo sliko:

http://www.adac.de/Tests/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=116291&SourcePageID=116434%230

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avtosedež
4.8.2005 12:11:57   
modrooka
Ta avtosedež je na testih komaj prišel skozi. Ocenjen je s čistim minusom. Jaz svojemu otroku takega avtosedeža ne bi nikoli kupila... Prodajalka nama ga je pokazala (midva sva vzela Maxi Cosi Priori XP-30.000) in je rekla, da je grozljivka, ko vidiš, kaj se zgodi z otrokom pri trčenju pri 40km/h v takem sedežku...

Jaz odsvetujem nabavo tega sedeža. Mislim, da je bolje dat enkrat več in varno prevažati svojega otroka...

Pa srečno!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?