|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HPV?
22.4.2012 10:03:54   
Anonimen
Pozdravljeni!

Nekaj me zanima-bila sem na poporodnem pregledu, izvid pap brisa je bil B.
Označeno je bilo, da sumijo na HPV virus in hiper/parakeratozo-nimam pojma kaj bi pomenilo, ginekologinja je rekla da ni nič kej takega, samo da bomo bris ponovili.

Z možem sva skupaj 6 let, in imava 2 otroka. Brisi do zdaj bo bili vedno ok...
Vem, da je HPV spolno prenosljiva bolezen, ampak meni ni jasno, kje bi jo lahko staknila-moža nisem nikoli prevarala, vem da tudi on ni mene. Sem brala po netu, piše da so HPV-ju bolj izpostavljene kadilke (ne kadim), tiste, ki so menjale veliko spolnih partnerjev (mož je moj drugi, s katerim sem seksala-izvidi brisa so bili pri bivšem tudi vedno bp)..res ni mi jasno..
Na kakšen način se še lahko okužiš? Pri porodu?...
havla za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HPV?
22.4.2012 10:31:12   
Anonimen

vem da tudi on ni mene


Tega zagotovo ne moreš 100% vedeti.

Pri meni se je pojavil HPV, ko sem začela novo resno zvezo in tako vem kdaj in od koga. Je pa zelo pogosta ta zadeva. Kar sem se pozanimala je skoraj 60%. Meni je rekla ginekologinja, da naj ne skrbim, da bo telo lahko samo izločilo virus s tem, da pazim na imunski sistem-naj ga krepim. In sedaj se je po nekaj letih PAP Test popravil. Imela sem pa preglede na pol leta. Nebi pa rekla, da se pri porodu okužiš. Tega nisem nikjer zasledila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HPV?
22.4.2012 12:50:54   
fighter

vem da tudi on ni mene


Tega zagotovo ne moreš 100% vedeti.


Moja prva misel. Tudi jaz sem bila prepričana, da moj mož kaj takšnega ne bi naredil....dopuščala sem možnost,če bi nama kdaj zaškripalo, ampak ne v takšnem odnosu, kot sva ga imela, zato je bil šok (res šok) toliko večji. Ni ponočeval ali hodil sam okrog, nobenih sumljivih klicev....nobenega znaka, dokler nisem videla e-maila.

Mogoče bo katera imela odgovor, ki ne bo obremenjeval tvojega moža. Drugih info. o HPV, kot da je spolno prenosljiva bolezen, tudi jaz nimam, žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: HPV?
22.4.2012 14:53:46   
domenique
Živjo,

meni je moja ginekologinja razložila, da do največ okužb ne pride ravno pri spolnosti, ampak ko se usedeš na školjko na javnem wcju, savni,... takšnih krajih.. Tako da je verjetno tukaj razloguser posted image  In da večino takšnih okužb telo preboli, brez da mi sploh vemo zanje.

lep pozdrav in čim manj skrbi

(odgovor članu fighter)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: HPV?
23.4.2012 9:23:38   
Anonimen
Skoraj ne morem verjeti, da bi me mož prevaral.
Sva se včeraj pogovarjala na dolgo in široko o tem, in trdi, da me ni nikoli prevaral..js mu zaupam, čeprav bi katera rekla " ti si zmešana" in "da si zatiskam oči".
Ne vem, tudi jaz sem pomislila na  okužbo-prek javnih wcjev..ker nikol ne veš kdo je bil pred tabo na stranišču-ampak zmeraj obrišem školjko, preden se vsedem gor...morem počakat na ponovni bris, da bom vedela pri čem sem..

Še nekaj-ena anonimna je rekla, da si je krepila imunski sistem-na kakšen način??
Mene se zdaj po porodu vse prime, nenehno vnetje ušes, zabite sinuse,..tako da sem bila v 4 mesecih že na 4 antibiotikih..
LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: HPV?
7.5.2012 15:50:43   
emalina
Morate vedeti, da se hpv en dobi le na školjkah ampak ga lahko potegneš tudi iz kljuke na vratih, če greš potem z roko tja kamor pride v končni fazi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?