|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadaljevanje šolanja
15.11.2011 21:46:42   
livia
Leta 2000 sem diplomirala na Ekonomski fakulteti, na Visoki poslovni šoli. Sedaj mi v službi težijo z napredovanjem in zahtevajo univerzitetno izobrazbo.

Ker že par let tega področja ne spremljam, me zanima kaj se da narediti? Na katerem faksu bi najlažje to naredila?
Ali sploh lahko delaš samo univerzitetno ali je bolj, da grem na magisterij? Sodelavec recimo hodi na Fakulteto za komerialne in poslovne vede.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadaljevanje šolanja
16.11.2011 6:19:13   
TomTaylor
Tudi jaz razmišljam, da bi drugo leto vpisala magisterij, ampak  sem se z uvedbo tega "bolonjca"čisto izgubila. Mislim pa, da lahko glede na končan visokošolski študij (redno) nadaljuješ v magisterij po bolonjskem sistemu, kar se, mislim, da, (nisem pa ziher) enači z univerzitetno izobrazbo (vsaj kar se plačnega sistema tiče)...Ne vem pa kako je sploh še s specializacijo (v starem sistemu je obstajala, kako je sedaj, ne vem)...



_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nadaljevanje šolanja
16.11.2011 8:38:33   
Petka09
Jaz sem nardila isto šolo kot ti, livia. VPŠ na EF. Da sem se izenačila z univerzitetno izobrazbo pa sem izkoristila še možnost specializacije.
Zanjo sem ujela še zadnji "vlak" in jo vpisala par let nazaj ko se je še dalo.

Zdaj specializacije ni več oz. lahko jo samo še letos zaključijo tisti, ki so jo vpisali do leta 2008 ali 09, ne vem točno.. No, saj ni važno, v glavnem ni je več.

Zdaj lahko greš delat oz. vpišeš bolonjski magisterij, ki traja dve leti in po tem se boš izenačila z bivšo univerzitetno izobrazbo.

Razlika med prejšnjo specializacijo in sedajšnjim bolonjskim magisterijem pa je samo v tem, da imaš manj kreditnih točk s specializacijo, nimaš tako lušnega naziva (mag. user posted image  za imenom) in ne moreš direkt na doktorat (če bi imela ambicije), ampak bi še morala po specializaciji nardit drugi letnik bolonjca (in ga plačat).

to je to.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nadaljevanje šolanja
16.11.2011 8:43:19   
Petka09
Aja, bolonjca lahko vpišeš npr. na Fakulteti za management Koper.. jaz sm tam delala specializacijo, kolegica pa zdaj dela bolonjski magisterij in nima težav oz. ni tako težko. Predavanja pa na žalost nimajo v LJ ampak v Kopru, Škofji Loki, Celju.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?