|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ovulacija?
18.12.2011 16:15:46   
Anonimen
Kako naj vem, kdaj imam O?

6.12. me je šikalo v jajčnikih, prisotna je bila tudi O sluz, ampak ne v nekih velikih količinah.
7.12. me je samo malo špikalo
8.12. me spet špika v jajčnikih in spet je prisotno malo O sluzi

...kdaj je potem dejansko O?


Pa še eno vprašanje...če user posted image pred dnevom o (ko naj bi bil mv še zaprt ipd) pridejo spermiji vseeno v jajcevod ali ne? (da pač tam počakajo na jajčece user posted image )
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ovulacija?
18.12.2011 16:43:39   
olana
Ja izračunaj si s kalkulatorjem, kdaj maš ovulacijo, pa imejta odnose še en da prej pa en dan po tistem, kot piše, deluje preverjeno.

http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

Meni so pomagali tudi ovulacijski testi iz dm-a.

Pa najbolj pomembno, čim manj se obremenjuj z odprtostjo in zaprtostjo materničnega vratu. O MV boš razmišljala sam, ko boš šla rodituser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj ovulacija?
19.12.2011 18:16:27   
Anonimen
Hvala Olana user posted image

Teli internetni računalnički ovulaije meni ne pomagajo, ker imam preveč neredne cikle...

Ah nič...do novega leta bomo počakali, upam, da bom ob polnoči že vedela če nam je uspelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj ovulacija?
9.1.2012 13:40:35   
septembercek
Pozdravljeni!

Jaz plodnih dni tudi nisem mogla določiti, saj imam neredne menstruacije, ki zamujajo tudi do 10 dni ali včasih celo več. Zato sem kupila ovulacijski test, vendar mi pretekli mesec, ni pokazal plodnih dni, sedaj sem pa noseča! Ravno pred 3 dnevi sem naredila test 2x in je obakrat pokazalo user posted image . Tako da je moj nasvet, da kar takoj po mens. v akcijo in do naslednje menstruacije vasak drugi dan imejte sp. odnos.

LP,
S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj ovulacija?
21.1.2012 10:01:31   
jajcka
Midva sva se trudila 8 mesecev, O sem si najprej računala, nato sem si pomagala z O testi, pa O sluz sem spremljala. Vse naenkrat. Pa ni in ni uspelo....Prejšnji mesec pa se je že 8. dan ciklusa ( le nekaj dni po zaključku M) pojavila O sluz v res ogromnih količinah. Prav nisem mogla verjeti. Do sedaj sva se vedno ozirala še na O test, tokrat pa ne. Sem si rekla, da bom O test ignorirala in se skoncantrirala le na O sluz. Lepo sva bla pridna vsak drugi dan v času te moje sluzi (meni je G rekel, da vsak nad ni o.k.,ker naj bi bila potem kvaliteta semena slabša) in včeraj sem zagladala dve črtici. Testna je sicer svetlejša od kontrolne, ampak lepo vidna, prsi me bolijo,...tako da srčno upam, da je ratal!!!!!!!!!
Da povzamem: vedno bolj se mi zdi, da jaz nisem imela vsak mesec O ( pa čeprav so O testi vsakokrat pokazali O), ker take sluzi ni bilo nikoli prej, včasih je bila v majhnih količinah, včasih pa je sploh nisem opazila. Po mojih izkušnjah je spremljanje O sluzi boljša varianta kot testi (enkrat mi je test kazal O cel teden skupaj). Upam, da ti uspe!
Lp

(odgovor članu septembercek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?