|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrače v jaslih
8.8.2005 18:15:22   
Sibil_
No, moj mali mišek gre tudi že letos v vrtec, tako da smo bili že na ogledu.:kuza:
In seveda sem sama natančno pregledala igrače, ki jih bo lahko tam pač uporabljal.In med igračami zagledam prazno, sicer oprano in vse, ampak prazno plastenko od tekočega Ariela.A se samo meni zdi takšna igrača čudna za v jasli?:zmeden:
Mislim-če potem otrok to doma vidi in misli da je igrača, a ni to malo nevarno?Saj imaš praške na visokem in tako naprej, ampak meni se zdijo premajhni še za take igrače, ki so namenjene čistilom.:grrr:
Kaj se pa vam zdi?A imajo tudi v katerih drugih jaslih takšne igrače?
LP,
Sibil
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 18:23:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Igrače v jaslih
8.8.2005 18:34:34   
sašaš

Pri nas v jaslih imamo tud take reči...nam zelo prav pridejo - pa nobeden od staršev ne komplicira. :zmeden2: Ne se že zdaj obremenjevat! ;)

Lp :muca:

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 19:19:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Igrače v jaslih
8.8.2005 21:02:50   
lex
Najbolj fajn je ko je v kaki plastenki (kjer se not ne vidi) še kaj skrito - kakšen predmet, ki ropota to ti je radovednost, kako not pogledat!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Igrače v jaslih
8.8.2005 23:02:04   
Sibil_
Ja saj vem, ampak a niso take plastenke bolj primerne za starejše otroke?Ne vem no...,ah, saj itak nič ne morem.;)
LP,
Sibil

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Igrače v jaslih
8.8.2005 23:55:10   
Seven*
Taksne plastenke pri nas uporabljajo za igro v peskovniku, ki ni peskovnik ampak je poln kamenckov. Mali so cist nori, ko lahko taksne plastenke polnijo s kamencki in potem sipajo ven..


(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Igrače v jaslih
9.8.2005 1:25:41   
nejcko

Tudi pri nas v jaslih imajo polno takih plastenk, nekatere so celo napolnjene z raznobarvnimi tekočinami in otročki so naravnost nori nanje.
Meni osebno se tudi ne zdi to nič takega - brez skrbi, da že vedo, kaj je prav in kaj ne. Za varnost doma pa moramo poskrbeti sami.


(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Igrače v jaslih
9.8.2005 8:39:41   
mehurčica
Plastenke so zakon. Davidu sem jih jaz že pred vstopom v vrtec oprala, da se je z njimi igral v bani. Mogoče bi bili bolj sporni mali avtki-na katerih piše, da niso za otroke mlajše od 3 let. David ima čisto vedno avtek v roki ko pridem ponj-če še niso zunaj. Ampak doma mu tud kak tak avtek pustim, ker vem, da ga samo vozi in ne trga kolic dol in si jih ne daje v usta.:)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Igrače v jaslih
9.8.2005 9:40:48   
Marogica
V vrtcu imajo najbrž gospodinjski kotiček in "pranje perila" spada ja zraven. Že naš skorj 8-mesečnik se rad igra s plastenko.
Take igrače niso nevarne ne doma ne v vrcu. Otrok se nauči, da obstajajo še drugačne "igrače" iz vsakodnevnega življenja ter njihov pomen. Nevarno lahko postane samo, če otroku ne razložiš pomena določenih stvari.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Igrače v jaslih
14.8.2005 9:51:59   
SAJA
RAZNE PLASTENKE OD ŠAMPONOV,ŠKATLICE OD KREM, CEDEVITE,JOGURTOV, ČISTO NAVADNE ŠKALE V KATERE SAMI SPLEZAJO, SO NAJBOLJŠA IGRAČA ZA NAJMLAJŠE.ŠE POSEBNO,ČE IMAJO ZRAVEN ŠE KAKŠNE LESENE PALČKE VEČJE KAMNE IN TO USTVARJAJO DA JE KAJ.NOBENA DRUGA IGRAČA NI TAKO ZANIMIVA KOT TO.NAŠI NAJMLAJŠI SO IMELI V VRTCU KJER SAMA DELAM TO NAJRAJE.POSKUSITE TUDI DOMA!OTROK SE RAJE IGRA S STVARMI KI SO MU BLIZU IZ OKOLJA.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?