|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik ZD Šentvid
2.7.2012 10:00:17   
andreja310
Pozdravljene mamice!

Mojega 1-letnika moram naročiti na zobozdravniški pregled. Zanima me, ali ima katera izkušnje z zobozdravnicama Ingeborg Krušič Hribar ali Ano Žmuc Anđelkovič iz ZD Šentvid? Katera je vredu?
Dobili smo sicer datum pri Špeli Burnik Bobič v ZD Šiška, vendar tudi nje ne poznam, pa še malo odročno mi je. Prosim prosim mamice z izkušnjami z omenjenimi zobozdravnicami, če delite svoja mnenja. Hvala vsem!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik ZD Šentvid
2.7.2012 12:06:11   
Najaa
Moji sta pri Anđelkovič Žmuc, s katero sem zelo zelo zadovoljna ampak na žalost odhaja drugam. Ne verjamem, da te bo sestra naročila, ker zdej grejo na dopust pol pa sam še en teden dela in po 15.8. pride drugi zobozdravnik.

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobozdravnik ZD Šentvid
2.7.2012 12:09:48   
pikatara
Mi smo bili do sedaj pri Špeli Burnik, smo zelo zadovljni in žalostni ker si lahko pri njej le do 3 leta in smo pred dvema mesecema pri njej zaključili, tako da moramo tudi mi v Šentvid.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zobozdravnik ZD Šentvid
5.7.2012 8:55:17   
marjetka1975
Joj samo k tej Krušič Inge NE iti. Ko sem še jaz hodila v OŠ Šentvid je ona že delala tam....no jaz osebno sem bila tam sam 1x pa se mi je vse zamerilo, res vse, me pol kar nekaj let niso spravili k zobarju, pa tud  kar nekaj sošolk in sošolcev nikakor ni bilo zadovoljnih z njo.
Ostalih ne poznam, njo pa odsvetujem.

lp

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zobozdravnik ZD Šentvid
6.7.2012 11:16:27   
andreja310
Hvala punce za mnenja! Torej najbolje, da kar ostanem pri Špeli Burnik. Pikatara, v Šiški je zobozdravnica ALJA KRAIGHER BRUMEN, ki ima otroke nad tremi leti in jo zelo hvalijo! V bistvu sem jaz hotela k njej, pa so mi povedali, da je za tamale Špela Burnik. Škoda res, ker v Šentvidu ni nič "pametnega", ker v Šiško mi je res muka... Ampak OK, bomo že, glavno, da je zdravnik OK. user posted image

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?