|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S sedemletnikom okoli Ljubljane
11.5.2012 15:35:34   
Errai
Moj sedemletnik si silno želi jutri na pohod okoli Ljubljane. Ker bo potem dobil medaljo user posted image . Si pa seveda sploh ne predstavlja, kako zgleda prehodit 35 km. Jaz sem že nekajkrat bila in se spomnim, da so me na zadnji četrtini prav pasje bolele noge. Seveda bova vseeno šla in upam, tudi prišla okoli.

Me pa vseeno zanima, če ste z vašimi otroki že kdaj šli okoli Ljubljane in kako uspešno ste pot prehodili. Da se psihično pripravim, če bo mulčka na pol poti treba prepričevat, da bi naredil še kakšen korak user posted image . Moj sin je sicer kar športen fant, ves čas v pogonu, kondicije ima itak več kot jaz, tako da mislim, da nama bo uspelo. Bom pa za vsak slučaj imela s sabo Urbano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane
11.5.2012 18:09:35   
K_a_t_i
Jaz si, pošteno povedano, ne predstavljam, da gre 7 letnik ves krog. Mene je še s kolesom utrudilo, kje šele peš. Tako da - Urbana bo prava stvar. Namesto pregovarjanja in prepričevanja v primeru, da ne bo zmogel, bi pa jaz raje uporabila kup pohval, ker je bil tako priden in toliko prehodil (kolikor pač bo).
Uživajta!

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane
12.5.2012 19:27:46   
Spark
Mi smo danes dali 12 km skozi s 7 in 4 letnico. Ponosna sem na obe in full vesela da nam je toliko uspelo. Celega kroga ne bo zmogli.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane
12.5.2012 21:46:20   
Errai
Evo poročam. Z malim sva uspešno prehodila cel krog, za vse skupaj sva rabila okoli 9 ur (sva se večkrat ustavila na klopcah ob poti). Vmes je bilo sicer malo krize, sploh, ko sva po najhujši vročino hodila od Livade do pod Golovcem, kjer je po poti bolj malo sence. Ampak je bil trmast in kljub temu, da je bilo kar hudo, ni hotel odnehati. Pot na Golovec ja bila pa super, po senčki, in kljub vzponu prav prijetna. Najbolj je bil navdušen nad sladkornimi kockami na vrhu in pa seveda nad medaljo na koncu. Je bil prav ponosen nase (pa jaz tudi) in za drugo leto že načrtuje ponovitev.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane
12.5.2012 22:06:15   
tix
jaz vam in vašim sončkom samo čestitam lahko user posted image

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane
13.5.2012 11:15:59   
Kristjan
Šestletnica je zmogla. Letos drugič. Lani je na poti prvič vprašala, če je še daleč, okrog 25 km, ampak ni hotela na trolo. Letos sploh ni vprašala, ampak je samo šibala naprej. Večkrat je bilo treba konkretno pospešit, da ni zbezlala naprej. Čez Golovec smo se celo lovili. Čas 6 ur in pol. Odrasli skor umrli, ona popoldan še z rolerji naokrog.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: S sedemletnikom okoli Ljubljane
13.5.2012 19:39:29   
Spark
Čestitkeuser posted image

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?